- 23 Mart 2016
- 20
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Derinsu_28
-
Paylaşma noktasında oğlum sorun çıkarmayacaktır küçük olduğundan ama 5 yaşında olan kıskanıyor oğlumu babası oynayınca filanHuzurunuzun kaçmasına değecek kadar büyük mü aşkınız.
Gerçekçi olmak lazım..
Kızlar babasını sizinle, oğlunuz evlenmeyi düşündüğünüz kişiyle sizi paylaşamayacak..
Kendi çocuğnuza başkasının laf söylemesini istemeyeceksiniz, keza kızların yaptıklarına da büyük ölçüde susmak zorunda kalacaksınız..
Sizin bir eşe ihtiyacınız var elbette ama daha önemlisi oğlunuzun mutlu anneye ihtiyacı var..
Yaş farkından çok daha önemlisi bu konular..
Hakkınızdaki en iyi kararı verirsiniz umarım..
Ko
Konuşabileceğim kimse yok ama konuşmaya farklı açılar görmeye ihtiyacım var
Paylaşma noktasında oğlum sorun çıkarmayacaktır küçük olduğundan ama 5 yaşında olan kıskanıyor oğlumu babası oynayınca filan
Yani seviyorum oğlumu da beni de çok seviyor bunu biliyorum mezhep uyumsuzluğu, yaş farkı, çocukları, benim ailemin çıkaracağı zorluklar engebeli bir yol sonu ne olur bilemiyorum sevmem ve onun karakteri dışında her şey olumsuz aşabilir miyiz nasıl aşarız bilmiyorum hiçHaklısınız ama daha çok kafanız karışabilir. Siz kalbinizin sesini dinleyin, en doğrusunu o söyler. Hislerinize güvenin.
Yani seviyorum oğlumu da beni de çok seviyor bunu biliyorum mezhep uyumsuzluğu, yaş farkı, çocukları, benim ailemin çıkaracağı zorluklar engebeli bir yol sonu ne olur bilemiyorum sevmem ve onun karakteri dışında her şey olumsuz aşabilir miyiz nasıl aşarız bilmiyorum hiç
Empati kurduğunuzda aslında çocuklara kızamıyorsunuz..
Her çocuk annesinin yanında babasını, babasının yanında annesini görmek ister eğer anne baba travmalı bir evlilik yaşamamışsa..
Ben şu yaşımda babamın yanında başka bir kadına tahammül edemezdim herhalde..
Ama buna rağmen sabretmek inanın çok zor oluyor..
Annemle babam boşandıktan 4 yıl sonra başkaları ile evlendiler. Başta kabullenmekte zorlandım ama sonradan kabullendim. Şimdi ikisi de iyi ki evlenmiş diyorum. Çünkü herkesin, özellikle de benim anne ve babamın da mutlu olmaya hakları var.
Eğer ki başlardaki bu zor durumu atlatabilirlerse sonrası kolay olur bence.
Bence yaş farkından daha önemli bir problem var,eşinizin kızları ile aranız nasıl? size nasıl davranıyorlar ve kıskanıyorlar mı mesela? oğlunuz ile sevgilinizin arası nasıl,bir bağ kuralabildi mi,sevgiliniz çocukları ile onun arasında ayrım yapar mı?siz kızlar için iyi bir anne-abla olabilecek misiniz? yaş farkı gayet normal bence ama bu sorular daha önemli.Kızlar babasında kalıyor oğlum da ben de kalıyor yani bu 5 kişi birlikte yaşayacak
Çok zor.Yanlış anlamayın ama sizin küçücük bir çocuğunuz var,çocuksuz ya da çocukları annede kalan biriyle yuva kursanız daha sağlıklı olur gibi.Sonuçta çocuğunuz daha çok küçük,bağ kurabilir.Arada çok büyük bir aşk yoksa çocuğunuzu ve kendinizi düşünün derim ben.Bir de annenin dolduruşuna gelip evi terk etmişler.Çocuğuma üveylik yaşatacak birisi asla değil oğluma bakarken içi gidiyor görebiliyorum bunu fazlasıyla sabırlıdır. Kızlar anneleriyle konuşmadıkları zamanlarda beni çok seviyorlardı yani daha ilişki halinde değilken. biz söylemedik anlayınca evi terkettiler. Ama sevdiğim adam çocuklarımı kaybetmem ben onları onlar beni bırakmazlar zaman içinde kabul edecekler ve dönecekler şimdi dönseler zorlasak problem olacak bırakalım hazmetsinler diye bakıyor duruma iyi kızlar tabiki zor yönleri var kabul ediyorum ama bana destek olacağını düşünüyorum bu zorluklarda değmez mi diyorsunuz
Yani bu mümkün değil küçük bi ilçedeyiz ama zaten her akşam onun evindeyiz kızlar yok tabi yemek yeyip çay içiyoruz öyle bi sıkıntı yok buraya kadarBence de bir deneme amaçlı evlenmeden beraber yaşayıp görün bir süre?eğer yapabiliyorsanız.
kızlar yoksa tabii sıkıntı olmazYani bu mümkün değil küçük bi ilçedeyiz ama zaten her akşam onun evindeyiz kızlar yok tabi yemek yeyip çay içiyoruz öyle bi sıkıntı yok buraya kadar
Allah belasini versin insallah!!!Ben şahsen maddi durumu kendine yeten cocuklu bayanların evlenmesine pek olumlu bakmıyorum. Bu devirde kızı erkeği kalmadı. Daha dün üvey baba 4 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz etmiş ve cocugun bağırsakları yirtilmis. Yazık günah. Allah herkesin karsina hayırlı insanlar çıkarsın.
Sadece çay mıYani bu mümkün değil küçük bi ilçedeyiz ama zaten her akşam onun evindeyiz kızlar yok tabi yemek yeyip çay içiyoruz öyle bi sıkıntı yok buraya kadar
Kızlar babasında kalıyor oğlum da ben de kalıyor yani bu 5 kişi birlikte yaşayacak
En onemli sorun yaş farki degil konu evlenecegim adamin cocuklariyla sorun yasar miyim? olacakti.
Bu kizlarin ikisi bir olup evliliginizi burnunuzdan getirebilirler. Sizin oglunuzda daha kucuk kendini savunamaz.
Kizlar simdiden babalarina tavir alip evi terketmisler.
Bosanmis her insanin yeniden evlenmeye hakki var cocuklar neden bu duruma bu kadar karsi oluyor ben anlam veremiyorum.
ahada benim kafadan ,,,Ben şahsen maddi durumu kendine yeten cocuklu bayanların evlenmesine pek olumlu bakmıyorum. Bu devirde kızı erkeği kalmadı. Daha dün üvey baba 4 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz etmiş ve cocugun bağırsakları yirtilmis. Yazık günah. Allah herkesin karsina hayırlı insanlar çıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?