Yaş farkı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çoğunlukla aynı fikirdeyim şu an ergenligini atlatmış orta yaşlarda olsa 25 üstü mesela sorun olmaz . Beş değil yedi yaş bile olsa ama bu durumda makul gelmedi bana . Erkekler zaten geç olgunlasiyor . Sonra sorun yaşarsınız gibi .

Sizin yaşınızın büyük olmasi önemli değil. Ama karşınizdaki kişi çok genç. Ben herzaman erkeğin biraz pismesinden yanayım. 19 yaşında bir erkeğin hormonları bile kontrol altında değildir diye düşünüyorum. Bu yaslarda çok çabuk sevip bikabilir. Demek istediğim biraz görmüş geçirmiş diye bir tabir vardır ya onu atlatmasini doğru buluyorum. Bu yaşlar tehlikeli yaşlar gibi geliyor bana.
Aynennn öyle bende.
Ona kalsa hadi söz keselim ailede, hadi evlenelim hadi şu hadi bu diyor. Ama ben istemiyorum. Daha önce yıllar süren bir ilişkim olmuştu mesela. O da 18ken başlamıştık ilişkiye. Bende 18’dim. Gayet güzel aşık olmuştuk birbirimize. Ama bırakan bendim. Nasıl desem belli bir yaştan sonra fikirler değişiyor. Bizde de öyle olsun istemem açıkçası. O yüzden olabildiğince uzun tutacağım tanışma sürecini.

Yaş farkı aman aman bir kuşak farkı olmadığı sürece sorun değil. Kadın ya da erkek büyük olabilir ama bu benim için belli bir yaş üstü Kişiler için geçerli. siz 29 karşıda ki 25 24 olsa sorun olmazdı bence. Ama karşıda ki kişi 19
22ye de okeyim, biraz bekleyelim 22 23 olunca evleniriz diyorum, onu okeyliyor.

30-35 yaşlarında yaş farkı sırıtmaz ama siz heralde evcilik oynayacaksınız. 24 yasımdayken 19 yasındaki kuzenlerime bakıp allahım erkekleri neden yarattın diyordum ben. Olgun değildir o siz çocuksunuzdur iki gözlerine baktım hülyalara daldım diye özlü söz atınca büyük sanıyorsunuz siz. Gerçi siz dememe gerek yok, öyle sanıyorsundur evladım yavrum.

Güncel konu olmadığı için konu açmak istedim.
İlişkiler arasında yaş farkına sıcak bakar mısınız?
Daha doğrusu kadının daha büyük olduğu ilişkiler sizce yürür mü? Ne gibi problemler çıkabilir?

Bu bahsettiğim kişiyle 4 aydır konuşuyoruz, en başımdan beri hisleri olduğunun, benden hoşlandığının farkındayım. İlk günün gecesi bile “bak x aramızda 5 yaş var, biz arkadaşız böyle birşey asla olamaz” konuşması geçti aramızda. 2 ay sonra bir şekilde ikna oldum ve başladık. Enerjimiz, ilişkimiz beklediğimizden iyi çıktı ki biz bile şaşırdık. Şuan iyi gidiyoruz ama ben yine de gelecek tepkilerden korkuyorum. Annesi biliyor ve sen bilirsin oğlum demiş ama yakın akrabalarından bir tanesi saçmalama ileriyi düşün çok sıkıntı çıkar demiş. Laf taşıma huyu yok kendim telefonunda gördüm bu arada. Anında bitirmek istedim ama ikna etti beni. Ben 24, o 19 yaşında. Bana göre çok daha olgun ve benden oldukça büyük gösteriyor. Fikirlerimiz uyuşuyor, fikir ayrılıklarımızı kolayca çözebiliyoruz. Ben yaşıtlarımla yapamıyorum, anlaşamıyorum diyor. Aramızda her anlamda uyum var, tenini kendisini fikirlerini çok seviyorum. Bu yıl sonunda askere gidecek. Gitmeden önce söz vs düşünmek istedi. Ne olur ne biter bilmiyorum ama çok seviyorum. O da beni çok seviyor. Sizce okuru var mı? İlerde ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz?

Yaşlarınıza gelene kadar gayet normal diye düşünüyordum yani 5 yaş sorun değil ama 19 yaş dediğiniz için orada bir durmak gerekiyor. 19 yaşında bir erkek istediği kadar olgun olsun yani ne sözü ne ciddileşmesi 🙄
Zaten daha 4 aydır konuşuyoruz diyorsunuz bu kadar kısa sürede sözlenelim demesinden anlamanız lazım hala çocuk olduğunu. Askere gidip geldikten sonra öyle bir değişiyorlar ki tanımanız mümkün olmuyor. Zaten çoğu ilişki askerlik döneminde biter.
Biriniz 25 diğeriniz 30 falan olsa hadi neyse diyeceğim de 19 ıı ıhhh yani üzgünüm ama hala çocuk 🙄🙄

Daha doğrusu kadının daha büyük olduğu ilişkiler sizce yürür mü? Ne gibi problemler çıkabilir?

Bu bahsettiğim kişiyle 4 aydır konuşuyoruz, en başımdan beri hisleri olduğunun, benden hoşlandığının farkındayım. İlk günün gecesi bile “bak x aramızda 5 yaş var, biz arkadaşız böyle birşey asla olamaz” konuşması geçti aramızda. 2 ay sonra bir şekilde ikna oldum ve başladık. Enerjimiz, ilişkimiz beklediğimizden iyi çıktı ki biz bile şaşırdık. Şuan iyi gidiyoruz ama ben yine de gelecek tepkilerden korkuyorum. Annesi biliyor ve sen bilirsin oğlum demiş ama yakın akrabalarından bir tanesi saçmalama ileriyi düşün çok sıkıntı çıkar demiş. Laf taşıma huyu yok kendim telefonunda gördüm bu arada. Anında bitirmek istedim ama ikna etti beni. Ben 24, o 19 yaşında. Bana göre çok daha olgun ve benden oldukça büyük gösteriyor. Fikirlerimiz uyuşuyor, fikir ayrılıklarımızı kolayca çözebiliyoruz. Ben yaşıtlarımla yapamıyorum, anlaşamıyorum diyor. Aramızda her anlamda uyum var, tenini kendisini fikirlerini çok seviyorum. Bu yıl sonunda askere gidecek. Gitmeden önce söz vs düşünmek istedi. Ne olur ne biter bilmiyorum ama çok seviyorum. O da beni çok seviyor. Sizce okuru var mı? İlerde ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz?
Yas takintisina takacaksan hic takma benim kuzenim(kadin) 36 enistem (31) ve gayet mutlular diyecegim bu kadar

bana da hep küçükler denk geliyr, ruhum genç herhal :) kafalar beklentiler uyuyor mu önemli kısım o, yaştan adam elenmez, yaş a gelene kadar başka kriterlere bakmak lazım

5 yaş sorun değilde 19 yaş gerçekten çocuk ya😅o yaşta bir erkeğe ben çocuk kardeş gözüyle bakarım.

19 yaş erkek için çocuk sayılır hala
24 yaş bir kadın için ise olgun bir yaş
Erkeklerin ne olursa olsun çok olgun olduklarını düşünmüyorum özellikle o yaşta
Eşimle aramızda 4 yaş var ama bazen kendisi hala o 17 sene önce tanıştığım adammış gibi geliyor
Bazı fikirleri hala aynı, bana göre bazen saçma ve ergence
Ben ise özellikle doğumlardan sonra daha farklı düşünüyorum eşimden 4 yaş küçğüm ama bence ondan en az 5 yaş daha olgunumdur
Kısacası olmaz
19 yaşında değilde 29 olsa siz de de 34 olsanız ozaman evet olabilirdi ama 19 herhangi birşey için çok küçük hele söz nişan asla

Bu arada eşim benden bir yaş büyüktü ilişkimize başladığımızda 23 yaşındaydı şimdi beş yıla yakın oldu düşünüyorum da cidden o zamanlar çok küçükmüş düşünceleri çok cocukcaymis bu bizi çok zorlamisti . Erkekler bence biraz geç olgunlasiyor bu durumda en çok siz zorlanırsınız

İkinizinde yaşı çok küçük
Gereksiz aksiyonlar
Nasıl olsa evlenmeyeceksiniz takmayın kafaya
Bende kendimden üç yaş kucukle çıkmıştım iyiydik uyumluyduk harika biriydi kalibimi başarım.
Ama evlenmezdim vakit geçirmeydi benimki bikac yil , evlenmedik de zaten
Sende tadını çıkar

Normalde orta yaş civarındaki insanlar için kadinin büyük olmasi bence önemli değil. Ama 19 bi erkek için henüz olgunlaşmamış bir yaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X