Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liseye gidip yardim alabilirsiniz, cocuk kucukmus ama hayalleriniz de yarim kalmasin.. Bir konusun derim nasil telafisini yapabileceginiziBende 26 yasindayim sağlık meslek lisesi 2.sınıf terk liseyi bile bitiremedim hemde sağlık gibi bir liseyi şimdi kafamı duvarlara vuruyorum resmen evimın karşısında lise var her balkona cikip gördüğümde üzülüyorum disardan sağlık okuma şansım yok ama deyilmi? Birde yapabilirmiyim ki 2yasina yakın bi oğlum var konu açan ablam aklından biraz da bana verirmisin rica etsem
Ah be güzelim daha 26 yaşındasın ne güzel. Lisenin dağlık bölümlerini okuyanlara benim bildiğim ygs puanına ekstra puan ekleniyor. Odyoloji veya optisyenlik seçe bilirsin bunlar iki yillik bölümler. Umarım hayat istediğinden daha güzellerini sana sunar. Oğluşunu güle güle büyütBende 26 yasindayim sağlık meslek lisesi 2.sınıf terk liseyi bile bitiremedim hemde sağlık gibi bir liseyi şimdi kafamı duvarlara vuruyorum resmen evimın karşısında lise var her balkona cikip gördüğümde üzülüyorum disardan sağlık okuma şansım yok ama deyilmi? Birde yapabilirmiyim ki 2yasina yakın bi oğlum var konu açan ablam aklından biraz da bana verirmisin rica etsem
Saol canım benim çok teşekkür ederim dediğin bölümleri arastircamAh be güzelim daha 26 yaşındasın ne güzel. Lisenin dağlık bölümlerini okuyanlara benim bildiğim ygs puanına ekstra puan ekleniyor. Odyoloji veya optisyenlik seçe bilirsin bunlar iki yillik bölümler. Umarım hayat istediğinden daha güzellerini sana sunar. Oğluşunu güle güle büyüt