M
morpapatyam1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi morpapatyam1981
-
10 yaş çok değil
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
-------sız 28 yasında oda 38 ....bence bır yanlışta yok..neden olmasın ki........
eger anlaşıyor aynı dili konusuyor..........hayata aynı pencereden bakıyorsanız....
evlilikte gelecekte olabilir............
neden olmasın...
avantajlarına gelince....işini kurmuş...sorumluluklarının daha bilinçcinde olur...
olgun erkek daha iyi olur denir...
birazda söylenenlere degilde.....yaşadıkcada ögrenmek ve görmekte lazım....
hayırlısı olsun...
teşekkür ederim herkeze
elbette meslekle adam olunmuyo.mesleğini, onu size daha iyi tanıtmak için yazdım.ben çok zor elektrik alan çok zor bağlanan bir insanım.en son 3 sen önce uzun süreli bi ilişkim oldu.ilk aşkımdı.ama ondada zamnla güven sorunu ortaya çıktı.başından çok ilişki geçmiş biriydi ve zamanla ufak tefek yalanlarını çıkardım.daha sonra karşıma çıkan kişiler yaş olarak meslek ve kültür olarak bana uygundular ama bi türlü bağlanamdım.ama bu kişiyle 3 defa görüşmemize rağmen bağlanmaya başladım.asıl korkum yine bana uygun olmayan birine bağlanmak.buarada yaklaşık 1 sendir arkadaş olark arada görüştüğüm biri daha var.arkadaşız.aileler falan tanışıyo.gidip geliyoruz.yani aile dostumuz karşı taraf.herkez biribiriyle çok iyi anlaşıyo.bu kişide yumuşak başlı iyi huylu biri.beni hiç kırmadı şimdiye kadar ve benden hoşlandığını hissediyorum buaralar.bana çok değer veriyor.çok düzgün biri.çevremdeki herkezde çok takdir ediyor onu.başarılı ve dürüst biri.ama gelgelelim ben bitürlü bağlanamadım ona.aslında mantıken nerdeyse %100 uygun biri ama.bu diğer kişiyle karşılaştırıldığında daha anneci biri.çok kendi kararlarını alabilen ayakları yere basan biri değil gibi.onunlada 6 yaş aramızda.
çevremdeki herkez artık evlenmem konusunda baskı yapıyo.yaş 30 olduğunda artık kimseyi bulamıyacağımı söylüyo.bu gelen kısmetlerinde artık kesileceğini söylüyo.kafam çok karışık.bu yıla kadar evlenmekten korkuyordum.artık istiyorum kendime göre bir düzenimin olmasını.çoluğumun çocuğumun olmasını.ama bu baskılar altında yanlış karar vermektende korkuyorum.bunlara hayırr dersem ileride tek başıma kalıp pişman olmaktan korkuyorum.ne yapıcağımı şaşırdım.
diğer forumlarda yaş konusunda çok farklı yorumlar ve tecrübeler var.olumsuz olanlar çok ağırlıkta.zaten 10 yaş farkda çok yaşanan bi durum değil.o yüzden tereddüte düştüm.yani bariz sakıncaları varsa başlamadan bitiriyim diye düşündüm.aslında ben bugün için endişeli değilim.benim asıl endişem 10-20 yıl sonrası için.
diğer forumlarda çok ciddi şeyler söylenmiş.hem mantalite hemde sağlık açısından ileride sorunlar yaşanacağı yazılmış
bilmiyorum nası düşünmek lazım.bahsettiğim kişi sağlık yönünden oldukça atletik.zaten sporda yapıyomuş.kötü alışkanlık yok.o yüzden fizyolojisi baya sağlam görünüyo.ama bundan bi 10-20 yıl sonra nasıl olacak kestiremiyorum.benim annem le babam arasndada 10 yaş olmasa yine yaş farkı var.annem hep babamın ona göe daha yavaş ve daha durağan olduğundan yakınır.belkide bunlar beni korkutuyor.ama biliyorimki en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.biraz daha net düşünmem gererkiyo bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?