Yaş farkı, Erken Menopoz ve Cinsellik

Berfin86

※ζ Hail-fellow-well-met ς※
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
56
122
43
Merhabalar,

Konu en genel manada kadının erkekten yaşlı olduğu durumda erkeğin cinselliğine yetişip yetişemeyecegi ile alakali. Benim 25 yaşındaki bir arkadasim, 29 yaşındaki bir hanımefendiye gönlünü kaptirdi ve evlenme yoluna girmek istiyor fakat bazi soru işaretleri var. Bir kısmıni ben menopoza girmediğim icin cevaplayamadim desteklerinizi rica ediyorum.

Öncelikle hanımefendinin 40 yaslarinda menopoza girdiğini ve yaşayacağı olasi vaginal kuruluk durumunda henüz 36 yaşında olan arkadaşımin şimdi benim cinsel yaşamım 36'mda sona mi erecek ( ya da ciddi sekteye mi uğrayacak) endişesi var. Benim tahminim o ki biyolojik saatleri ufaktan ziller çalan bu hanım kızımız biraz aceleci bir tavra sahip çocuk icin ve arkadaşım 25-26 li yaşlarında hemen çocuk sahibi olmak da istemese de bayağı etkilenmişe benziyor. Evet yaş farkı şu an kesinlikle fazla değil ama bu ilerleyen yaşlarda hem erkek hem kadinin ikisinin de cinsel aktifligi konusunda nasil bir sorun teşkil eder bilemiyorum. Açıkçası benim de etrafımda kadinin erkekten( bir kac aylik farklari saymıyorum) büyük olduğu senaryolar pek olmadığı icin bu konuda yorum yapamadım. Bana kalirsa 10 yil sonrasinin cinsel yaşam dinamiğini simdiden düşünmek biraz paranoya fakat erkek açısından düşününce kadının biraz cabuk çöktüğü erkeğe cinsel anlamda yetemedigi bir olasi senaryo da üzerine kafa yormaya değer olabilir belki bilemiyorum.

Genel olarak bu konuda yorumlarınız nelerdir?

Ne saçma salak dertleri var ve bunları ne çirkin üslupla alakasız bir kadın olan sizinle paylaşmış.
İnşallah o kadın önce kendini aşık eder, sonra da gtune tekmeyi basar.
Konuya gelince kk'da az gez, iktidarsiz, işi beş dakikada biten, karısını ayda bir ziyaret eden adamları oku. Erkekler de jonny Sins değiller. ayrıca dört yaş yas bile değil, ayrica kadınlar için menapoz cinsellikten kaçtığı bir dönem değildir ki. Bu devirde kırk yaşında anne oluyor kadinlar

Konuda benim en dikkatimi çeken şey erkek bir arkadaşınızın müstakbel karısıyla ilgili cinsel kaygılarını oturup uzun uzun size anlatması oldu. Ay hadi o patavatsızlık edip anlatıyor da siz de oturup ciddi ciddi dinlemiş ve burda konu açıyosunuz. Ne arkadaşlıklar var

kadının biraz cabuk çöktüğü erkeğe cinsel anlamda yetemedigi bir olasi senaryo da üzerine kafa yormaya değer olabilir belki bilemiyorum.
Ayrıca bu nasıl bir bakış ya.
Cevrenize baksanıza, kadın çöküyor da adamlar aynı mi kalıyor? Klasik tc erkeği evlendiği gibi göbek sahibi oluyor. Saç desen kırkta zaten dökülmüş oluyor. Ne cildine bakarlar, ne güneş kremi sürerler,ne botoksa giderler.... gayet de erken çöküyor erkekler de.
Öyle bir yazmışsınız ki erkekler benjamin button, adeta bir boğa, kadınlarsa değeri günden güne düşen, "biyolojik saati çalan", üremek için sadece on senesi olup erkek bulduğu anda hamile kalma hayalleri kuran bir canli. Kadın olduğunuza inanmak çok zor

Sadece 4yıllık bir yaş farkı için mi bu kadar dertlenmiş arkadaşınız?
Belki kendi cinsel problemler yaşayıp kadına yetemeyecek bu ne ön yargı

Ayrıca menepoza giden kadınların cinsel hayatı tamamen bitmiyor

Erkek 5er 10ar yaş küçük biriyle evlenince problem yok kadın 4yaş büyük olunca menepozuna kadar dertlenmesi

Evet gerçekten katılıyorum bence de öyle, belki yaştan bağımsız olarak erkeğin kadina cinsellik anlaminda yetişemeyecegi bir senaryo olacak.

Ben de kendisine Yaş farkının cinsel doyum konusunda ne derecede erkeğin aleyhine olabileceği konusunda bir yorum yapamacagimi söyledim. Gerçekten de bilmiyorum doğrusu. Bana kalirsa gerçekten iki gönül bir olduysa orta yol bulunur sanıyorum ki

Bence arkadaşın beş kuruş etmez birisi. Düşünsene senin evleneceğin adam elin kizina 'berfin iyi ama ya yatakta yetemezse, onbeş sene sonra vajinası kurursa' falan diyecek.
İğrenç ya, Leş

40 yaşinda menepoza girmeyip çocuk sahibi olan kadinlarda var

40 yaşında menapoza mi giriliyormus?43 yaşındayım da,cahilliğime verin.Ne saçma sapan bir arkadaşlık bu böyle,iğrenç.

40 yaşında menapoza mi giriliyormus?43 yaşındayım da,cahilliğime verin.Ne saçma sapan bir arkadaşlık bu böyle,iğrenç.
Sen de Bibi de nice 20liklere taş çıkartırsınız aşkom
Densiz erkek ve densiz arkadaşından saçmalardan seçmeler işte.

25 yasındaki erkek arkadaşına söyle, kadınları tanımadan ve yeterince büyümeden gönül işlerine ve evlilik yoluna girmesin. 40 yasında menapoza giren kadın 9 yasında regl gören kız çocuğu kadar nadirdir.

Biz cinsellik konusunda 30 yasından sonra altın çağımızı yaşıyoruz. Forumda gördüğümüz kadarıyla erkekler 30 yasında sonra iktidarsızlık ve erken boşalma sorunu yaşıyor.Yine forumda gördüğümüz kadarıyla ülkenin penis boyu ortalaması ege bamyası ile yarışır boyutta olduğu için 29 yaşında bir kadını cinsel olarak tatmin edebileceğini sanmıyorum.O genelleme yaptığı için ben de genelleme yapıyorum.Zaten kadınların kırk yaşında menapoza girdiğini sandığına göre medeni bir çevrede yetişmemiş ve cinsel eğitimi yetersiz.

Tavsiyem hayatında hiç erkek görmemiş aynı ortamda bile bulunmamış, akıllı telefon ve bilgisayar kullanmayı bilmeyen 18 yaş civarında bir kız arkadaş seçsin. Kız cinsel anlamda karşılaştırma yapacak tecrübeye sahip olmayacağı için olası senaryoda bir kaç sene hiç degilse seks yapıyor gibi yapar, egosunu tatmin eder ne erkeğim diye ama tabii kız duruma uyanınca geçmiş olsun.Nasılsa döner dolaşır burada konu açar kocam bana yaklaşmıyor veya erken boşalıyor diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…