sonucu bize bildirirsin degil mi?
Bence kendine güvenin yok senin.
30 lu yaşlarına 2 sene kalmış ve evlilik yapmak
için en olgun ve ideal yaş.Eğitimlisinde..........
Kendine güvenmelisin evliliği ya istiyorsundur
yada istemiyorsundur.
çok acımasız yorum yapmışsın.bu yorumla bana ne katıcaksın.özellikle Bence kendine güvenin yok senin" bölümüyle
evet evlilikten korkuyorum.daha doğrusu insanlara güvenmekte biraz zorlanyorum.bunun kendine güvenle hiç alakası yok.asıl sorun şu ki herşeyi çok net görüp sezebiliyorum.kabullenebilme az bende.yani biri içime sinmedimi " olurda olur gider "diyemiyorumbenim sorunum bu.belkide aşırı güvenli olup aşırı kararlı olmam.çok elastik değilim bu konularda maalesef.
cnm bak ben 22 yaşındayım eşim 33...yani benden 11 yaş büyük...bizde 2buçuk yıl evvel evlendik ve maşallh da çook mutluyuz...bnm eşimde bu arada mühendis:))
avantajları ve dezavantajları var tebi....
mesela avantajı karşındaki erkek olgun, ilişkilerde ve ortamlarda nası oturup kalkacağını, nasıl konuşulacağını bilen oluor...senin kıymetini bilior ve çapkınlıkları bırakmış oluor...işi gücü var ve düzgün karakterli biri ise, seni seviorsa, ve kafa yapılarınız birbirnie uyuyorsa ne mutlu...
dezavantajlarıda: ilk başlarda bnm eşim çook kıskançtı, ve haala şunu giyme bunu giyme der...yani biraz kompleksli oluorlar...ama gerçi sen 28 yaşındasın ve karşındaki insan 38... sanırım bu durumu sen yaşamazsın...
sende zaten 28sin, sanırım olgun düşünen bi bayansın oyüzden büyük sorunlar yaşıycağınızı sanmam yaşdan dolayı...
hem erkeğin büyük olması gerekio çnkü bayanlar yapıları gereğimidir , çoluk çocuk derdindenmidir nedir hep erken çöküorlar, erkeklerde daha genç gözüküorlar çoğu zaman eğer yaş farkı fazla deilse...
bnm annem ve babam aynı yaştalar ama inan babamla, annemi yan yana koy, sanırsın ki babam, annemin oğlukaydirigubbakcemile3 ( özür dilerim annecim ama ööle yahu)
yani önemli olan senin durumunda kafa yapınız uyuyormu, sen asıl ona bak...
canım aslında ben biraz daha farklı düşünüyorum.yani doğru düşünüyormuyum ondanda emin değilim.karşıma daha önceden hiç böyle durum çıkmadı.konu şuki benim karşımdaki insan orta yaşı geçmiş 40 ına merdiven dayamış bi insan.ama senin eşin henüz orta yaşın altında.yani aslında buda beni korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?