- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
@caglaca123_ alıntılamıssınız ama mesajınız görünmüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite yıllarım 16-20 yaşlar aralığında geçti zaten20 yaşında üniversitede olman gerektiği için şuan yaşlı hissediyorsun. Tabiki herkesin hayatı aynı değil eleştirmek için demedim ama çok genç yaşta büyük sorumluluk altına girmişsin. bu devirde 20 yaş çok çok erken evlilik için. Tabiki yaşlanmış hissedersin ve 20 lerin başını özlersin. çünkü gençliğini genç gibi yaşamamışsın![]()
Hayır, 40-45 sonrası orta yaş olarak geçiyor. 40'a kadar genç yetişkin. Sınıflandırmalar bu yönde. Ha 500 yıl öncesinin kafasıyla bakacak olursan haklı olabilirsin evet...Ama artık orta yaşlılar sınıfına giriyor
32 nasıl orta yaş olur. insan ömrü uzadı tam tersine. 32 çok genç bir yaş. ben yurt dışında yaşıyorum burda hayat 40 ında başlıyor deniyor. insanlar 30ların başında evlenmiyor bile. başkalarını tanıyor, iş kuruyor, hayatını yaşıyor, geziyor. Ayrıca hayat yarış değil. sen 30 unda boşanırsın, başkası 45 de evlenir senden mutlu ölür. yaşa takılma. insan hissettiği yaşta, hele de yaşadığımız bu dünyada.Girsem ne olacak ki ?
Çoğu yirmilikleri cebimden çıkartırım.
İnsan kendine bakınca , değer verince hiç de öyle bunalımlara falan girmiyor emin olun.
Ohooo 26 neki. Gözünü açıp kapayana kadar bir bakmışsın yıllar geçmişSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
erken girmişin demek :) ben 18 de başladım da ondan dedim. önemli değil üniversite yaşın çok genç yaşta evlenmişsin diye söyledim.Üniversite yıllarım 16-20 yaşlar aralığında geçti zaten
Böyle üzülürseniz 26 yaşındaymışsınız sonrasını da mahvedersiniz üzülürken akıp geçiverir zaman diyorum.26-40 arası derken?google çeviri niye oluyor ki?türk olmadığım içün ola bilir mi?
Geçmişe dönüp her baktığımda hüzünleniyorumOhooo 26 neki. Gözünü açıp kapayana kadar bir bakmışsın yıllar geçmiş
Sana 45’den yazıyorum![]()
Ben zaten takılmıyorum.32 nasıl orta yaş olur. insan ömrü uzadı tam tersine. 32 çok genç bir yaş. ben yurt dışında yaşıyorum burda hayat 40 ında başlıyor deniyor. insanlar 30ların başında evlenmiyor bile. başkalarını tanıyor, iş kuruyor, hayatını yaşıyor, geziyor. Ayrıca hayat yarış değil. sen 30 unda boşanırsın, başkası 45 de evlenir senden mutlu ölür. yaşa takılma. insan hissettiği yaşta, hele de yaşadığımız bu dünyada.
Ben zaten evlilikten sonra yaşamadım çöktüm çöktümBöyle üzülürseniz 26 yaşındaymışsınız sonrasını da mahvedersiniz üzülürken akıp geçiverir zaman diyorum.
Evet olabilir.
20 gün sonra 43 olacağım,ben ne yapayım?Kefen mi bakayım kendimeSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Her yasın guzellıgı varSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Otreranin mesajından sonra eski konularınıza baktım,kaynananız izin vermedi diye spor ayakkabı giymiyormuşsunuz. Ben de kime hayatını mutlu edecek şeyler yap demişim :/Bence bir sonraki doğumgününü ömrünün en güzel senesi yapmak için bazı planlar yap:)
Ömrünü istediğin gibi gecirirsen boşa geçmiş hissetmiyorsun. Evli olman, çoluk çocuk sahibi olman buna engel değil. Seni mutlu edecek,ulaşılabilir hedefler koy ve onları yap:)
Kusura bakmayın ama ne biçim bi hayatınız var, kayınvalideden izinsiz pantolon spor ayakkabı giyemiyodunuz eltinizle sorunluydunuz şimdi de yaşa takmışsınız evlilikten de yakınıyosunuz, 25 yaşındayım evliyim hayatımın baharında hissediyorum kendimi hatta bazı konularda çocuk gibi olabiliyorum gençlikten 25 26 yaş mı 30 dan sonrası için daha güzel diyolar hatta, üzülüyorum sizin adınıza Allah yardım etsinSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Aynen öyle. Ancak rusyada yaşadığını bilmiyordum. Öyle miymiş?Otreranin mesajından sonra eski konularınıza baktım,kaynananız izin vermedi diye spor ayakkabı giymiyormuşsunuz. Ben de kime hayatını mutlu edecek şeyler yap demişim :/
Rusya gibi kadınların her alanda aktif oldugu , taşı sıkıp suyunu çıkardığı bir memlekette hem de üniversite mezunu halinizle giydiğiniz ayakkabının bile iznini alamıyorsanız ne öneride bulunulur ki size...