Yaş farkı

Eşim benden küçük.Başlangıçta cok sorunlarimiz olsa da zamanla taşlar yerine (neredeyse)oturdu.Sukur gecinip gidiyoruz.Her evlilikte olduğu gibi inişler çıkışlar mevcut.Ben kim ne der falan hiç takilmadim kimenee dedim gectim.
Şimdi ki aklim olsa yapar mıydım??Hayir😊Benden en az 5 yas büyük biri eşim olmalıydı.Evlenmeden ne demek istediğimi anlaman zor aslında.Herkes de bir degil ve evlilik tecrübesi yasanmadan bilinecek bir sey degil o yüzden kim ne der boşver karsindakini iyi ölc tart.Aklinds en ufak acaba varsa kisiligiyle,anlasmanizla alakali şu hayatı 1 kez yasayacaginin farkinda olup yola çık.
Siz belki yaşanan sorun her neyse yaşla ilgili diye düşünüyorsunuz ama burada kocasıyla ilgili konu açanların en az yüzde doksanı eminim ki kocasından küçük. On-onbeş yaş fark olsa derim ki bu sebeple de illaki sorunkar çıkar ama üç-beş yaşın bir etkisi olacağını hiç sanmıyorum, buna bağlanıyor sadece.

3 yaş çok büyük bir yaş farkı değil de şu anki yaş aralığınız sorun. Mesela 33 yaşındaki biri bana 30 yaşındaki biriyle birlikteyim dese gayet iyi derim ama 20 lerde durum farklı. Şöyle ki onun arkadaş ortamlarına gireceksiniz ve size yaşınızı soracaklar onlardan büyük olduğunuzu anlayınca sevgilinize ‘Emin misin birader senden büyük ablam yaşında, şimdi anlamıyorsun ama kadınlar doğurunca 10 yaş çöküyor o zaman ağlama, senden bariz büyük görünüyor abi, ay bula bula bu ablayı mı bulmuş, bunu çok mu aramış, birbirlerine hiç yakışmıyorlar (Özür dilerim belki çok acımasız gelecek yazdıklarım ama inanın böyle düşündüğümden değil.Sadece yüzünüze ya da arkanızdan böyle şeyler konuşulduğunda hem kendinizden hem de sevgilinizden belki ilerdeki eşinizden emin olmalısınız.) ‘ diyecekler. İlerleyen yıllarda bunu iş çevresi devam ettirebilir hatta daha genç ve güzel bayanları etrafında görünce gergin ve kötü hissedebilirsiniz. O sebeple özgüvenle ve ne olursa olsun-ne denirse densin ilişkinizin arkasında duracaksanız ben kesinlikle destekliyorum sizi. Aşk şahane ve inanın 3 yaş hiçbir şey değil.

Siz belki yaşanan sorun her neyse yaşla ilgili diye düşünüyorsunuz ama burada kocasıyla ilgili konu açanların en az yüzde doksanı eminim ki kocasından küçük. On-onbeş yaş fark olsa derim ki bu sebeple de illaki sorunkar çıkar ama üç-beş yaşın bir etkisi olacağını hiç sanmıyorum, buna bağlanıyor sadece.
Herkes bir değil dedim ya ben esimin benden küçük olmasından kaynaklı o kaoslari yasadigimizi düşünüyorum.Ama ışte şimdi evlenmeden evlilik ne bilinemeyecegi için aslında tüm yapilan yorumlar havada kalacaktir.Her 2 tarafta flört zamani baska evlilikte bambaşka

Daha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun 😅
Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
sizce gerçekten sorun mu? İlerde anlaşamamıza neden olur mu ..
Belki gereksiz bir konu oldu ama sanırım fazla takıntılıyım bu konuda,
Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
teşekkürler şimdiden ❤️
Zengin olursunuz dérler.
Benim edimde küçük. Ama benden olgun

Daha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun 😅
Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
teşekkürler şimdiden ❤️
Onemlı olan anlasmak.Yaşın bı onemı yok

Yasca benden kucuk 1 erkekle evlendim. Olgunluk 0, cok fazla ugrastiriyorlar. Evlilik hayatinda kesinlikle olgun erkek isteniyor. Cocugunuz olmadan es cocugunu buyutmek cok mesakkatli.
Onemli olan olgunluga sahip olmak.

üç yaş da yaş farkı mı boşşveeerrrr keyfine mutluluğuna bak:KK50: bence çok haklısın her insan bir değil. en basiti çevremden örnek vereyim eşim 34 yaşında abim 41 gel gör ki eşim abimden on kat daha olgun o yüzden takma bak hayatına

Kişiden kişiye değişen bir durum.Siz olgun olduğunu düşünüyorsanız kimlik yaşından kime ne.Ancak iyice emin olun çünkü 3 yaş büyük bile olsa erkekler çocuk gibi olabiliyor.Benim tercihim olmazdı açıkcası

Kadının 10 yaş büyük olduğu çift var akrabam. Harika anlaşıyorlar, 4 çocuklu çok hoş bir aile.

Yine kadının 5 yaş büyük olduğu bi çift, arkadaşlarım onlar da. 8 yıllık evliler ve hala ilk gün gibi şenler.

3 yaş fark olan da diğer arkadaşım, gayet iyiler araları.

Ve bunlar baya kariyer sahibi göz önünde insanlar. Mahalle baskısı umurlarında değil yani.

Mutluluklar 💛

2,5-3 yaş farkı nedir ki? Yaş farkı dediğiniz 10+'dır. Sizin aranızdaki fark, yaş farkı sayılmaz, hiçbir önemi yok. Sonuçta akransınız. Olgunluk yaşla ilgili değil kişilikle ilgilidir bence. Benim eşim de benden 3.5-4 yaş küçük ve çok iyi anlaşıyoruz. Ne ailesi ne de çevremizde hiç kimse yadırgamadı.

Onemli olan karsılıklı saygı ,sevgi,anlayıs ve uyum. Ben esimle tanıştıgimda 23 o 21 yaşındaydı. Hayatın keyfine bakın bunlara takılmayın

Esimle aramda 15 yas var ,kiminle nerede mutluysabiz orada olu ,3 yas hic onemli değil ,insanin karaktero vicdani zamanla oturmuyor ya var ya yok

teşekkürler şimdiden ❤️
keyfine bak canım kimseyi ilgilendirmez zaten toplum baskısı diye diye hep kendi kafamıza bastık

Akıl yaşta değil baştadır.
Zaman armutları olgunlaştırır insanları değil.

kız ne takıyosun yaşa?
benim sevgilimle de aramda 2 yaş var
dışardan bakıldığında ben ondan 5-6 yaş küçük görünüyorum mesela
önemli olan aranızdaki dinamik (he bizim aramızdaki dinamikte de problemler var ama orasını çok şeyapmayalım :KK53:)
yaş mevzu önemli değil bence

3 yaşta birşey yok ama çocuğun 23 yaşında olması problem. 23 yaşındaki bir erkek henüz çocuktur. Sevgilim 23 yaşında çok olgun diyenler 20 falandır muhtemelen.

3 yaşta birşey yok ama çocuğun 23 yaşında olması problem. 23 yaşındaki bir erkek henüz çocuktur. Sevgilim 23 yaşında çok olgun diyenler 20 falandır muhtemelen.
Aslında 23 yaşlarında tanıdığım bir çok erkek oldu. Onlara kıyasla olgun olduğuna karar verdim.

teşekkürler şimdiden ❤️
Görümcemle eşinin de arasında 6 yas fark varmış. Yeni öğrendim. 16 senedirde evliler. Kafalarin hayat tarzlarının uyuşması lazim. Yas vs. Gerisi teferruat

Back
X