Benim icin mesela iki yas onemli degildir.. bizzat bu durumdayim ama hic sorun olmadi..sekiz yas, fark yaratabilir ama sevdikten sonra sorun olmaz bence.. erkekler bunu fazla kafaya takmiyor heralde.. cunku ornekleri cok fazla..
Kızlar merhaba konu eskidi ama biz görüşmeye devam ediyoruz ciddi anlamda ama ciddiyete dogru henüz bir adım atılmadı eger olursa yazacağım.Beni seviyor sirf yaş mevzusu icin
İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..
Yaştan ziyade olgunluk önemli adam kırk yaşında ergen gibi konuşuyor. En iyisini siz bilirsiniz ama içinize sindi ise sakin elalem için vazgeçmeyin. Millet hep konuşur o olmasa o
Kızlar merhaba konu eskidi ama biz görüşmeye devam ediyoruz ciddi anlamda ama ciddiyete dogru henüz bir adım atılmadı eger olursa yazacağım.Beni seviyor sirf yaş mevzusu icin