- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
Harika olacak emin olValla ben 30 olmak isterim merak ediyorum o yaşları, bakıyorum gittikçe akıl alıyor, olgunlaşıyorum. 30 çok güzel olacak gibime geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika olacak emin olValla ben 30 olmak isterim merak ediyorum o yaşları, bakıyorum gittikçe akıl alıyor, olgunlaşıyorum. 30 çok güzel olacak gibime geliyor![]()
İnanıyorum TavukcumHarika olacak emin ol![]()
Eltin sen ona tokat attığın halde senle barıştı mı o eltiye de yazıklar olsunEv almışız zaten henüz hazır değilşu an kaynana Azerbaycan’da,ve ilk defa yaşadığımı anlıyorum,eltiye takmıştım barıştık artık onu da boş vermeye çalışıyorum
siz bu kafa yapısıyla daha çokkkk mutsuz olursunuz çok çabuk da yaşlanırsınız.Ama artık orta yaşlılar sınıfına giriyor
Aynı evde küs olalım sinirlenelim yapacak bir şey olmadığında sen ne yaparsın çok merak ettim,o tokatı cevap verdiği için attım boşuna atmadım yani ablacımEltin sen ona tokat attığın halde senle barıştı mı o eltiye de yazıklar olsun
Eltin sen ona tokat attığın halde senle barıştı mı o eltiye de yazıklar olsun
Orta yaş eskiden 45 yaş üstü iken şimdi ise 65 yaş üstü kabul ediliyor. Ayrıca asıl hayat 30 yaştan sonra başlıyor. Öncesi debelenme evresi gibi.Ama artık orta yaşlılar sınıfına giriyor
Hem de Rusya'nın uzak köyünde falan da değil, göbeğinde Moskova'da yaşıyor. Benim ex Rus ,annemin çocuktan sonra çalışmadığını öğrenince bile şok olmuştu; "en küçük çocuğu 30 yaşında, neden daha çalışmamış" diye. Onlarda evleneyim oturayım diye bir şey yok. Kaç Rus/Belaruslu arkadaşım varsa hepsi kadınların iş gücü hakkında benzer şeyler söylemislerdiAynen öyle. Ancak rusyada yaşadığını bilmiyordum. Öyle miymiş?e yani ne diyeyim..
Aynı evde yaşamayı kabul etmem. Ve senin büyük olman ona tokat atma hakkını vermez sana.Aynı evde küs olalım sinirlenelim yapacak bir şey olmadığında sen ne yaparsın çok merak ettim,o tokatı cevap verdiği için attım boşuna atmadım yani ablacım
Çok komik26 olmuşsun şimdi her tarafın buruş buruş olmuştur.
Sarkmistir vücudunun en mahrem bölgeleri.
Üzerine kv'de senden genç ve alımlı duruyorsa yandı gülüm keten helva.
Ayrıca sitemin yıllara mi KV'ye mi çözemedim ben :)
Senin mantığınla 34 yaşındaki benim göğüslerimin diz kapagama kadar sarkması gerek..
Ha diyorsan ki : "26'yim ama gören 50 diyor,KV çürüttü beni" o da yaptığın yanlış tercihlerden ötürü demek ki.
kesinlikle önermiyorumYaşınız daha genç ama içinde bulundugunuz koşullar gereği kendinizi yıpranmış hissediyorsunuz muhtemelen.
Konunuzu okuyunca bir şeyi merak ettim. Çevrenizdeki bekar arkadaslariniza evliliği öneriyor musunuz, evlilik ne zaman tarzında sorular soruyor musunuz?
Bilmeyenler için konu; eltisine kötü laf söylemiş, eltisi de "o sensin" deyince "sen nasıl bana o kötü lafı söylersin" diye geçirmiş bir tanesen ne yaparsın çok merak ettim,o tokatı cevap verdiği için attım boşuna atmadım yani ablacım
Ya hadi defol sayfamdan onu ektim düşünsün sen değil!benle barıştığı için mesele kalmamış anlaşılan git kendi derdine yan beni burda kötülemeye de çalışma!Bilmeyenler için konu; eltisine kötü laf söylemiş, eltisi de "o sensin" deyince "sen nasıl bana o kötü lafı söylersin" diye geçirmiş bir tane
Sen artık zorluyorsun ha defol sayfamdan blokeAyyy çen bana kızdın mııı tokatta atamazsın uzaktayım tühhh![]()
E yuh artık. Hem psikolojik hem fiziksel şiddeti normalleştirmişler. Çocuk falan da büyütüyordur bunlar şimdi.Bilmeyenler için konu; eltisine kötü laf söylemiş, eltisi de "o sensin" deyince "sen nasıl bana o kötü lafı söylersin" diye geçirmiş bir tane
Neye yanıyorum biliyormusun şu bize diklendiğin kadar kaynanaya, eşine hakkını savunsaydın şimdi 26 yaşında çöktüm dye ağlamaz daş gibi hatun olurdunSen artık zorluyorsun ha defol sayfamdan bloke
Nerden biliyorsun diklenmediğimi?kaynanayla ne kadar kavga yaşadım senin haberin var mı?ana babama küfür etti aylarca konuşmadım onla yine de kötü ben oldum ne yapaydım?ben Moskova’da ana babam Azerbaycan’da üstelik de hamile ne yapaydım telefonumu da almışlardı bendenNeye yanıyorum biliyormusun şu bize diklendiğin kadar kaynana eşine hakkını savunsaydın şimdi 26 yaşında çöktüm dye ağlamaz daş gibi hatun olurdun![]()
Heh, işte bu artistligini zamanında evleneceğin adama yapsaydın, 19 yaşında "koca kacmiyor ya" diye düşünseydin, "kimseyle aynı evde yaşayamam,bana Özel hayat vereceksen evlenelim yoksa defol hayatımdan" falan deseydin su gün kendini böyle yaşlı, çökmüş hissetmeyecektin, spor ayakkabin, joggler esofmaninla Patriarch Ponds yürüyüşünden dönerken kızıl meydan manzaralı bir yerden limonatani içerken KK okuyacaktin belki.Ya hadi defol sayfamdan onu ektim düşünsün sen değil!benle barıştığı için mesele kalmamış anlaşılan git kendi derdine yan beni burda kötülemeye de çalışma!
Kader diyemezsin,sen kendin ettin, derler Türkiye'debizim kaderimiz de böyle
Bir halta yaramış mı?? Beş yaşındaki çocuğun elinden mi alıyorlar telefonu..Nerden biliyorsun diklenmediğimi?kaynanayla ne kadar kavga yaşadım senin haberin var mı?ana babama küfür etti aylarca konuşmadım onla yine de kötü ben oldum ne yapaydım?ben Moskova’da ana babam Azerbaycan’da üstelik de hamile ne yapaydım telefonumu da almışlardı benden