Yaş farkı

Ne konuşayım nasıl anlatayım sizce annesi dolduruyor olabilir bilmiyorum oraya gidip geldikten sonra evde oğlumun eşyalarını görünce çok sinirlenmiş ve gitmiş. Çok yakın oturuyorum bu arada buraya yeni geldiğim için de anlatacağım paylaşacağım kimse yok bunları sizle konuşmak istedim kızıyla da konuşcam bu aralar ne konuşayım ne söyleyeyim birlikteyiz diyeyim mi demeyeyim mi daha net bizim ağzımızdan duymadı inkar mı edeyim sonra bana alışınca mı söyleyeyim

yaşınız cok genc daha
43 yaş sanki biraz o yasa gore agır kalır gbi geldı bana

En onemli sorun yaş farki degil konu evlenecegim adamin cocuklariyla sorun yasar miyim? olacakti.
Bu kizlarin ikisi bir olup evliliginizi burnunuzdan getirebilirler. Sizin oglunuzda daha kucuk kendini savunamaz.
Kizlar simdiden babalarina tavir alip evi terketmisler.
Bosanmis her insanin yeniden evlenmeye hakki var cocuklar neden bu duruma bu kadar karsi oluyor ben anlam veremiyorum.

Hımmm o da doğru şimdi çocuklar işin içine girmeden tabi mutluyuz ama mantığa sığmıyor çok sorun olacak arada çocuğum heba olur diye korkuyorum en çok

Sizin ve evleneceğiniz kişinin karakterlerine bağlı

Yaş farkı çok sayılmaz. Benim de eşimle aramda 11.5 yaş fark vardı. Hiç bir zaman yaşla ilgili sorun yaşamadık.

Ama hiç çocuğu olmayan boşanmış çiftlere göre işiniz çok daha zor.

Evlenmeden herşeyi oturup konuşmanız ve üzerinde anlaşmanız gerekecek. Mesela ben yeniden evlensem, evin hanımı olarak iç kuralları benim belirleyeceğimi ve herkesin buna uymasını isterdim. Kocam bana kalıp da (çocukları için) "sen karılma" dememeli. Yemek masasında cep telefonu olmayacak ve TV kapalı olacak kuralımız var bizim (ben ve 2 kızım). Yemek yerken konuşuyoruz. Kalkıp yeni evleneceğim adam bu sizin kuralınız, benim çocuklarıma karışma dememeli.

Aynı şekilde eşim eğer "evde en geç saat 7'de olunacak" diyorsa ben de bunu kabullenmeliyim. Senin çocuğuna ayı benim çocuğuma ayrı kural olmamalı, o kuralın yürütücüsü aynı kişi olmalı. Tabi ki yaşlarına göre değişik kurallar olacaktır. Ama "sen karışma, sen nesi oluyorsun ki, ben hallederim" olayını kabul edemem.

O yüzden oturup konuşmalısınız. Paranızı nasıl yöneteceksiniz mesela, önemli. Eşiniz maaşının ne kadarını kendi çocuklarına harcayacak. Veya ortak mı olacak her şey.

Temel kural: Önceden konuşup anlaşın.

İnkar ederseniz bir dana size asla güvenmeyecek..
Ayrıca bu konuyu konuşması gereken siz değilsiniz babaları..

Be
oğlum zaten küçük olduğundan muhtemelen o ortamda gözünü açınca onları ablası gibi görecek oğlumdan yana bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama kızlar kafamda soru değil desem yalan olur ben sabırlıyımdır ama oğlumla beni sınarlarsa buna tahammül etmem kötü şeyler olur biliyorum

İnsanın bir "hayat arkadaşı"na ihtiyacı oluyor ama...
Evet ama ben kendi fikrimi belirttim. Hayat arkadaşım olsun diye katlanmazdım. Mutlaka sorunlar çıkacak. Ufak olan daha 5 yaşında. Kendi çocuğuna kızabilirsin ama ona kızsan hemen "üvey anne" olur adın. Çok zor çok. Çocuklar annede kalacaksa tamam hemen evlensin ama 2 çocuklu adamla aynı evde zor bence....

Kizlarin annede yasama sansi yok mu?
Kucuk kiz daha 5 yasinda nasil annesinden ayri yasiyor onun anneye daha cok ihtiyaci var bence.

Afedersiniz ama, burda bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var? Sonuçta yaşayacak sizsiniz, biz olur ya da olmaz desek ona göre mi hareket edeceksiniz? Aynı evde yaşayıp görmeniz lazım o çocuklarla anlaşıp anlaşamayacağınızı. Yoksa yaş farkının bir önemi olmamalı ilişkide.

yaş farkı çok, başkasının 2 çocuğunun sorumluluğunu almak daha da zor, biri tam ergen, ben olsam ilişkime devam eder ama evlilik düşünmezdim.

Çocuk tacizlerinin büyük kısmı çok yakın kişiler tarafından gerçekleştiriliyor ne yazık ki:
Öz baba
Öz abi
Öz dayı
Öz amca
Öz dede gibi...

Ko
Konuşabileceğim kimse yok ama konuşmaya farklı açılar görmeye ihtiyacım var

Yok öyl
Kizlarin annede yasama sansi yok mu?
Kucuk kiz daha 5 yasinda nasil annesinden ayri yasiyor onun anneye daha cok ihtiyaci var bence.
Yani isterlerse bile bırakacağını sanmıyorum boşanma sebebi aldatma belgeli kanıtlı polisli filan yani nasıl bıraksın ki

kaynım eş adayınızdan 2 yaş büyük yeni eltim sizin yaşınızda ikisindede 2 çocuk ve çocukların hepsi ergen ,evlilkleri nasıl diye merak edersen kocaman bir hüsran ve mutsuz çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…