Yaş farkı var ama hoşlanıyorum

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..

siz 33 erkek arkadaşınız mı 25? aslında çok normal bir yaş farkı ama işte kadın erkek diye bir ayrım yapıyor bizim bu kıt toplumumuz maalesef . siz o yüzden sanırım biraz tereddütlüsünüz

Yalnız erkeğin değil de bayan olarak sizin 8 yaş büyük olmanız ilerde sıkıntı oluşturabilir mi emin olamadım ama bu şekilde olup da mutlu olan çiftlerde illaki vardır ben kendi adıma istemezdim ama tabi bu işler nasip işi oyuzden bu konularda hicbirzaman büyük konuşmak istemem hakkınızda hayırlısı olur inş

O yas farki normal de erkek buyuk olsa normal bence.. evliligin ilerleyen donemlerinde yas farki cok belirginlesiyor cunku onlar dogurmuyor , bizim kadar kosturmuyor ..bir de o yas grubu erkekler bu yas grubu bayanlara daha fazla ilgi duyuyor nedense . Buna bikac yerde denk geldim .

Bence 8 yaş fazla gibi.
Kadın oldugunuz için demiyorum bunu küçük olan siz olsanız da aynısını derdim .

Evet ben 8 yaş büyüğüm
cnm ..bnm eski erkek arkadasimda bnden 3 yas kucuktu olmaz diye bisey yok bu işlerde..bnde asla derdim ama insan sevince gerisi bos oluyo.. ama bn etrafa soylerken 3 yastan bile tepki almıştım..8 yas nasil olur bilemiyorum..bi de erkekler gec olgunlasiyo bunuda goz onunde bulundurmani tavsiye ederim...
peki gorunus itibariyle uyumlu gorunuyo musunuz?

Bir de kadınlar çabuk çöküyor yazanlata hastayım. Erkeklerimiz adetaaaa birer Brad Pitt kadınlar yanlarında kötü duruyor sankim Alt tarafı kel, göbekli, kıllı, sporun s sinden habersiz Türk erkeği bu kadar gözünüzde büyütmeyin yahu. Erkek kendi bir halta benzemiyor ama yanındaki kadın doğal şekilde yaşlanırsa aldatmayı hak görüyor??? Pehhhh.

Kadınlar neden kendini bu kadar et olarak görüyor? Neyse.

Son düzenleme:

Birazdan gelir o tayfa .
Tabi herkesi kendileri gibi kocişlerine köle olarak yaşıyor zannediyorlarsa kadın çabuk çöker algısı taşımaları normal .

Çocuk dogurunca kendini salma olmazsa kadınlar da kendini toparlıyor , niye kadın çöker deyip duruyorlar anlamıyorum .

Asıl erkekler daha risk altında . Çünkü saç dökülmesin çaresi yok ve birsürü erkek daha 20li yaşlarda bunun sıkıntısını çekmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…