• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş derdim

Heh, işte bu artistligini zamanında evleneceğin adama yapsaydın, 19 yaşında "koca kacmiyor ya" diye düşünseydin, "kimseyle aynı evde yaşayamam,bana Özel hayat vereceksen evlenelim yoksa defol hayatımdan" falan deseydin su gün kendini böyle yaşlı, çökmüş hissetmeyecektin, spor ayakkabin, joggler esofmaninla Patriarch Ponds yürüyüşünden dönerken kızıl meydan manzaralı bir yerden limonatani içerken KK okuyacaktin belki.

Kader diyemezsin,sen kendin ettin, derler Türkiye'de

Ben gaza geldim şu yoruma 😂😂 bir bölüm daha okuyacağım kiloda vereyim kk ya elimde kahve iş yerinden foto atacağım tutmayın beni 😂😂

30 a orta yaş demiş ya😂😂😂
Valla 30 yaşıma girmek üzereyim. 4 senelik evliyim, 2 yaşında da bir oğlum var. Yemin ediyorum 20li yaşlarımın başından daha genç, daha güzel, daha diriyim😂😂😂
Ama işte seçimlerimiz, yaşadığımız hayatlar buna etken. Ben kendi evimde, kendi kararlarımı vererek, kimseden izin almadan mutlu mesut yaşıyorum. Sen kaynana evinde üstelik elti de o evde, kaynanandan izin almadan markete bile gidemeyip, kıyafeti geçtim ayakkabı için bile izin alarak, sürü kadar insana hizmet edip yaranmaya çalışarak yaşıyorsun. Ondan olsa gerek çökmen. Normal yani.

Yorum yazayım dedim efsane bir kavga buldum 😂 neyse hanımlar haklı seçimler insanı erken de yaşlandırır 50 sinde genç de tutar. Ben 25 yaşıma girmek üzereyim. Açıkçası 20 den 25 e çok dolu hareketli bir yaşam geçirdim dilerim 30 a da bi bu kadar hareketli 5 senem olur. 30 olmak yaş almak beni korkutmuyor etrafımda ne kadınlar var 30,40,50 ama hayattan keyif alıyorlar neşeleri yerinde sayıların hiçbir anlamı yok güzel yaşayıp hayata güzel baktıktan sonra.

Heh, işte bu artistligini zamanında evleneceğin adama yapsaydın, 19 yaşında "koca kacmiyor ya" diye düşünseydin, "kimseyle aynı evde yaşayamam,bana Özel hayat vereceksen evlenelim yoksa defol hayatımdan" falan deseydin su gün kendini böyle yaşlı, çökmüş hissetmeyecektin, spor ayakkabin, joggler esofmaninla Patriarch Ponds yürüyüşünden dönerken kızıl meydan manzaralı bir yerden limonatani içerken KK okuyacaktin belki.

Kader diyemezsin,sen kendin ettin, derler Türkiye'de

Bana söylediler güya ayrı yaşayacağız kimse bana şu yasaklardan konuşmadı

Bir halta yaramış mı?? Beş yaşındaki çocuğun elinden mi alıyorlar telefonu..
“Sana telefon lazım değil sen kullanmayı bilmiyorsun kimle istiyorsun konuluyorsun”el birliği ile 2 yıl beni telefonsuz bıraktılar hamileydim hem de o kadar stres yaşadımki

Yüz sanki 30’dan sonra değişiyor
Evet ben 32 yaşındayım göz kenarı ve ağız kenarı kırışıklıklarım başladı
Saçımda da beyaz çıkmaya başladı tek tük
Vücudum da kilo alıyor aynı beslenmeme rağmen. Hepimizin başına gelecek :) üzülmekle geçmiyo

“Sana telefon lazım değil sen kullanmayı bilmiyorsun kimle istiyorsun konuluyorsun”el birliği ile 2 yıl beni telefonsuz bıraktılar hamileydim hem de o kadar stres yaşadımki
Derdin ne anlamıyorum bir insan bunların kendisine yapılmasına nasıl izin verir??

Dün 29 oldum 30 a bir yil kaldi o yuzden bende kendimi bi farklı hissettim ama 26 da hiç öyle bise hissetmemiştim 😅Allahtan baya küçük saniyorlar yaşımı göstermiyorum 😅

Evet ben 32 yaşındayım göz kenarı ve ağız kenarı kırışıklıklarım başladı
Saçımda da beyaz çıkmaya başladı tek tük
Vücudum da kilo alıyor aynı beslenmeme rağmen. Hepimizin başına gelecek :) üzülmekle geçmiyo
Alın işte

Derdin ne anlamıyorum bir insan bunların kendisine yapılmasına nasıl izin verir??
Üstüne birde iş görmüyorsun diye kavga küfür hatta hatırlıyorum kaynana terlik bile atmıştı üstüme,bu olanlardan sonra hastaneye gitti ameliyat geçirdi,eve dönünce çıkıp kapıyı açtım ama hiç bir şey söylemedim onun da kavgasını yaptı,eltime “onun cesedi çıksın doğum evinden “diye,gittim sordum o laf bana mıydı?”evet sanaydı sen beni yandırıyorsun ben de o küfrü ettim”hatırlıyorum bu lafı söylediğinde 8 hazirandı,doğum 11 Haziran oldu

Üstüne birde iş görmüyorsun diye kavga küfür hatta hatırlıyorum kaynana terlik bile atmıştı üstüme,bu olanlardan sonra hastaneye gitti ameliyat geçirdi,eve dönünce çıkıp kapıyı açtım ama hiç bir şey söylemedim onun da kavgasını yaptı,eltime “onun cesedi çıksın doğum evinden “diye,gittim sordum o laf bana mıydı?”evet sanaydı sen beni yandırıyorsun ben de o küfrü ettim”hatırlıyorum bu lafı söylediğinde 8 hazirandı,doğum 11 Haziran oldu
Sorun şuan yaşınız değil. Konuya yazan üyelere kızmışsınız fakat kendinizi genç hissetmiyor olmanızın sebebi yaşadıklarınız, içinde bulunduğunuz durumlar. Konuya yazdığınız her şey ayrı bir olay. Kayinvalidenin terlik atması olsun, eltinize tokat atmanız olsun. Bunların hiçbiri haklı bir sebebe dayandırılamaz. Suanki hayatınızdan dolayı genç hissetmiyor olabilirsiniz ama 26 geç bir yaş değil.

Bana söylediler güya ayrı yaşayacağız kimse bana şu yasaklardan konuşmadı
Evet ama hiç evine koltuk falan secmedin mi? Baban buzdolabı almadı mı?
Her şeyden habersiz,sana Moskova'da ev açtılar sanıp gittiğinde kaynananın evinde ,kocanın ergenlik odasina atılmış bir döşek mi gördün?
Velev ki böyle oldu telefon açıp annene babana demedin mi, "bunlar bizi dolandırmış" diye??
Ailen seni kabul etmeyecek,bu yalancıların eline birakacak kadar iğrenç insanlar miydi?
'üniversite okudum' demistin,saf da değilsin aslında.
Çalışma izni alıp orada herhangi bir işte çalışma imkanın var mıydı? Ya da yeni düğün yapmışsın,en azından hala kolunda duran bir bileziği satıp tek yön Azerbaycan'a bilet alma imkanın hiç mi yoktu?
🙄🙄🙄
zor bir durum ama insanın başına her şey gelir,bunca senede bir şeyler yapmalıydın kendi hayatın icin.
Yine de yolun daha çok basindasin. Bunca senede çalışma hakkı da edinmissindir artık, edinmediysen de hazır ev boş,seni denetleyecek kimse yok gereken izinlerini al.
Kendine bir iş ara ve kocan bosamakla da tehdit etse o ise başla.
Yavaş yavaş kendi hayatini kurar, adam sana eziyet etmeye devam ederse de tekmeyi basarsın. Çalışırsan belki özgüvenin geri gelir, kendin için bir şeyler yaptığın için kendini daha işe yarar hisseder ve yıllarınla barisirsin

Back
X