yaş farki..

tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
ne fikri vereceksin bir süre birbirleriyle olurlar. zamanı gelince ayrılırlar.gözleri parlar parlamasa beraber olmaz.

Çocuk o ablaya kızı için yaklaşıyor olmasın. Analı kızlı bunları kullanmasın o_O
Senaryo mu yazdım?!
Valla artık türlü türlü sapıklar türedi, herşey beklenir..
O yaşta bir çocuk o kadını kullanıyordur, kadın da hoşnut tabii..
Ama yanlış, çok yanlış bence...

Size düşense bitmesini beklemek, malesef laf anlatamazsınız

Böyle bir ilişki bana da mantıksız geliyor ama yine de kimseye laf düşmez herkesin kendi seçimleri kendi hayatları.

Ben hoşlanmıyorum nesil farkı olanların birbirine cinsel gözle bakabilmesine ama kendi hayatı kendi doğruları. Çocuk değil yani, müdahale edilecek bir durum yok. Anne/baba/kardeş olmadığı sürece müdahale edilmemeli. Ortada bir suç, birine kötülük yapma, bir tarafın mağdur olması durumu yok çünkü.

Çok çirkin ve münasebetsiz bir durum,kzının başını ne kadar eğdiğinin farkında da değil herhalde benden size tek tavsiye uzak durun o kadından. Allah ıslah etsin böylelerini.

• Beğen
Reactions: KV_
tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .

kadın ya da erkek fark etmez bu kadar yaş farkı çok kötü bir durum
üstelik o çocuk kadına değil kızına uygun

• Beğen
Reactions: KV_
Kadinin kendi akli yokmu cocugu yasindaki biriylr birlikte.
Oglanin ailesi duysa onaylayacakmi? Hic sanmiyorum.
Siz karismayin bence 43 yasindaki kadina ne deseniz bos kendi iradesi neye hukmediyorsa onu yapacaktir.

ay bunu da ilk duydum
kendi kızıyla çocuk arasında 3 yaş var:oha:

Back
X