- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Karsılıklı birbirlerini kullanırlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne fikri vereceksin bir süre birbirleriyle olurlar. zamanı gelince ayrılırlar.gözleri parlar parlamasa beraber olmaz.tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
ki üzülürde sonucta mantık ileriye dönük degil .sınucta yıllar gectikce daha cok sey götürecek kadındanO zaman karışmayın. Siz deyince kıskanç kötü filan olursunuz belli olmaz. Yaşayıp öğrenecek
Kızının haberi yok.yaş farkından ziyade kızıyla yaşıt nerdeyse çocuk.
abla sizinle ne konuşmak istiyor ki onu anlamadım ve tabi kızı ne diyor bu duruma?
Kızının haberi yok.
Sadece ben biliyorum
tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
ay bunu da ilk duydumtanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....