- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Daha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun
Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
sizce gerçekten sorun mu? İlerde anlaşamamıza neden olur mu ..
Belki gereksiz bir konu oldu ama sanırım fazla takıntılıyım bu konuda,
Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
teşekkürler şimdiden
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun

Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
sizce gerçekten sorun mu? İlerde anlaşamamıza neden olur mu ..
Belki gereksiz bir konu oldu ama sanırım fazla takıntılıyım bu konuda,
Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
teşekkürler şimdiden