Yaş farkı

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
aramızda 12 yaş var benden 12 yaş büyük sizce bu sorun teşkil edermi....

bunu biz bilemeyiz ki sen bilebilirsin kafalariniz uyusuyorsa , zevkleriniz ayniysa en onemlisi ask varsa isterse 20 yas olsun.

Senin yaşın önemli burda daha 17-18 yaşında isen uygun değil ama
Artık yaşın olgunluğuna ulaşmışsa 23,24.... ve karşındaki insanla kişilikleriniz uyuyorsa neden olmasın

Yaşınız kaçtı acaba? Şimdi siz 18 o 30 ise çok anormal ama sizinde yaşınız makulse bence bir problem olmaz, üniversiteden bir hocamın eşiyle arasında 19 yaş vardı

bence sorun teşkil etmez
hani 20-30 sene olsaydı neysede...12 abartılacak bi yaş farkı değil bence

2 günde aynı sorun için 5 tane konu açılır mı

detay vermeden sürekli aynı soruyu sormuşsun,önce ne istediğine karar vermelisin

2 günde aynı sorun için 5 tane konu açılır mı

detay vermeden sürekli aynı soruyu sormuşsun,önce ne istediğine karar vermelisin

kafama takılan herkonuyu paylaşabilmem için açılan bir siteye üyeyim.....yorum yazıp yazmamak sizin özgür iradenize bağlı......sizin için önemli olmayan bir konu demek ki benim için önemli ki üzerinde duruyorum

kafana takılan her konuyu yaz tabiki ama bir konuyu da 5 kere yazıp insanları boşuna oyalama

kafana takılan her konuyu yaz tabiki ama bir konuyu da 5 kere yazıp insanları boşuna oyalama

yeni üye olduğum için bilmiyordum tekrar açıyordum şuan ki konuyla diğer konu aynı değil...diğer konularda haklısın lakin amatörlüğüme geldi ....kimseyi oyalamak gibi bir ciddiyetsizliğim olamaz aksine yapılan her yoruma önem veriyorum

Senin yaşın önemli burda daha 17-18 yaşında isen uygun değil ama
Artık yaşın olgunluğuna ulaşmışsa 23,24.... ve karşındaki insanla kişilikleriniz uyuyorsa neden olmasın

ben 23 yaşındayım oda 34 35 e girecek ,fikir dünyamızda sorun yaşamıyoruz anlaşıyoruz bende sakin hayatı oda sakin hayatı seviyor...artı ben zaten çocuksu bir yapıya sahip değilim sadece tecrübesi olanlara danışmak istedim ilerde sorun olur mu olabilir mi?

Benimde benden 11 yaş büyük biri ile 1.5 senelik bir ilişkim olmuştu

Kişilik olarak uyuyorduk problem yoktu

Yaşamış biri olarak sözylüyorum eğer kişilk uyuyor ise sıkıntı yapmayın bu konuyu.

Biz ayrıldık ama başka nedenlerden

benim eşim 16 yaş büyük benden ,arkadaşların dediği gibi krakterlerin ortak yönlerin uyması önemli..35 gösteriyor eşim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…