Yaş farkı konusunda düşüncelerinizi alabilir miyim?

Benim de 9 yaş var eşimle aramda ben bu durumdan gayet hoşnutum
Gelelim senin konuya hoşlanıyorsan bir şans ver ama bu Ada'm evlenir evlenmez çocuk ister buna hazırlıklı ol hemen bir çocuğa sahip olmaya hazır mısın
Geri detaylar elbet halledilir
Bence şans vermelisin hoşlanıyorsan git konuş bence :)
İyice bir araştırın ama düzgün bir kişiliği ailesi var mı

Benim sözlümle aramızda 9 yaş var. Bugüne kadar hiç sorun cıkmadı aramızda çok iyi anlışıyoruz

İnsanlar anlaştıktan sonra ilişkilerde yaş farkı sorun değil bence. Benim ilgimi çeken başka bir şey var burada. "Kendisininde istediğini çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığına üzüldüğünü ama çevresinde geçmişi temiz ahlaklı bir kız olmadığından ve bu nedenle evlenemediğinden bahsetti." demişsiniz. Bu adam aşırı takıntılı, paranoyak veya ataerkil bir çevrede yetişmiş olabileceği gibi "kişi kendinden bilir işi" modunda da olabilir. Ciddi bir adım atmadan kendisini biraz daha yakından tanımanızı öneririm.

Bence gayet iyi yaşı
olgunsa aklı da basindaysa ben bir çay iç derim

Bence de 10 yaş sorun değil,sevdikten sonra.Ben de yaşıtlarımdan hoşlanamıyorum,çoğu çocuksu ,sorumsuz ,aklı laylaylom da gibi tipler geliyor bana.Henüz istisna olanına rastlamadım.
Dur bakalım ,bir görüşün konuşun.Severseniz neden olmasın.Arada 20 yaş yok yani.

cnm anlattığın gibi biriyse yaş farkının bir önemi yok bence....hatta avantajları bile olabilir....

yaş farkı problem değil. üstelik sen 25 sanmışsın zaten.

ama önce bi tanı.

ben evlenmezdim konuşmaları da cok iç açıcı değil.geçmişi temiz kız yokmuş felan evet bir o iyi herkes kötü

12 yaş benim için çok fazla ama bu kisiye göre değişecek birsey, belli konuları netlestirmeniz gerekecek evlilik durumunda, mesela çocuk, o yaşı gereği hemen isteyecek sen belki 3 sene sonra düşüneceksin, şu an eldeki verilerle en fazla bunu diyebilirim

Boşversene toplumun saçma sapan dayatmalarını. Hoşlandıysan dene ne kaybedersin.

Eşimle aramızda 6.5 yaş var ben ona bile bazen fazla derken 12 yaş benim için imkansız.
Çünkü resmen kuşak farkı.

12 yaş çok ya. Adem küçükte gösterse beyni orta yaşlı, siz genç...

dextrus sen olgun bir insansan neden Olmasın.erkeklerin olgunlaşma evresi askerlikten sonradır. Ilk görüşte Aşka inanırım, bende eşimle birbirimizi ilk gördüğümüzde aşık olduk. Karekter olarakta çok benziyoruz aynı dili Konuşuyoruz , ben 26 yaşındayken o 35 yaşındaydı. Eşim yaşını söylediğinde ben şok olmuştum:))) maks. 28 dir diyordum, şimdi 2.5 yıllık Evliyiz , Allah'a şükür bir kere tartışmamız olmadı

ben eşimle yaşıtım, bahsettiğin durumu tecrübe etmedim hiç bir ilişkimde.

dışarıdan bakan kişi olarak ise, bana çok normal geliyor. hatta erkekler biraz geç olgunlaştıkları için arada yaş farkı olması daha olumlu bile olabilir diye düşünüyorum.

12 yaş çok ama hissetmediysen bence olur. yoksa sen cıvıl cıvıl o ise bir ayağı çukurda yaşayan biri ise olmaz yani.

12 yaş bana fazla geldi açıkcası bilemedim :) kısmet hayırlısı nasip ne denir...

Yaş farkından ziyade evlilikten ve ilişkiden ne bekliyorsun?
Bu adam geç kaldım kafasında ve evlenir evlenmez çocuk isteyecek. Yani evliliğini yaşayamadan çocuk yapacaksın belki.
Ben bu nedenle olumsuz bakardım açıkçası...
Yani yirmilerle otuzların hayattan bekledikleri çok çok farklıdır. Bu sorun olabilir bence iyi düşün

bencede hoşlandıysanız olabilir eskiden eşler arası 10 yaş normal sayılıyormuş şimdide evlenen var..

Kafa yapin uyusuyo ise erkegin buyuk olmasi her zaman manbuldur bence sirf yasi yuzunden vazgecme bi sans ver gorusun konusun bi bak bakalim uyumunuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…