• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş derdim

Ev almışız zaten henüz hazır değil 😡şu an kaynana Azerbaycan’da,ve ilk defa yaşadığımı anlıyorum,eltiye takmıştım barıştık artık onu da boş vermeye çalışıyorum
Eltin sen ona tokat attığın halde senle barıştı mı o eltiye de yazıklar olsun

Aynen öyle. Ancak rusyada yaşadığını bilmiyordum. Öyle miymiş? 😱 e yani ne diyeyim..
Hem de Rusya'nın uzak köyünde falan da değil, göbeğinde Moskova'da yaşıyor. Benim ex Rus ,annemin çocuktan sonra çalışmadığını öğrenince bile şok olmuştu; "en küçük çocuğu 30 yaşında, neden daha çalışmamış" diye. Onlarda evleneyim oturayım diye bir şey yok. Kaç Rus/Belaruslu arkadaşım varsa hepsi kadınların iş gücü hakkında benzer şeyler söylemislerdi
Öyle bir ulkede yaşayıp çalışmayan, kaynanası izin vermedi diye ayakkabı,pantalon giyemeyen,kaynana -kayınbiradeer -görümce -elti yüz kişi bir eve tikisan kişi bana Almanya'ya gelin gidip türk mahallesinden çıkmayan, yozgattaki 1960larda goctugu zamanın örfunu adetini sıkıca koruyan, yaşadığı ülkede tonla hakkı olmasina rağmen kaynanadan kocadan eziyet görüp kaderim diye çeken Türk gelinleri hatirlatti

Aynı evde küs olalım sinirlenelim yapacak bir şey olmadığında sen ne yaparsın çok merak ettim,o tokatı cevap verdiği için attım boşuna atmadım yani ablacım
Aynı evde yaşamayı kabul etmem. Ve senin büyük olman ona tokat atma hakkını vermez sana.

26 olmuşsun şimdi her tarafın buruş buruş olmuştur.
Sarkmistir vücudunun en mahrem bölgeleri.
Üzerine kv'de senden genç ve alımlı duruyorsa yandı gülüm keten helva.
Ayrıca sitemin yıllara mi KV'ye mi çözemedim ben :)
Senin mantığınla 34 yaşındaki benim göğüslerimin diz kapagama kadar sarkması gerek.. 🤔
Ha diyorsan ki : "26'yim ama gören 50 diyor,KV çürüttü beni" o da yaptığın yanlış tercihlerden ötürü demek ki.
Çok komik
Yaşınız daha genç ama içinde bulundugunuz koşullar gereği kendinizi yıpranmış hissediyorsunuz muhtemelen.
Konunuzu okuyunca bir şeyi merak ettim. Çevrenizdeki bekar arkadaslariniza evliliği öneriyor musunuz, evlilik ne zaman tarzında sorular soruyor musunuz?
kesinlikle önermiyorum

Bilmeyenler için konu; eltisine kötü laf söylemiş, eltisi de "o sensin" deyince "sen nasıl bana o kötü lafı söylersin" diye geçirmiş bir tane
Ya hadi defol sayfamdan onu ektim düşünsün sen değil!benle barıştığı için mesele kalmamış anlaşılan git kendi derdine yan beni burda kötülemeye de çalışma!

Bilmeyenler için konu; eltisine kötü laf söylemiş, eltisi de "o sensin" deyince "sen nasıl bana o kötü lafı söylersin" diye geçirmiş bir tane
E yuh artık. Hem psikolojik hem fiziksel şiddeti normalleştirmişler. Çocuk falan da büyütüyordur bunlar şimdi.

Neye yanıyorum biliyormusun şu bize diklendiğin kadar kaynana eşine hakkını savunsaydın şimdi 26 yaşında çöktüm dye ağlamaz daş gibi hatun olurdun 😂😂
Nerden biliyorsun diklenmediğimi?kaynanayla ne kadar kavga yaşadım senin haberin var mı?ana babama küfür etti aylarca konuşmadım onla yine de kötü ben oldum ne yapaydım?ben Moskova’da ana babam Azerbaycan’da üstelik de hamile ne yapaydım telefonumu da almışlardı benden

Ya hadi defol sayfamdan onu ektim düşünsün sen değil!benle barıştığı için mesele kalmamış anlaşılan git kendi derdine yan beni burda kötülemeye de çalışma!
Heh, işte bu artistligini zamanında evleneceğin adama yapsaydın, 19 yaşında "koca kacmiyor ya" diye düşünseydin, "kimseyle aynı evde yaşayamam,bana Özel hayat vereceksen evlenelim yoksa defol hayatımdan" falan deseydin su gün kendini böyle yaşlı, çökmüş hissetmeyecektin, spor ayakkabin, joggler esofmaninla Patriarch Ponds yürüyüşünden dönerken kızıl meydan manzaralı bir yerden limonatani içerken KK okuyacaktin belki.
bizim kaderimiz de böyle
Kader diyemezsin,sen kendin ettin, derler Türkiye'de

Nerden biliyorsun diklenmediğimi?kaynanayla ne kadar kavga yaşadım senin haberin var mı?ana babama küfür etti aylarca konuşmadım onla yine de kötü ben oldum ne yapaydım?ben Moskova’da ana babam Azerbaycan’da üstelik de hamile ne yapaydım telefonumu da almışlardı benden
Bir halta yaramış mı?? Beş yaşındaki çocuğun elinden mi alıyorlar telefonu..

Back
X