Yaş farkı var,karar veremiyorum. Lütfen fikir verin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morpapatyam1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence eşler arası yaş farkı aradaki uçurumu açıyor.bence 3 4 yaş düşün benimde eşimle aramda 9 yaş var.o hayatı yaşamış biitrmiş benim heyecanımı anlayamıyor siiznde öyle olur hem 38 yaş çok buyuk bence hiç duşunmeyin boşverin....

evt olumsuz yanları bence daha çok mesela ben çocuk meselesini ertelemek istiyorum 26 yaşına yeni girdim ama eşim 36 ya gircek bebek istiyo hayatım ona yetişmekle geçmek zorunda gibi.o daha olgun olcak siz birşey yapmak istediginizcde ona saçma ve çocukça gelcek.valla şimdiki aklım olsa evlenmezdim bu yaş farkıyla banada herkes demişti evlenme bırak diye çok yaşlı dediler dinlemedim şimdi dank ediyo.düşünüyorum 4 sene sonra ben daha 30 yaşında olcam ama eşim 40 yaşında yaşlı olcak resmen:)bilmiyorum yaş çoooook önemliiii..

Bence anlaşıp mutlu olmakla alakalı birşey.Sana karşı davranışlarına , ilgisine , verdiği güvene bak bence. benim de eşim benden 8 yaş büyük.Ama çok neşeli birinsan.İyi anlaşıyoruz maşallah Bazen akıl danıştığım, bazen de yanında istediğim gibi çocuklaştığım birisi.Ben eşimden küçük olmanın avantajını yaşıyorum.Bana karşı çocukmuşum gibi ilgili.Bir dediğimi iki etmemeye çalışıyor.Hep yanımda bana destek.Her şeyimi paylaşabiliyorum.Bazen hatalı davransam, alttan alıyor hemen.Benim onun geçtiği yollardan henüz geçmediğimin farkında.Yaş farkına takılma kişisel olarak senin beklentilerine karşılık verebiliyor mu, yanında mutlu,huzurlu musun,onun da gerçekten mutlu olduğunu anlıyor musun bunlara bak bence.Umarım en güzel kararı verirsin.

10 yaş fazla değil bence ..eşimle aramda 9 yaşa yakın fark var tanıştığımızda ben 16 o ise 25 yaşına giriyordu ve 9 senelik evliyiz çok mutluyuz hakkında hayırlısı olsun canım..

sonucu bize bildirirsin degil mi?

Bence kendine güvenin yok senin.

30 lu yaşlarına 2 sene kalmış ve evlilik yapmak
için en olgun ve ideal yaş.Eğitimlisinde..........

Kendine güvenmelisin evliliği ya istiyorsundur

yada istemiyorsundur.

Bence kendine güvenin yok senin.

30 lu yaşlarına 2 sene kalmış ve evlilik yapmak
için en olgun ve ideal yaş.Eğitimlisinde..........

Kendine güvenmelisin evliliği ya istiyorsundur

yada istemiyorsundur.

çok acımasız yorum yapmışsın.bu yorumla bana ne katıcaksın.özellikle Bence kendine güvenin yok senin" bölümüyle

evet evlilikten korkuyorum.daha doğrusu insanlara güvenmekte biraz zorlanyorum.bunun kendine güvenle hiç alakası yok.asıl sorun şu ki herşeyi çok net görüp sezebiliyorum.kabullenebilme az bende.yani biri içime sinmedimi " olurda olur gider "diyemiyorumbenim sorunum bu.belkide aşırı güvenli olup aşırı kararlı olmam.çok elastik değilim bu konularda maalesef.

bence siz garanti istiyorsunuz.. ama hayatın garantisi olmaz..

Son düzenleme:
Hayır acmasız değil doğruyu söylüyorum.

Sen kendine acmayı seçiyorsun.Önemli
olan güçlü olmak ve kendine güvenmektir.
Sen şimdiden böyle düşünürsen

yarın anne olduğunda nasıl kararlar
alacaksın?Hayat bir okuldur.Zamanla
öğrenecek ve öğreteceksin yeterki
kendine güven ozaman doğruyu

zaten göreceksin.

evet korkma yasa ve gor

çok seviyorsan aşıksan evlen değilsen ilerde o 48 olduğunda hoşuna gitmez bu durum.
benim başımdanda böyle birşey geçti 13 yaş büyüktü benden çok düşündüm ve sorun olacağına karar verdim aynı dönemin insanı olmuyorsunuz heyecanlarınız aynı olmuyor arkadaslarınızın bile yaşları farklı
yanında abin gibi durabiliyor yani aşık değilsen gözüne batar ancak aşıksan gözardı eedersin 10 yaş şimdi çok değil ama ilerde böyle olmayacak! ...

canım aslında ben biraz daha farklı düşünüyorum.yani doğru düşünüyormuyum ondanda emin değilim.karşıma daha önceden hiç böyle durum çıkmadı.konu şuki benim karşımdaki insan orta yaşı geçmiş 40 ına merdiven dayamış bi insan.ama senin eşin henüz orta yaşın altında.yani aslında buda beni korkutuyor.

ee ama sende 20-21 yaşında değilsinki sende 28 yaşındasın 30a merdiven dayamışsın morpapatyacım
yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum yani sende orta yaşa yakınsın
bak bişi söyleyeyimmi bence sen bu adama aşık değilsin yada yeterince sevmiyorsun gibi geldi bana
çünkü eğer gerçekten aşık olsaydın yada sevseydin gözün yaş falan görmezdi,aşık olunca zaten yaşın falan farkında olmuyorsunki

sen 30 a geldiğinde o 40 olacak..30 ve 40 rakamlarını yanyana görünce sanki çokkkk fark var gibi geliyo bana..bilemiyorum..bence düşünülmesi gereken bi durum..tereddütlerini anlayabiliyorum..sen ortayaşını yaşarken o kişi yaşlılığa adım atmış olacak gibi geliyo bana..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

bence çok büyük bir yaş farkı yok kısmetse olur sen yeterki bir şans ver
hayırlı olsun herşey yolunda gitsin inş.

iyi de arkadaslar ask ta kolay bulunmuyor
ve evlenen herkesin ask evliligi yaptigina da lesinlikle inanmiyorum
azimsanmayacak bir kismi mantigina uyanla evleniyor

bence yaş farkı çok önemli değil.10 yaş çok abartı bi fark da değil bana göre..o yüzden bunu kafana takma...hoşlandıysan evlenilecek adam bu adam diyebiliyosan boşver adamın yaşını.

bence en ideal yas farki erkekler biraz gec olgunlastigi icin kadindan her zaman yasca fark olmasindan yanayim ayni yaslarda olunca her iki taraf kaprisli oluyor ama oyle olunca erkek kadini daha olgunlukla karsiliyabiliyor hakkinda hayirlisi olsun cnm

benim için moral oldu bu konuşmalar bencede çok büyük bi önemi yok çünkü yaş farkı çok değil hem AŞKIN YAŞI YOKTUR!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…