• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı, lütfen yardım aklım çok karışık :(

aydan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
2
0
36
Antalya
ben 16 yaşındayım ben lise, sevgilim üni hazırlık, 19 yaşında, sanki yaş farkı biraz sorun gibi benim için sorun değil; ancak bi erkek için sorun olur mu benden ayrılır mı? düşünceleriniz ne? ouff :( CADIARZU

evet olur, daha 16 yaşındasın. otur sınavlarına çalış, ayaklarının üstünde dur. sonra zaten "benden ayrılır mı" diye bir endişen olmaz çünkü minnetinde olmaz..
sana tavsiye...
:1closedeyes:

bende 15 yas fark var sandım cnm :)
askın sevgının tadını cıkar canım benım... ıkınızde askın baharındasınız en guzel yaslardasınız....
suan aranızdakı yas farkı cok buyuk bır fark deıl ama senın en önemlı zamanın canım derslerın acısından..
derslerını etkılemesıne ızın vermeyecek sekılde yurutebılırsen cnm ne mutlu sana...

ben o yaşladayken sevgilimin en az 5 yaş büyük olmasını isterdim kendi yaşıtlrım çocuk gibi gelirdi bana tadını cıkar çok büyük olmadığı sürece erkekle kadın arasında yaş farkı olması iyidir

3 yaş bişey değil ama bence bundan önce derslerini çalış sınavını kazan canım geleceğini kur,zamanı gelince aşk da olur merak etme,geleceğin için şuan bir günün bile çok değerli ilerde başını taşlara vurmamak için şimdi yapman gereken derslerini çalışmak,iş kariyer sahibi güzel bir bayan olduğunda o zaman kısmetler arasından seç beğen al yaparsın,sen değil onlar tasalanır acaba beni beğenir mi diyekaydirigubbakcemile3
naçizane abla tavsiyesi tatlıma.s.

bende saniyorum ki 15-20 yas fark var. ne olucak ki 3 yas cok iyi bence.... :)

kızlar erkeklerden daha önce ergenliğe girdiği için 16-17 yaşlarında yaşıtlarımızdaki erkekler çocuk gibi gelir yani bana öyle geliyordu :) hatta ben hiç kendi yaşıtım biriyle çıkmamışımdır büyük olsun olgun olsun isterdm ama şimdi işler değişti onlarda olgunlaştı ve kendi yaşıtım biriyle birlikteyim 7aydır ve çok mutluyum :)

Allah iyiliğini versin bende baya bi fark vardır sandım 16 19 duyunca güldüm yani
dert ettiğin şeye bak 3 yaş nedirki aralarında 16 yaş olup evlenen arkadaşım var :)

başlığı görünce dedim yine var 10 20 yaş fark lülülülülülü 3 yaş sorun değil tabiki . çok normal. klasik cümleleri kurmak istemiyrum önce oku felan işini eline al felan........... aklı başında düzgün bi arkadaşlık yapıp okulunu aksatmadıktan sonra neden olmasın yerimseniben

benim erkek arkadaşım 40 yaşındaki birinin olgunluğuna sahiptir,biz çıktığımızda ben 16 yaşımdaydım önce garip geldi ama zamanla o da beni eğitir gibi oldu tecrübeleriyle,ve daha muzip yönlerini gösteriyordu ama zamanla olgunluğunu da gösterdi,yani erkek arkadaşın sabırlıysa,konuşmayı seven bir insansa sorun olmaz bence

bence şuan tek derdin ayakların üzerinde nasıl durabileceğin olmalı.

Back
X