Yaş farkı konusunda düşüncelerinizi alabilir miyim?

Bu da tam 35 olup taş çatlasa 25 gösterenlerden işte :) kafam gerçekten çok uyuyor konuştukça aşık oluyorum ama malesef yinede bir kaç engelimiz var. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

12 yas cok fazla ben yapamazdım cok iyi düsünmen gerek.

Annesi beni çok seviyor ya gerçi bir kere gördü ama çok sevmiş annemi zaten taa yıllar öncesinden tanıyıp seviyorlarmış onun kızı olduğum içinde bana karşı bir sempatisi var annesinin teyzeme falan sürekli soruyormuş kendisinin ve annesinin tamam diyeceğini bilsem bi dk durmam diyip sürekli zarf atıyormuş teyzeme

Sen bu cocugu beğendiğin icin simdi biz kotu birşey söylesekte birşey degismicek bence. Bencede yasın kucuk evlenmek icin. Ben hemen evlenmeyi dusunmuyorum demişsin ama karşı taraf 35 yasinda o senin icin 2 sene beklicek mi bakalim? Hemen çocukta isteyecek buyuk ihtimal. Ben bunlara hazirim diyorsan gorus bence. Ama yas farkı bence de fazla. 0 12 yaşındayken sen doğmuşsun dusunsene

Geleceği düşünüyorum korkuyorum sonra bir fotografını görüyorum ya da bir mesajını görüyorum her şey başa sarıyor
Bana göre 12 yaş çok olsun olsun en fazla 10 yaş olsun sinir 10 yaş sonrası fazla bana istediği kadar küçük göstersin sonuçta kimlikte ki yaşı belli. Sen 25 ten aşağı dusunmuyorsun evlilik diğer taraf anladigim kadari ile evlenip baba olmak istiyor hemen 2 sene bekleyecek mi ben pek zannetmiyorum bekliyecegini.

kişiye göredeğişiyor, küçüktür diye el üstünde tutan da var, küçük diye ezip geçen de. karakter önemli. ailenizin bakış açısını öğrenin

Hayır tabiki ben çevrenin olaya bakışını merak ettiğim için sordum kötü eleştiri yapmanızı tabiki istemem ama benim için önemli olan benim tam objektif bakamadığım şu dönemde başkalarının düşüncelerinden gerçeği görebilmek. Zaten bir sevgililik ve nişanlılık dönemi geçirmeden evlenecek yapıda insanlar değiliz. Şuan başlasak 2017 de 25 yaşıma girmemşe bir evlilik söz konusu olur. Ama çocuk konusunda haklısınız hemen çocuk istemekte haklı olabilir. Normalde 28 yaşından önce anne olmayı istemezdim ama böyle bir duruma girersek bende karşımdakini çok fazla bekletmek istemem. Bu konular için henüz çok erkek tabiki hakkımda hayırlısı. Teşekkür ederim yorumunuz için

kişiye göredeğişiyor, küçüktür diye el üstünde tutan da var, küçük diye ezip geçen de. karakter önemli. ailenizin bakış açısını öğrenin
Karakterinin güzelliğinden tanıdığım kadarıyla ve başkalarının tanıdığı kadarıyla eminim. Aile düşüncesi konusunu bende çok merak ediyorum ama direk soramayacağım için düşüncelerini nasıl öğreneceğimi inanın bilmiyorum

12 yaş bana da fazla geldi .Bide benim takıldığım nokta hemen evlenmeyi düşünmüyorum demişsiniz. Bu insan 2 yıl beklemez bence çünkü yaşı gelmiş . Bi adım atacaksanız bunları da konuşmanız gerekir.

bir de şu varki evlenir evlenmez çocuk istermisin sen. emin ol bu kişi yaşım ilerledi çocuk olsun hemen ister. bence annene sorabilirsin görüşü nedir. ve canım ailesini zamanında dinlememiş biri olarak derim ki onlar istemiyorsa uzak dur

Onlar istemiyorsa elbetteki uzak duracağım fakat henüz görüşlerini öğrenebilecek bir yol bulamadım

Aynı yaşta biriyle evlensem hemen çocuk yapmayı bende düşünmem fakat onunla evlenirsem onu daha fazlada geç baba yapmak banada bencillik gelir açıkcası

Yani anlaşılırsa neden olmasın ama bazı şeyler var. Mesela sen 23 yaşında daha kıpır kıpır bir kızken o 35 yaşında hayat tecrübesi olan bir erkek olacak. Senin deneyip, yaşayıp öğrenmen gereken bir çok şeyi o zaten denemiş, yaşamış ve öğrenmiş olacağı için ona gereksiz gelecek. Sen giderken ben dönüyordum o yollardan hesabı.

Ama bunun dışında anlaşabileceğin sağlam karakterli bir insansa, uç noktalara varan fikir ayrılıklarınız yoksa olabilir.

Ben otomatik olarak şöyle düşünürdüm ben 35 yaşına geldiğimde o 47 yaşında olacak mesela. Bence çok büyük bir fark olurdu 12 yaş.

Benim annem ile babamın arasındada 11 yaş var ve gayet iyi anlaşıyorlar. Eğer hoşlanıyorsan ben bir engel göremiyorum. Yaş aşka engel değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…