• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Farkı Hakkında

Ama bazen çevre çekilmez bi duruma geliyor malesef[/QUOTE
dışarının lafına bakarsan evin yolunu şaşırırsın önemsediğin insanların en önemlisi ailenin görüşleri önemli senin içine sinmesi önemli, ayrıca gençler de yaşlanıp ölüyor kaza geçiriyor hasta oluyor illa kötü şeyler yaşlıların başına gelmiyor hayat bu! yani yaş olayına çok takılma evlenmeye karar verdiysen dikkat edeceğin konular var çok daha önemli

Bir ilişkim var ama yaş farkı 14 sorun etmiyorum ben ama çevre tepkisi ne olur vazgeçmek bırakmak gibi bir düşüncem olmadı olmayacakda
benimde eşimle aramda 13 yaş fark var ama kimse sormadı bugüne kadar. yaşını göstermiyor... sıkıntı yaratmadı bizde...

Hayat senin tatlım. Bunu yaşayacak olan, çilesini mutluluğunu çekecek olan sensin. Dolayısıyla tıka kulaklarını sen nasıl, neyi istiyorsan onu yaşa.

Hayat senin tatlım. Bunu yaşayacak olan, çilesini mutluluğunu çekecek olan sensin. Dolayısıyla tıka kulaklarını sen nasıl, neyi istiyorsan onu yaşa.
Evet sözlerle hayatımı yönlendirmem mutluluk önemli

benimde eşimle aramda 13 yaş fark var ama kimse sormadı bugüne kadar. yaşını göstermiyor... sıkıntı yaratmadı bizde...
Allah daim etsin abla peki sıkıntı sorun olmuyor dmi

Evet Ecelin yaşı saati belli değil malesef

Güzellik görünüş gelip geçici ama
Ben arkadasimadina konusuyorum simdi......cok pismanim,heraldeki cok yas farkibelli birzaman sonra belli oliuyor.nedendiyorum....
Diyor.
Biz gencleri aldikta ne oldu,bizi yaslandirdilar cnm..
Sen mutlu olll.kimnederse desin.

Ben arkadasimadina konusuyorum simdi......cok pismanim,heraldeki cok yas farkibelli birzaman sonra belli oliuyor.nedendiyorum....
Diyor.
Biz gencleri aldikta ne oldu,bizi yaslandirdilar cnm..
Sen mutlu olll.kimnederse desin.
Teşekkür ederim herkes mutlu olur umarım bi aile sorun sanırım

Ne güzel keşke aile ve çevrede böyle dese

canım bazı insanlar senden 10 yaş büyük olur ama çocuk ruhlu olur, yaşla ilgili değil bu... ama yanındaki insan yaşını gösteriyor senden çok büyük duruyorsa aranızda uyumsuzluk varsa yaş farkı sorun yaratabilir. çevrenin ve ailenin eleştirilerini de es geçme, onlar dışardan bir göz ve deneyimliler.

canım bazı insanlar senden 10 yaş büyük olur ama çocuk ruhlu olur, yaşla ilgili değil bu... ama yanındaki insan yaşını gösteriyor senden çok büyük duruyorsa aranızda uyumsuzluk varsa yaş farkı sorun yaratabilir. çevrenin ve ailenin eleştirilerini de es geçme, onlar dışardan bir göz ve deneyimliler.
Yok Yaşını göstermiyor zaten

Bir kere hariç hiç kendi yaş grubumdan başka insanlara farklı göZle bakamadığım için bana göre fazla. Ama 2 yıldır anlaşmışsan da sorun olmaz daha.

Yaş farkının önemi,bulunduğun yaşla alakalı.Yani 35 inde olsan 14 yaş büyük biri sorun olsa da çok fazla problem olmazdı.Ama 23 yaşında bir insanın 37 yaşında olgun bir erkekle bırak çevrenin ne dediğini kendiniz ister istemez sorun yaşarsınız.Şu an toz pembe herşey,yıllar geçtikçe sorun yüzüstüne çıkar.Sen büyüdükçe o da yaşlanacak.Şu an bile 40 ına merdiven dayamış.İyi düşün.Burda çevrenin ne dediği değil önemli olan.

Az önce tam bu konuyla ilgili bir konu açtım. benim de eşim ile aramda 13 yaş fark var. evlendiğimde siz yaşlarımdaydım. Eşimden Allah razı olsun hiç bir kez hissettirmedi aramızdaki yaş farkını. Aileme de çok iyi davrandı. benim ailem çok karşı çıkmıştı ama evlenmemize. tanıyınca ikna olmuşlardı ama. benim de eşim yaşını göstermiyordu ama son zamanlarda sakal filan bıraktı, şimdi bazen dedesi sanıyorlar çocuğumuzun. Maalesef çocuk açısından yaş farkı bir problem. Arkadaş açıısndanda öyle. Onun arkadaşları evli ve çocuklu oluyor. hep kendinizden büyük kimselerle görüüyorsunuz, sizin arkadaşlarınız ise küçük kalıyor.Bir de olgunlaşma meselesi var. maalesef 40 yaşlarında bir erkek daha 30una gelmemiş bir kadından hep bir adımda oluyor. eşimi hala çok seviyorum. onunla olmaktan gayet mutluyum ancak sıkıntıları da oluyor. umarım sizin hayatınızda hiç biri olmaz

Aşıksanız, seviyorsanız, o da size aynı şeyleri hissediyorsanız, aranizda saygi varsa, birlikte eglenebiliyor ve her anlamda uyuşuyorsanız; sadece yaş farki var diye bir insandan ayrilamazsiniz zaten. Şu an ömrünüzü onunla gecirmek istiyorsaniz, onunuzde hicbir engel yok bence. Yaş farkinin az oldugu biriyle evlenmek diye bi kural yok. hayatin ne gosterecegi bilinmez. Genc bile olsa saglik sorunlari cikabir, kotu biri cikabilir vs. Yani yaş bir kriter degil bence. Bu hayati bir kere yasiyorsunuz, acisiyla tatlisiyla. O yuzden kulaklarinizi kapatip, yureginizin sesini dinleyin.

Back
X