• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş derdim

Bence kaç yaşında oldugun degil, o yılların nasıl geçtiği önemli. Bak bir arkadaşım var. Aynı yaştayız.O 6 yıldır evli, 2 çocugu var.Çalışmıyor,asgari ücrete kıt kanaat geçiniyorlar.Tatili bırak,normal gezmeye gitmiyorlar.Evlendikten beri tek sosyalligi benimle buluşmaları.Bu hayat mı? 31 yaşındasın ve ömrün evde geçmiş.
Sende 20 de evlenmiş, kaynana ile yaşamışsın. 6 yılın boşa geçmiş. Ömrüne yazık ya.
Hayatta istersen 30 istersen 40 ol. Önemli olan anı nasıl degerlendirdigin.
Bir hocam var. Adam 50 yaşında vardır, profesör kendisi. Ama adam 40 duruyor. Ondan yaş tahmini yapamıyorum 🤣Adam sürekli başka ülkede. Adam 50 yaşındayım diye aglasın mı.Genç olup kv ıle yaşamaktansa, ileri yaşta olup ülke ülke gezmeyi tercıh ederım.
Ne yapalım bizim kaderimiz de böyle getirmiş,çok motive edecek cümleler kurmuşsunuz 6 yıl boşa geçmiş falan 😏

Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
37 yaşından bildiriyorum her yaşın bir güzelliği var..bir daha gelmiycez bu dünyaya o yüzden arkana değil daima önüne bak ve pozitif düşün ❤️✌️

26 olmuşsun şimdi her tarafın buruş buruş olmuştur.
Sarkmistir vücudunun en mahrem bölgeleri.
Üzerine kv'de senden genç ve alımlı duruyorsa yandı gülüm keten helva.
Ayrıca sitemin yıllara mi KV'ye mi çözemedim ben :)
Senin mantığınla 34 yaşındaki benim göğüslerimin diz kapagama kadar sarkması gerek.. 🤔
Ha diyorsan ki : "26'yim ama gören 50 diyor,KV çürüttü beni" o da yaptığın yanlış tercihlerden ötürü demek ki.

31 yaşında evlendim şu an 33 yaşındayım. Evlenene kadar yaş hesaplamam vardı ama şu an bazen sorduklarında 33 müyüm 32 miydim diye anlık düşündüğüm bile oluyor. Mutlu huzurlu bir evliliğin var ve anı yaşıyorum yaşa takılmadan. Bulunduğun anda huzurlu olunca geçmiş gelecek hesabına da düşmüyor insan.

Motive etmek degil ama kendine getirmek. Kaderin senin elinde.Kaynana ile evini ayır ve hayatını yaşa.Sonra cok pısman olursun cok
Ev almışız zaten henüz hazır değil 😡şu an kaynana Azerbaycan’da,ve ilk defa yaşadığımı anlıyorum,eltiye takmıştım barıştık artık onu da boş vermeye çalışıyorum

1 seneye bile insan o kadar değişir ki ...
Yaşınız daha genç ama içinde bulundugunuz koşullar gereği kendinizi yıpranmış hissediyorsunuz muhtemelen.
Konunuzu okuyunca bir şeyi merak ettim. Çevrenizdeki bekar arkadaslariniza evliliği öneriyor musunuz, evlilik ne zaman tarzında sorular soruyor musunuz?

Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Yazık ettin tabi nilucan eltiyle kavga et ayakabı için kaynana izin vermesin pantolon giymene e sen ipleri verdin ellerine şimdi gelmiş yazık oldu diyorsun 😂😂

Valla ben 30 olmak isterim merak ediyorum o yaşları, bakıyorum gittikçe akıl alıyor, olgunlaşıyorum. 30 çok güzel olacak gibime geliyor 😂

Back
X