Güncel konu olmadığı için konu açmak istedim.
İlişkiler arasında yaş farkına sıcak bakar mısınız?
Daha doğrusu kadının daha büyük olduğu ilişkiler sizce yürür mü? Ne gibi problemler çıkabilir?
Bu bahsettiğim kişiyle 4 aydır konuşuyoruz, en başımdan beri hisleri olduğunun, benden hoşlandığının farkındayım. İlk günün gecesi bile “bak x aramızda 5 yaş var, biz arkadaşız böyle birşey asla olamaz” konuşması geçti aramızda. 2 ay sonra bir şekilde ikna oldum ve başladık. Enerjimiz, ilişkimiz beklediğimizden iyi çıktı ki biz bile şaşırdık. Şuan iyi gidiyoruz ama ben yine de gelecek tepkilerden korkuyorum. Annesi biliyor ve sen bilirsin oğlum demiş ama yakın akrabalarından bir tanesi saçmalama ileriyi düşün çok sıkıntı çıkar demiş. Laf taşıma huyu yok kendim telefonunda gördüm bu arada. Anında bitirmek istedim ama ikna etti beni. Ben 24, o 19 yaşında. Bana göre çok daha olgun ve benden oldukça büyük gösteriyor. Fikirlerimiz uyuşuyor, fikir ayrılıklarımızı kolayca çözebiliyoruz. Ben yaşıtlarımla yapamıyorum, anlaşamıyorum diyor. Aramızda her anlamda uyum var, tenini kendisini fikirlerini çok seviyorum. Bu yıl sonunda askere gidecek. Gitmeden önce söz vs düşünmek istedi. Ne olur ne biter bilmiyorum ama çok seviyorum. O da beni çok seviyor. Sizce okuru var mı? İlerde ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz?