• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş derdim

20 yaşında üniversitede olman gerektiği için şuan yaşlı hissediyorsun. Tabiki herkesin hayatı aynı değil eleştirmek için demedim ama çok genç yaşta büyük sorumluluk altına girmişsin. bu devirde 20 yaş çok çok erken evlilik için. Tabiki yaşlanmış hissedersin ve 20 lerin başını özlersin. çünkü gençliğini genç gibi yaşamamışsın :KK43:
Üniversite yıllarım 16-20 yaşlar aralığında geçti zaten

Girsem ne olacak ki ?
Çoğu yirmilikleri cebimden çıkartırım.
İnsan kendine bakınca , değer verince hiç de öyle bunalımlara falan girmiyor emin olun.
32 nasıl orta yaş olur. insan ömrü uzadı tam tersine. 32 çok genç bir yaş. ben yurt dışında yaşıyorum burda hayat 40 ında başlıyor deniyor. insanlar 30ların başında evlenmiyor bile. başkalarını tanıyor, iş kuruyor, hayatını yaşıyor, geziyor. Ayrıca hayat yarış değil. sen 30 unda boşanırsın, başkası 45 de evlenir senden mutlu ölür. yaşa takılma. insan hissettiği yaşta, hele de yaşadığımız bu dünyada.

Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Ohooo 26 neki. Gözünü açıp kapayana kadar bir bakmışsın yıllar geçmiş😉
Sana 45’den yazıyorum 😅

26-40 arası derken?google çeviri niye oluyor ki?türk olmadığım içün ola bilir mi?
Böyle üzülürseniz 26 yaşındaymışsınız sonrasını da mahvedersiniz üzülürken akıp geçiverir zaman diyorum.
Evet olabilir.

32 nasıl orta yaş olur. insan ömrü uzadı tam tersine. 32 çok genç bir yaş. ben yurt dışında yaşıyorum burda hayat 40 ında başlıyor deniyor. insanlar 30ların başında evlenmiyor bile. başkalarını tanıyor, iş kuruyor, hayatını yaşıyor, geziyor. Ayrıca hayat yarış değil. sen 30 unda boşanırsın, başkası 45 de evlenir senden mutlu ölür. yaşa takılma. insan hissettiği yaşta, hele de yaşadığımız bu dünyada.
Ben zaten takılmıyorum.
İnsan hissettiği yaştadır.

Şöyle de bir gerçek var ki erken yaşta evlenip kp, kv , elti , vs vs sıkıntısı çeken , sinir stres derken genç yaşta hem bedenen hem de ruhen çöküyor.

Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
20 gün sonra 43 olacağım,ben ne yapayım?Kefen mi bakayım kendime😒?

Her yasın guzellıgı var

Bence bir sonraki doğumgününü ömrünün en güzel senesi yapmak için bazı planlar yap:)

Ömrünü istediğin gibi gecirirsen boşa geçmiş hissetmiyorsun. Evli olman, çoluk çocuk sahibi olman buna engel değil. Seni mutlu edecek,ulaşılabilir hedefler koy ve onları yap:)
Otreranin mesajından sonra eski konularınıza baktım,kaynananız izin vermedi diye spor ayakkabı giymiyormuşsunuz. Ben de kime hayatını mutlu edecek şeyler yap demişim :/
Rusya gibi kadınların her alanda aktif oldugu , taşı sıkıp suyunu çıkardığı bir memlekette hem de üniversite mezunu halinizle giydiğiniz ayakkabının bile iznini alamıyorsanız ne öneride bulunulur ki size...

Hee yaşın güzelliği başka. 20 li yaşlarımı dolu dolu yaşadım kendimce. Bazen bakıyorum keşke daha çok şey yapsaymışım diyorum. Bazen de diyorum bunu ben hangi kafayla yaptım ki… 20li yaşlar tam deli dolu zamanı insanın kendini bulma keşfetme deneme yanılma dönemi. Evet o zaman daha dinçtim belki ama şu an da kendimce güzel ve eğlenceliyim. Neyi sevip sevmediğinden eminim. Paramı istediğimde sonuna kadar yedim istediğimde biriktirdim. Evlilik olunca bazı şeyler değişiyor. Belki evliliğimi 29 yaşımda yaptığımdandır. Öncelikler değişiyor. O deli dolu hal yerini daha olgun düşünen insana bırakıyor. Kavga ettiğim, küstüğüm, heyecanlandığım şeyler şu an komik geliyor. Ama şu an başka kavgalarım ve heyecanlarım var. Çocuk olunca hayatın ben merkezinden iyice uzaklaşıyor. Siz çok erken yaşta evlenmişsiniz. Çocuğunuz da varsa çok daha erken başlamışsanız bazı şeyleri düşünmeye. 20li yaşlar dönemini atlayıp geçmişsiniz. Cildinize bedeninize elbette bakın ancak en önemlisi mutlu olmaya bakın. Bu da 30lu yaşlara geldiğinizde esas dikkat edeceğiniz şey olacak.

Kusura bakmayın ama ne biçim bi hayatınız var, kayınvalideden izinsiz pantolon spor ayakkabı giyemiyodunuz eltinizle sorunluydunuz şimdi de yaşa takmışsınız evlilikten de yakınıyosunuz, 25 yaşındayım evliyim hayatımın baharında hissediyorum kendimi hatta bazı konularda çocuk gibi olabiliyorum gençlikten 25 26 yaş mı 30 dan sonrası için daha güzel diyolar hatta, üzülüyorum sizin adınıza Allah yardım etsin

Otreranin mesajından sonra eski konularınıza baktım,kaynananız izin vermedi diye spor ayakkabı giymiyormuşsunuz. Ben de kime hayatını mutlu edecek şeyler yap demişim :/
Rusya gibi kadınların her alanda aktif oldugu , taşı sıkıp suyunu çıkardığı bir memlekette hem de üniversite mezunu halinizle giydiğiniz ayakkabının bile iznini alamıyorsanız ne öneride bulunulur ki size...
Aynen öyle. Ancak rusyada yaşadığını bilmiyordum. Öyle miymiş? 😱 e yani ne diyeyim..

Bence kaç yaşında oldugun degil, o yılların nasıl geçtiği önemli. Bak bir arkadaşım var. Aynı yaştayız.O 6 yıldır evli, 2 çocugu var.Çalışmıyor,asgari ücrete kıt kanaat geçiniyorlar.Tatili bırak,normal gezmeye gitmiyorlar.Evlendikten beri tek sosyalligi benimle buluşmaları.Bu hayat mı? 31 yaşındasın ve ömrün evde geçmiş.
Sende 20 de evlenmiş, kaynana ile yaşamışsın. 6 yılın boşa geçmiş. Ömrüne yazık ya.
Hayatta istersen 30 istersen 40 ol. Önemli olan anı nasıl degerlendirdigin.
Bir hocam var. Adam 50 yaşında vardır, profesör kendisi. Ama adam 40 duruyor. Ondan yaş tahmini yapamıyorum 🤣Adam sürekli başka ülkede. Adam 50 yaşındayım diye aglasın mı.Genç olup kv ıle yaşamaktansa, ileri yaşta olup ülke ülke gezmeyi tercıh ederım.

Back
X