Yaş farkı ve Medeni durum

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
Arkadaşlar merhaba,
Kuzenimin üyeliği olmadığı için onun adına ben akıl danışacağım.
Yeni bir ilişkiye başlamayı düşündüğü biri var ama korktuğu iki durum var tedirgin bu yüzden 1.cisi adam ondan 10 yaş büyük. 2.si ise kendisi hiç evlenmemiş genç kız adam ise yeni boşanmış dul bir erkek ki bu adamı evliykende tanıyordu aynı yerde çalışıyorlar.Adam buna hep aşıktı ama kız evli diye istemiyordu.Adam boşanınca tabi tekrar kızın kapısına dayandı.Siz olsaydınız napardınız kendisi çok hoşlanıyor ama mantığını susturamıyor.Fikirlerinizi merak ediyoruz.
Saygılar...

10 yaş çok değil, çocuğu var mı, neden boşanmış bunlar önemli

Yaş farkı 30 40 sa sorun degıl. 20 30 sa sorun. Erkek herşeyi tüketmiş, kız yolun başındaysa, erkek sevgilisi, kocası gibi değil babası gibi davranıyor,
Dul olmasıda kendinin bileceği iş, arada çocuk varsa eski eş hep ilişkiniz içinde olur.

Evliyken başkasına yan gözle bakan adamdan bi b.k olmaz kusura bakmayin...
Kızı tanımadan öncede hep boşanmaya kalkışmış evlılıklerın son 2 yılı sıkıntılı geçmiş araştırmış arkadasım saglam kaynaklardan yani kagıt üzerinde evlı gıbılermıs

Adam yaşını co belli etmıyor en fazla 27 gösteriyor arada cocuk yok bosanıcaklar dıye yıllardır cocuk yapmamıslar

Adam boaşanmadan kuzenine aşık olmuş
bugün aldatan yarında aldatır adamın içi fesat belli ki
kuzeninin yaşı çok genç yaş farkı sorun değil
duygularına yenilip mantıklı bir karar vereceğini sanmıyorum
5 yıl evlilikte az bir süre değil ayrıca

Adam kuzeninizle evlenir, sonra başka bekar bir kıza gözünü diker, kuzeninizi boşar ve onunla evlenir. Bu süreç böyle devam eder..

Yok öyle bir şey.
2 yıl bu adam hic karisiyla ayni yatakta yatip sevismemis mi?
Kimi kandiriyor?
ister kağıt uzerinde olsun ister olmasin. Evli miymis? Evet, evliymis...
Ahlak kurallarina aykiri bir hareket. Ve iğrenç. ..

5 yıl içerisinde 2 kere boşanmaya calısmıslar adam bosanmak ıstiyor.Zaten inat ugruna yapılan bir evlilikmiş.Araya aileden 3. sahıslar gırınce sogukluklar başlamış

Boşanmanın sebebi erkek mi? Yani adam belki sorunludur. Boşanır boşanmaz arkadaşınamı koşmuş? Yarabandı muammelesi yapmasın kıza.
1 yıldır kızın peşinde kız yüz vermediği için boşanmayı beklemiş tam olarak karşıssına cıkmıs niyeti ciddi evlenmeyi istiyor

Ben olsam güvenemezdim, kız ne hissediyor adama karşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…