• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkımız

elaankkonist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
5
2
1
32
Kadınla erkek çok iyi anlaşıyorlar, birbirlerini de çok seviyorlar, erkek zamanında kadından yaşını gizlemiş tabi köprüye geçip kadının kalbine girene kadar, bunların aileleri de biliyor ve destekliyor ilişkilerini, kadında minyon olunca yanına yakışıyor erkeğin.. Çokta mutlular Allah'a şükür.. evet bu tam olarak benim :) tamı tamına 4 yaş küçük benden ve şuan evlilik teklifimi de aldım sizce ilerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım?

İyi kötü yorumlarınız için teşekkürler kızlar.. :KK66:

Son düzenleme:
Şaka mısın yavrucum sen????
4 yaş nedir allah aşkına
Burda hergün konu açılıyor kendimden 20 yaş büyük die :KK70:
Gayet normal bi yas olmasi gereken bi yas farki

valla kafa bulmuyorum, evlendikten sonra problem yaşar mıyım diye çekindim açıkçası ondan yani genelde erkek kadından büyük olur ya hani bende tam tersi olunca bunalıma girdim sanki. :) ama yorumlarınız sevindirici :)

Tam tamına derken :KK70: önemli bir fark yok ki, birçok çift de aynı durumda zaten, kuşak farkı olmasın gerisi hallolur :KK70:

Tam tamına derken :KK70: önemli bir fark yok ki, birçok çift de aynı durumda zaten, kuşak farkı olmasın gerisi hallolur :KK70:

Kafasızlık bende işte :) boşuna takmışım o kadar Allah razı olsun kızlar sizlerden ya rahatladım inanın :)

Benimki de benden 2 yaş küçük hep der sen çok uyanıksın yaşlılıkta sana bakayım diye genç aldın diye :halay:bende evet öyle yaptım diyorun:KK45:

valla kafa bulmuyorum, evlendikten sonra problem yaşar mıyım diye çekindim açıkçası ondan yani genelde erkek kadından büyük olur ya hani bende tam tersi olunca bunalıma girdim sanki. :) ama yorumlarınız sevindirici :)
Aaaa pardon ben sandım ki adam senden 4 yas büyük. .yalnış okumusum.ama sorun değil 4 yaş bence.

Kadinin daha buyuk oldugu ciftler zengin olur derler:))
Valla benim ex de benden üçbuçuk yaş küçüktü,o da gizlemisti gizleyebildiği yere kadar
Ama hayatima girmiş de en olgun adamdi. Düşünce yapisi,davranişlari, para kazanma azmi...
O yaşinda fırsatları değerlendirir güzel işler yapip ailesine bakardi,sakin mizaçli ve mantikli -tam bir oğlak erkeğiydi
Daha sonra ondan 6 yas buyuk bir adamla iliskiye basladim harçligini bile ailesinden aliyordu :temizlik:
Düşünce yapisi desen ergenlikle ayni :p
Yani çoğu şeyin yaşla bir alakasi yok,anlasiyorsaniz uyumluysaniz ne ala...

Hem aci ama gelecekten sesleniyorum. Eskiden erkek tarafi yasindan utanip gizlemeye calisirken yas 25i aşinca kiz tarafi yasindan utanip gizlemeye başliyor :))

Kadinin daha buyuk oldugu ciftler zengin olur derler:))
Valla benim ex de benden üçbuçuk yaş küçüktü,o da gizlemisti gizleyebildiği yere kadar
Ama hayatima girmiş de en olgun adamdi. Düşünce yapisi,davranişlari, para kazanma azmi...
O yaşinda fırsatları değerlendirir güzel işler yapip ailesine bakardi,sakin mizaçli ve mantikli -tam bir oğlak erkeğiydi
Daha sonra ondan 6 yas buyuk bir adamla iliskiye basladim harçligini bile ailesinden aliyordu :temizlik:
Düşünce yapisi desen ergenlikle ayni :p
Yani çoğu şeyin yaşla bir alakasi yok,anlasiyorsaniz uyumluysaniz ne ala...

Hem aci ama gelecekten sesleniyorum. Eskiden erkek tarafi yasindan utanip gizlemeye calisirken yas 25i aşinca kiz tarafi yasindan utanip gizlemeye başliyor :))
Nasılda güzel özetlemişsiniz. Ben zaten yaşını öprendiğimde ona da söyledim karşımda benden 4 yaş kücük birisini değil kendimden daha olgun birini görüyorum diye. Çok şükür öyle beni idare eden o. Önemli olan yaş değilmiş gerçektende kafaymış. Elhamdülillah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bizi de birbirimize hayırlı eylesin inşallah. ❤

Canim daha iyi ya sen yonetirsin onu:KK70: takma yasa gayet uygun beş yaş ustu olsaydi fark abez olabilirdi 4 ten birseycik olmaz

Kadınla erkek çok iyi anlaşıyorlar, birbirlerini de çok seviyorlar, erkek zamanında kadından yaşını gizlemiş tabi köprüye geçip kadının kalbine girene kadar, bunların aileleri de biliyor ve destekliyor ilişkilerini, kadında minyon olunca yanına yakışıyor erkeğin.. Çokta mutlular Allah'a şükür.. evet bu tam olarak benim :) tamı tamına 4 yaş küçük benden ve şuan evlilik teklifimi de aldım sizce ilerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım?

İyi kötü yorumlarınız için teşekkürler kızlar.. :KK66:
Mutluluklar o zaman. Annemde babamdan 3 yas buyuktu. 42 yili mutlu mesut gecirdiler..

Benim erkek kuzenler de hep olgun kadinlardan hoslaniyor sanirim 3 tanesinin de karisi onlardan 6 yas buyuk:) vala gayette mutlu mesut yasiyorlar:)

21 e 24 bana biraz fazla geliyor ama anlaştıysanız ve o nadir olgun erkeklerden bulduysanız olmaz diye bir şey yok.
Ama 21 erkekte evlilik için küçük geliyor bana yine de.

Back
X