Yaş derdim

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be

Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Ben de 37yim sana göre baya yaşlı sınıfındanım yani ölelim mi yahu. 20 yaşında evlenirsen tabi yaşlanırsın bedenin değilse bile ruhun göçer yaşlanır.

Bu kadar erken evlenip, kv ile yaşayıp eltinize takarsanız erken yaşlanırsınız tabi. Yaşınız genç gayet. Sizi yıpratan davranış ve tercihleriniz.

Sahi eltiniz kaç yaşındaydı? 🤔

Yüz sanki 30’dan sonra değişiyor
Elbette değişiyor ki normal olanı bu.
İnan 30undan sonrasını daha çok seveceksin.
İnsana sakinlik, dinginlik geliyor ve etrafta olup biten olayları bile daha farklı yorumluyor insan .

Elti , kaynana zart zurt olaylarına hiç girmiyorum bile 🥴

Benden dört yaş gençsin :))) ne var bu yaşta hiç anlamıyorum,insan hak ettiği yastadır.
Bence bir sonraki doğumgününü ömrünün en güzel senesi yapmak için bazı planlar yap:)
Mesela benim 30. Yaşım, özellikle ikinci yarısı çok uzun zamandır hayalini kurduğum şeyleri yaptığım bir zaman dilimi oldu. Çok mutlu ugurladim 30 yaşımı, aynı şeyi bu yaşım için de söylemek için kendimi eyliyorum,gönlümden geçeni yapıyorum.
Ömrünü istediğin gibi gecirirsen boşa geçmiş hissetmiyorsun. Evli olman, çoluk çocuk sahibi olman buna engel değil. Seni mutlu edecek,ulaşılabilir hedefler koy ve onları yap:)
Bu arada benim annem asla otuzlarina donmek istemediğini söyler hep, o mesela kirklarina bayılıyor (şu an altılı rakamlara girdi)

Google çeviri gibi olmuş yazınız.
Bu bi aydınlanma olsun o zaman 20-26 arasında verdiğiniz tavizleri artık vermeyin.Keşke demek yerine yaşanması gerekiyodu yaşandı deyip neşeli cıvıl cıvıl halinize geri dönün.Şimdi yüzünüz oturmuştur hem böyle de ayrı güzeldir yaşlanıcam paniği yerine tadını çıkartın ki 26 -40 arası da mahvolmasın.

20 yaşında üniversitede olman gerektiği için şuan yaşlı hissediyorsun. Tabiki herkesin hayatı aynı değil eleştirmek için demedim ama çok genç yaşta büyük sorumluluk altına girmişsin. bu devirde 20 yaş çok çok erken evlilik için. Tabiki yaşlanmış hissedersin ve 20 lerin başını özlersin. çünkü gençliğini genç gibi yaşamamışsın :(

25 ten sonra yokuş aşağı, ha 28 ha 33 35.
İnsan orada bir yerde kalıyor, ben mesela 27 de kaldım, yaş ilerlese de algı takıldı.
Ne ara buralara geldik, çok mu yanlış geldik belli değil.

Google çeviri gibi olmuş yazınız.
Bu bi aydınlanma olsun o zaman 20-26 arasında verdiğiniz tavizleri artık vermeyin.Keşke demek yerine yaşanması gerekiyodu yaşandı deyip neşeli cıvıl cıvıl halinize geri dönün.Şimdi yüzünüz oturmuştur hem böyle de ayrı güzeldir yaşlanıcam paniği yerine tadını çıkartın ki 26 -40 arası da mahvolmasın.
26-40 arası derken?google çeviri niye oluyor ki?türk olmadığım içün ola bilir mi?

Back
X