Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

Evet ağzımı arıyor ama konuyu değiştiriyorum, anlamamazlığa geliyorum.

Ama bir üst yorumu şimdi gördüm

Hem dindar hem cinsellik çok da olmaz sanki

Bir de sinema vs fazla ergence olmaz mı

Tabii birlikte film izlenir vs de sevgililiğin başında olgun insanlar sohbet etmez mi

Ben 20 yıldır hayatımda olan Adamla bile saatlerce seçim konuşuyorum şu an.

Sizin de bu tarz olmanız daha makul olmaz mı

Bir de kızlar hafta sonu babada ya

Çık sen dışarı arama Adamı

O seni arasın kızların olmadığını biliyor zaten

O ararsa da şuradayım de hatta şununlayım diyebileceğin varsa birileri ile git koşsun biraz arkandan

İkiniz de aceleci gibisiniz. Gelinlik bakmak, fotoğraf konusu filan. Durun bir tanıma faslı bile geçilmemiş. Ayrıca sevgili değilseniz neden sevgilim diye tanıttığını da anlamadim. Siz galiba flört ediyorsunuz. Biraz sabırlı olun. Herkes dışarıdan bakınca dindar ama içini bilemezsiniz. Başka çıkarları olabilir. Sonradan üzülmeyin.

Bir defasında sordum. Şöyle dedi: Su akar, yolunu bulur...

evet bu mantıklı bir cevap.
birbirinizi tanıyıp karar verebilirsiniz ancak.
zaten adamın tavrında falan ben sorun görmedim ancak senin beklentin evlilik olduğu için üzülme sonra diye sormalısın dedim.
benim içinde ilişkiye evlilik fikriyle başlanmaz ilişki kendi içinde o sonuca varır.

Ben de anlayamıyorum gerçekten. Örnek versem daha mı iyi olacak acaba.

Mesela bir gün duştan çıktım, mesaj attı. Ne yapıyorsun diye. Duştan çıktım uzandım biraz dedim (sonradan kendime kızdım, niye bu kadar gereksiz bir detay verdim diye ama çok geçti). Bana dedi ki, ben de duş alırım o güzel evde bir gün inşallah. Ben de dedim, benim evim hamam mı, herkes evinde alsın duşunu. Görüşmedim 2 hafta.

Yani ne bu??? Kur mu?? Sanki gel yatalım desem gelecek gibi mi???

Bilemedim desem

Bence o teklifi beklemiş

Bir gün alırsın gibi bir cevap

Belki de Adam da benimle bir gelecek düşünmüyor diye erkekler kulubünde şimdi

İnşallah evlenince diye cevap beklemiş olabilir

Yooo sormuyor
Sonra bir cuma öğlen “hayırlı cumalar” diye mesaj atıyor

sevgilim diye tanıştırıyor ama 2 hafta görüşmüyorsunuz. yani sen arayıp iletişim kurmadığın süre boyunca adam sevgilisini 2 hafta aramıyor merak etmiyor.
sanırım ben o cuma mesajına cevap verirdim. hayrın batsın diye.

Onun ve benim sevgi tanımlarımız farklı diye karar verdim en sonunda.

Çünkü adam 6 yaşında annesini kaybetmiş. Sonra babası evlenmiş yeniden. Kendisi dahil toplam 14 çocuk. Sevmeyi öğrenememiş bence.

Çocukken seni en çok kim severdi dedim bir defasında. Hani şu sağlıklı bağlanma ihtiyacını kiminle karşıladı diye. Ablalarından biri olabilir belki diye düşünmüştüm. “Beni herkes severdi” diye cevap verdi.

Tanımaya Çalışıyor olabilir .
Çok seçici biri oldupu için evlenmemiştir ya da kafasına uygun birini bulamamıştır rastgele bir evlilikte yapmak istememiştir.

bu tespitin doğru olabilir ancak sen hazır mısın beklentin her karşılanmadığında adam için bahaneler üretip hoş görmeye?

Bir de neden boşanmış

Ha 15 yıl önce boşandı ise ve evlilik kısa süreli ise geç de evlenmiş

Bence bunları da araştırmak lazım

Söylediğine göre kadın 2 ay sonra kaçmış.
Ama anladığım kadarıyla görücü usulü bir evlilik. Kendi memleketinden biri imiş.

Biraz daha zaman geçsin açık açık sorun bence benim hakkımda ne düşünüyorsun diye, ne anlam ifade ediyorum , yaşımız flört çağını geçti , eğer ilerisi olmayacaksa beni oyalama deyin ancak olumsuz cevap da alırsanız çok kirilirsiniz .Hakkınızda hayırlısı olsun

Aslında akışına uyun derim ben de. Kendinizi fazla kaptırmadan gözlem yapmayı ihmal etmeden akışına bırakın. Dediği doğru, su akar yolunu bulur...

Haftasonu yalnız çıkın yani beyefendiyi beklemeyin biraz kendinizi geri çekin.
Bırakın o sizi beklesin, merak etsin, arasın...
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bana flörtleşmeyi bilmiyor gibi geldi.

Ancak, sevgili değilsiniz olsa sen de bilirdin. Onun sevgiliyiz demesi seni havaya sokmasin. Cunku ayni ablasina soyledigi gibi seni de baska birine arkadasim diye tanistirir tekrar boyle sasirtir. Sana söyleyeyim bu şekilde kız tavlama işi 15 yıl önce de kaldı. gerçekten 2000 ler de erkekler böyleydi. Ama tebrik ediyorum kendisini bu kabizlikla evlenebilmis. Şener Şen'in bir koşma sahnesi vardı. Bilir misin ayne öyle kosarak kaçmani öneririm.

Haddim olmayarak soruyorum belki ama 15 yıldır seks yok mu yani? Bilemedim bilemedim. Tekke ve diyince hayatına imam nikahı ile birileri girmiş ve çıkmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…