Yaş farkı ve evlilik

Sizin için yaş farkı önemli değil ama adam için belli ki önemli, gitmiş kendinden çok küçüklere bakıyor. Siz olgunum yaşıma göre diyorsunuz adam da belki yaşına göre daha olgun biri. Kendinize evlilik için zaman tanıyın, yaşınız daha çok genç, ne bu acele? Siz kendinizden oldukça büyük ve evlilik, bebek için etekleri tutuşmuş bir adamdan daha fazlasını hakediyorsunuz. Az gençliğinizi yaşayın gençliğinizi.

Kesinlikle 13 yaş fark ilerde büyük sorun olur. Benim eşimle aramda 9 yaş var. İlk 10 sene sıkıntı yoktu ama 35 den sonra benim isteklerimle onunkiler farklılaşmaya başladı. Arkadaş ortamlarınız bile ayrı oluyor. Tavsiyem geçsin yaşına uygun birini düşün. 3-5 yaş problem değil ama daha büyüğü ilerde dert.

Yaş konusu benim için çok önemli değil şu anda. Çünkü olgun olması bi bakıma daha iyi.[/QUOTE]

Tabii ki olgun olması çok önemli ama sizin yeri gelir hepimizin içinde olduğu gibi çocuk ruhunuz ortaya çıktığında size eşlik etmesi çok önemli yıllar sonra sıkıntı olabilir ki inşallah olmaz seviyorsanız istiyorsanız mutluluklar :)

Soyle bir sey var ki mesleginizi elinize alsaniz bile belki sevgili bile bulamayabilirsiniz burada meslegim var fakat yalnizim konulari cok aciliyor.
Mesleginizi elinize alinca da herkes sizi beklemiyor.

Herkes iyi yasamak ister fakat hayat da bir seyin gerceklesmesi icin cabanizin yaninda size imkan sans vermesi gerekiyor yasitiniz birini bulsaniz sorumluluk almayan baska kotu huylari olan biri de olabilir.

Bu bey de sizi begenmis hemen nikah yapalim dememis goruselim demis burada yanlis bir sey goremiyorum.

Ilerde yas farkindan dolayi veya onun kisiliginden dolayi da problem yasayabilirsiniz bu ihtimal de var.

Yani bir seye iyi veya kotu diyerek kestirip atmak yanlis oluyor
Bazen daha iyi veya daha kotu oluyor buna da sans kader deniliyor.

Yaş farkı çok olunca kıymet mi biliniyormuş :)
Yorumlara göz gezdirdimde bu kanıda olan insanlar var.
Kıymeti insan olan herkes bilir
Yaş farkıyla ne alakası var Allahaşkına.

Eşim benden ay farkıyla büyük,üzmez beni.
İyidir ilişkimiz.
Ben de 'aynı yaştaysan kıymet bilirler' diye tez atayım ortaya :)

Konu sahibi, evlenme valla bak, boşver gençliğini yaşa,koca kaçmıyor.
35 yaşına gelmiş,22 yaşındaki fotoğraftan beğendiği kızı isteyen adamı kabul etme.
Etmemelisin...

Ne evlenmesi ya gez toz oku meslegini yap.ozgurlugun tadini cikar.o erkekler evlenince baya bir degisiyorlar.ayrica yas farki cok cok fazla.ilerde babaniz sanarlar siz gencken o yasli olur haliyle.cocuk hele buyuk sorumluluk.gencliginizi yasayin kv gorumce eltiii zor ya evlilik zor vallahi ama guzel de tabi.yasiniz kucuk bence erteleyin..

Ayni yastayiz ve mezunuz ikimizde.
Bana bu sekilde bi teklif gelse en basindan redderdim mesela.
Neden meslegimi elime almadan boyle islere giriseyim ki? Herseyin bir sırası var.
Yasimiz da kucuk kimler gelir gider.
Adam zaten 13 yas buyuk...
Bence yol yakinken dönmelisiniz.

Ay erkeğin gerizekalisinin yaşı falan olmaz kadınlar bunu bı turlu öğrenemedi. Burda onca genç kız "oh olgun çok iyi" diyerek koca koca adamlarla evlendi ve sonuçlari kötü oldu. Jenerasyon farkı var bacım ya. "Bizim zamanımızda buralar şöyleydi " laflarını işitmek istiyo istiyor musun cidden

"Kizum, ha bu Esra'nın programında bir çocuk var, hem Almanya'dan emeklisi var, hem Türkiye'den emeklisi var.
Anne dedim, bu çocuk mu?
Erkeğin yaşına bakmucaksun evladum, erkeğin yüzüne bakmucaksun. Cebine bakacaksın"

Ananeniz Yasemin Sakallıoğlu'nun bir akrabası olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…