- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Tam net değil gibi hissettim,kafası mı karışık acaba?Merhaba KK kadınları,
Uzatmak istemiyorum ama uzun bir konu olacak.
Boşanalı 4,5, ayrı yaşamaya başlayalı 6 sene oldu. Mahkeme uzun sürse de bitmeden hayatıma birini almama kararım kesindi zaten. Ama bittikten sonra da kimseyi beğenemiyorum.
En son bir kaç ay önce biriyle tanıştım. İşle ilgili bir organizasyonda. Tesadüf yanyana oturduk. Bekar olduğunu öğrenince ve yaşının da yaşıma uygun olduğunu görünce mutlu oldum açıkçası. Biraz da elektrik aldım sanırım :) Çok detay vermek istemiyorum ama işinde statü olarak da bana denk biri. Yaklaşık 15 sene önce evlenmiş, kısa süre sonra çocuksuz boşanmış. Kendisine sormadım ama internet araştırmalarıma göre ekonomik durumu da bana denk. Toplantı şehir dışında ve 3 günlüktü, dolayısıyla bol bol akşam yemeği ve kahve bahanesi ile sohbet şansımız oldu.
Bulunduğumuz şehre dönünce bana mesaj atmaya başladı. Bir yandan seneler sonra biriyle tanışmış olma heyecanı, bir yandan acaba ileriye yönelik bir şey olma ihtimali, bir yandan korkular derken görüşmeye devam ettik.
Ama nasıl bir görüşme? Ben “sanırım benden hoşlanıyor” diyorum, umutlanıyorum, bir kaç gün hiç yazmıyor. Ben yazınca herhangi biri gibi cevap yazıyor. Tam bu aşamada ben kendim adamın avukatlığını yapıyorum: “adam 52 yaşında, koskoca daire başkanı, kalkıp sana çiçekli böcekli mesajlar atacak değil ya” diyorum. “Adamın belli bir ağırlığı var, normal” diyorum. Sonra “yok yok bana karşı hiç bir şey hissetmiyor” diyorum, kendimi geri çekiyorum. Bu sefer bana yazmaya başlıyor. “Aaa galiba bana karşı bir şeyler hissediyor” diyorum, gelinlik bakmaya başlıyorum :)) Ama bu sefer sürekli başkalarıyla sürekli meşgul. Başka kadın olmadığına eminim, arada fotoğraf gönderiyor, kalabalık erkek grupları.
Çocuklar nedeniyle her zaman dışarı çıkamıyorum, müsait olacağım zaman (mesela babaları gelip alacağı zaman) diyorum ki; sinemaya gidelim mi? “Bilmemkim davet etmişti ne zamandır, onunla görüşmem gerek”
“Bilmem nerde savcı beyle kahvedeyim, erken kalkabilirsem gelirim, sen haber bekle” Ben bekliyorum, bekliyorum, işi uzuyor, başka plan da yapamıyorum, gelemem dese tek başıma gideceğim sinemaya. Hazır çocuklar yokken. Boş boş beklediğimle kalıyorum.
En son artık ben “herhalde olmayacak” diyorum. Bu sefer bana seni seviyorum diyor.
Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı profiline ne zaman koyarsın diyorum. Meslek camiasından nasıl karşılanır ki diyor.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Kafam çok karışık.
Gelinlik fotoğrafları bakıyorum demissiniz orda gülümsedim çok tatlısınız :) fakat neden ona gore hareket ediyorsunuz gidin sinemaya veya başka yere beklemeyin,bana kalırsa bence sizi oyalıyor şimdiden böyle mesgulse yine ilerde sorun yaratabilir
52 yaş biraz fazla büyük bu tür şeyler için. Belki de ilişki dinamiğini kaybettiği için böyle davranıyor. Eğer hoşunuza gidiyor ve eminseniz devam edin derim.
15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Diğer yandan beni ablasıyla eniştesinin evine kahvaltıya davet etti. Gittim ben de. Ablasına sevgili olduğumuzu söylemiş!!!
bence kadını erkeği yok.
bende boşansam bir daha evlenmem asla.
evlilik kurum olarak bana uygun değil.
belki adama da uymuyor. sevgili olmak tamam ama evlilik..
yani adamdan beklentin ille bir sonuca bağlanmasıysa açık açık konuş birbirimizi tanıyıp aşık olursak evlilik fikrin var mı diye.
Ahahahh bu cilve çok hoş yalniz bayıldım:)Demin mesaj attı mesela. Ne yapıyorsun diye. Ben de TV izlerken yattığım yerden TV fotoğrafı gönderdim ama köşede ayaklarım gözüküyor.
Bana yazdığı şu: O ayakları gıdıklarım ona göre
Yani 52 yaş böyle mi kur yapar, adam mı anormal.
Yanlış hatırlamıyorsam senin yaşın ona çok yakın değil ama
Yılın bir rakamı farklı ise sen 42 yaşında olursun sen ona göre çok gençsin esasen
İki de kızın var ve küçükler
Adam sevgili olmak isteyebilir ama ötesi için kendini çok beklentiye sokma
15 yıldır bir başına yaşayan Adam için birden bu karar çok zor
Bu soruma cevap vermesen de olur ama adamın cinsellik isteği var mı yani evlilik değil de sevgililik ve cinsellik şeklinde
Ayağını gıdıklayacak da devamı ?
Adam dindar bir adam olduğu için evlilik dışında bir seçenek olduğunu düşünmedim açıkçası.
Toplantı esnasında masanın altında cep telefonunda kuran sayfası açıktı mesela.
Memleketinde de dini bir pozisyonu var anladığım kadarıyla. Memleketine gidince tekke gibi bir yerde el öpmeye gelenleri misafir ediyor.
ama şu an sevgilisiniz. öyle belirtmiş.
sevgili olmakla bir sıkıntısı yok yani.
ha senin dediğin gibi de olabilir. ben sormanı tavsiye ederim uygun bir dille. kendini kaptırıp hayal kırıklığı yaşamaman için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?