- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Bayan büyük olunca sorun oluyor erkek olğun olmalı ben üç yaş kadar büyüğüm pismanım ya.. hemde bayanda biyolojik yas sıkıntısı var ..
Ama o kisiden kisiye degisir. Benim esim benden 6 ay kucuk ama karakteri o kadar olgun ki 50 yasinda birinin gorup gecirmisligi var. Ben de 33 yasindayim ama tipimden oturu cok kucuk gosteriyorum. Hala evli oldugumu ogrenince "neden acele ettin okusaydin keske" diyorlar. Hatta bir misafirlikte kadinlarin biri kaynanami kenara cekip kizdi kiz az buyuseymis cok kucuk almissiniz diye. Tamamen uyum meselesi.
Katılıyorum ben de 28im spor yapıyorum , vücudum slim fit, saçımda beyaz yok
Yaşıtlarım erkeklerde g.t göbek, saçsız baş, bezgin yüz ifadeleri varHepsini yer geçerim
Aynen oyle. Kendine baktigin surece genc kalirsin zaten. Ilkokul arkadaslarima bakiyorum, kizlarin cogusu hala citir, erkeklerin tamami gobekli kel baklava desen suveter giymis klasik aile babasi
Pfff getirin Kıvanç Tatlıtuğu harcicam
İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..
Bir de kadınlar çabuk çöküyor yazanlata hastayım. Erkeklerimiz adetaaaa birer Brad Pitt kadınlar yanlarında kötü duruyor sankimAlt tarafı kel, göbekli, kıllı, sporun s sinden habersiz Türk erkeği bu kadar gözünüzde büyütmeyin yahu. Erkek kendi bir halta benzemiyor ama yanındaki kadın doğal şekilde yaşlanırsa aldatmayı hak görüyor??? Pehhhh.
Kadınlar neden kendini bu kadar et olarak görüyor? Neyse.
Bu iki mesaja yarildimmmmmKatılıyorum ben de 28im spor yapıyorum , vücudum slim fit, saçımda beyaz yok
Yaşıtlarım erkeklerde g.t göbek, saçsız baş, bezgin yüz ifadeleri varHepsini yer geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?