Yaş farkı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.518
548
27
Güncel konu olmadığı için konu açmak istedim.
İlişkiler arasında yaş farkına sıcak bakar mısınız?
Daha doğrusu kadının daha büyük olduğu ilişkiler sizce yürür mü? Ne gibi problemler çıkabilir?

Bu bahsettiğim kişiyle 4 aydır konuşuyoruz, en başımdan beri hisleri olduğunun, benden hoşlandığının farkındayım. İlk günün gecesi bile “bak x aramızda 5 yaş var, biz arkadaşız böyle birşey asla olamaz” konuşması geçti aramızda. 2 ay sonra bir şekilde ikna oldum ve başladık. Enerjimiz, ilişkimiz beklediğimizden iyi çıktı ki biz bile şaşırdık. Şuan iyi gidiyoruz ama ben yine de gelecek tepkilerden korkuyorum. Annesi biliyor ve sen bilirsin oğlum demiş ama yakın akrabalarından bir tanesi saçmalama ileriyi düşün çok sıkıntı çıkar demiş. Laf taşıma huyu yok kendim telefonunda gördüm bu arada. Anında bitirmek istedim ama ikna etti beni. Ben 24, o 19 yaşında. Bana göre çok daha olgun ve benden oldukça büyük gösteriyor. Fikirlerimiz uyuşuyor, fikir ayrılıklarımızı kolayca çözebiliyoruz. Ben yaşıtlarımla yapamıyorum, anlaşamıyorum diyor. Aramızda her anlamda uyum var, tenini kendisini fikirlerini çok seviyorum. Bu yıl sonunda askere gidecek. Gitmeden önce söz vs düşünmek istedi. Ne olur ne biter bilmiyorum ama çok seviyorum. O da beni çok seviyor. Sizce okuru var mı? İlerde ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz?

yani bence karakter olgunluğu daha önemli ama ne olursa olsun 19 yaşındaki biri ne kadar olgun olabilir ki diye düşünüyorum. mesela 40 yaşında bir kadın ve 35 yaşında bir adamın ilişkisine daha sağlıklı bakarım ama 19 yaş ve 24 yaş bana biraz sağlıklı gelmedi. tabii ilişkiyi yaşayan sizsiniz daha iyi tartarsınız.

Ben de bu şekilde düşünüyorum.

19 yaşındaki erkek daha çocuktur.

40-45 yaşlar olsaydı farklı yorum yapardım.
24’e 19 fazla geldi bana.

19 ergen bir yaş bir erkek için, 24 ise bir kadın için olgun bir yaş. Uyum olacağını sanmıyorum 2 sene sonra evlilik hayalleri kuracaksınız belki de ama o bekleyelim diyecek. Bu sadece tek konu örneği başka sorunlar da olabilir.

Sizin özeliniz için yorum yapmicam ama genel bir yorum yapayım, 5 yaş bence normal bir yaş farkı da akrabaların zırvalamasına takıldım ne sorun çıkacakmış tam olarak? Adam 40ken kadın 45 olacak 2si de ortaya işte, kadının kolu bacağı organları teker teker asfalta dökülüp yolda mı kalıyormuş

Kendisi de 2 yıl sonra evlilik düşünmüyor bende.

Hayır olgun değilim, o bana göre daha olgun.

Anlaşıyorsanız 5 yaş çok değil bence. Yakın bir arkadaşımın eski sevgilisi 37 yaşında kadın ve 26 yaşında bir erkekle nişanlandı, ki 4 yıl öncesine kadar lezbiyendi, düşünün yani sizden büyük yaş farkları var tabii ne kadar anlaşıyorlar, çevreleri ne diyor bilemiyoruz ama buna kıyasla sizinki gayet normal bence.

Benden 3 yaş küçük sevgilim vardı. Güzel anlaşıyorduk. Karaktere bağlı sadece yaş önemli değil. Şu an evliyim ve benden 10 yaş büyük bir eşim var, çocuk gibi hala. Yengem de amcamdan 7-8 yaş büyük gayet güzel anlaşıyorlar.

Herkes için geçerli bu yaşla ilgili değil, ilk aylarda insanlar olgun gelebilir , davranış biçimi vs. Daha sonra yavaş yavaş sorunlara yaklaşımı, tepkileri ortaya çıkar, zamanla tanırsınız bence.
19 yaşında bir erkek henüz bu hayatta çok birşey tecrübe etmemiştir, fazla insan tanımamıştır belki. Ama yine kesin birşey diyemeyiz,
Sizin enerjiniz tuttuysa , ortak noktalarınız varsa neden olmasın.
Sadece ilerde evlilik konusu vs. ne olur ne zaman olur bilmiyorum

Kişisel yorum yapacağım ama ben bırakın kendimden küçük erkeği kendi yaşıtım erkekle bile rahat edemiyorum.kendimi yanlarında görmüş geçirmiş güzin abla gibi hissediyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.

Ben oyumu neden olmasindan yana kullanıyorum. Çünkü ben benden büyük birisi ile anlasamiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…