Yaş farkı

teşekkür ederim

yaşın çokta küçük feğil aslında bende eşimle tanıştığımda 24 yaşındaydım aramızda 11 yaş var çokta mutluyuz şükürler olsun. kafacada uyuşuyomuşsunuz madem bence sıkıntı olmaz mutluluklar...

23 yaşındayım ve olgun erkekler bana daha çekici geliyor bende yaşın önemi yok yani

sağol canım,darısı sana inşallah.
yaş farkı hiç problem değil.bunu kafana takma

teşekkür ederim güzel dileklerin için..şuan bir sorun yok sadece ileride olmaması adına sizin gibi evli insanların yorum yapması önemli benim için......bu arada eşiniz sizi kesin kıskanıyordur merakımı hoş görün yaş kompleksi oluyormu eşlerde yani erkekte

yok kıskanmaz,'bir ortamda seninle beraber olmaktan gurur duyuyorum'der.
eşimde bakımlı yaşını göstermiyor gerçekten.ama adam benle evlenince biraz beyaz çıktı sakallarında

yok kıskanmaz,'bir ortamda seninle beraber olmaktan gurur duyuyorum'der.
eşimde bakımlı yaşını göstermiyor gerçekten.ama adam benle evlenince biraz beyaz çıktı sakallarında

arkadaşım evlendi geçen yaz,eşi 15 yaş büyük.....ilk zamanlar sorun yoktu şimdi eşi fır dönüyor etrafında ...:)))e tabi bizim arkadaşta durumdan çok hoşnut

Son düzenleme:
yaaa fır fır dönerler böyle
bir de anlaşabildikten sonra,yaşın hiç önemi yok .yeterki saygınız sevginiz olsun birbirinize.

sevgilimle aramda 10 yaş var, ben 32yim, o 42. 1 yıla yakın süredir beraberiz. olgun,mantıklı,anlayışlı,kendinden ve karşısındakinden ne istediğini bilen kişiliğini oturtmuş birisi. beni çekip çeviriyor diyebilirim. evet kıskançlık olayları tabi oluyor, bazen ben yaşlı bi adamım diye espriyle karışık yaş kompleksi denemese de bu durumu biraz taktığını açığa vuruyor. mesela bir mağazada alışveriş yaparken reyonlara bakarken beni izlemiş cıvıl cıvılsın hareketlisin, sana ayak uyduramamaktan korktum bir an dedi. bayan kendinden hayli genç olduğu için kıskançlıklarda biraz dozaj kaçabiliyor evet.

Son düzenleme:
yaaa fır fır dönerler böyle
bir de anlaşabildikten sonra,yaşın hiç önemi yok .yeterki saygınız sevginiz olsun birbirinize.

amman herkezin eşi gerçekten sevsinde ister fır dönsün ister zır :))) yani en nihayetinde gençlikte faydasız seninde dediğin gibi saygı ve sevgi herşeye anlam kazandırıyor...

amman herkezin eşi gerçekten sevsinde ister fır dönsün ister zır :))) yani en nihayetinde gençlikte faydasız seninde dediğin gibi saygı ve sevgi herşeye anlam kazandırıyor...

gençlik su gibi akıyor gidiyor canım.bir bakmışsın yıllar geçmiş.yeterki sevdiğinle birlikte yaşlan hiç için yanmıyor.

:))) espriyle karışık bu cümleleri bende duyuyorum......içten içe mutlaka kompleks olmasada yaş farkının verdiği bir takıntı olabilir buda dışa kıskançlık olarak yansıyor işte......olgun bir yaştasın bence ideal bir seçim....bu arada ben 20 lerdeyim ama bayan için en ideal ve an güzel yaşların 30 lar olduğu söylenir :))

gençlik su gibi akıyor gidiyor canım.bir bakmışsın yıllar geçmiş.yeterki sevdiğinle birlikte yaşlan hiç için yanmıyor.
çok kısa bir hikaye anlatıcam.......size iki adam var bunların ikisinede dilekleri soruluyor...

adamın biri :genç güzel bir bayan istiyor

diğer adam ise :huyu güzel bir bayan istiyor.................

bu iki adamın dilekleri gerçekleşiyor....

eşi güzel olan adam yıllar sonra eşine diyorki ben seni böyle istememiştim ne kadar çirkinleştin diyor eşide sen hiç aynaya bakmıyormusun sende değişiyorsun diyor......

....bi gün bu iki adam yolda karşılaşıyor aradan 20 geçmiş.........eşi güzel olan adam diğer adama diyorki ne kadar dinçsin hiç yaşlanmamışsın diyor adam cevap veriyor buna sebep eşimdir diyor o kadar güzelki yüreği hiç eskitmedi beni diyor...
YÜZÜ GÜZELE DOYULUR AMA HUYU GÜZELE ASLA DOYULMAZ ...diye noktalıyorum

konu sahibi arkadaş 24 yasındaymış...ama sevgilisi bi konuda 34 yasında bir diğer konuda 39 yasındaymış..
daha aralarında kaç yas oldgnu bile bilmiyorki

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş 24 yasındaymış...ama sevgilisi bi konuda 34 yasında bir diğer konuda 39 yasındaymış..
daha aralarında kaç yas oldgnu bile bilmiyorki

bak arkadaşım orda yanlış bir kopyalama oldu bence konuya hakim olmadan yorum yapman yanlış canın sıkılıyorsa eğer farklı yerlerde gider lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…