- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Evet ağzımı arıyor ama konuyu değiştiriyorum, anlamamazlığa geliyorum.
Bir defasında sordum. Şöyle dedi: Su akar, yolunu bulur...
Ama bir üst yorumu şimdi gördüm
Hem dindar hem cinsellik çok da olmaz sanki
Bir de sinema vs fazla ergence olmaz mı
Tabii birlikte film izlenir vs de sevgililiğim başında olgun insanlar sohbet etmez mi
Ben 20 yıldır hayatımda olan Adamla bile saatlerce seçim konuşuyorum şu an.
Sizin de bu tarz olmanız daha makul olmaz mı
Bir de kızlar hafta sonu babada ya
Çık sen dışarı arama Adamı
O seni arasın kızların olmadığını biliyor zaten
O ararsa da şuradayım de hatta şununlayım diyebileceğin varsa birileri ile git koşsun biraz arkandan
Ben de anlayamıyorum gerçekten. Örnek versem daha mı iyi olacak acaba.
Mesela bir gün duştan çıktım, mesaj attı. Ne yapıyorsun diye. Duştan çıktım uzandım biraz dedim (sonradan kendime kızdım, niye bu kadar gereksiz bir detay verdim diye ama çok geçti). Bana dedi ki, ben de duş alırım o güzel evde bir gün inşallah. Ben de dedim, benim evim hamam mı, herkes evinde alsın duşunu. Görüşmedim 2 hafta.
Yani ne bu??? Kur mu?? Sanki gel yatalım desem gelecek gibi mi???
Görüşmedim 2 hafta.
Yooo sormuyoree sormadı mı neden görüşmüyoruz vs diye?
Yooo sormuyor
Sonra bir cuma öğlen “hayırlı cumalar” diye mesaj atıyor
sevgilim diye tanıştırıyor ama 2 hafta görüşmüyorsunuz. yani sen arayıp iletişim kurmadığın süre boyunca adam sevgilisini 2 hafta aramıyor merak etmiyor.
sanırım ben o cuma mesajına cevap verirdim. hayrın batsın diye.
Tanımaya Çalışıyor olabilir .15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Diğer yandan beni ablasıyla eniştesinin evine kahvaltıya davet etti. Gittim ben de. Ablasına sevgili olduğumuzu söylemiş!!!
Onun ve benim sevgi tanımlarımız farklı diye karar verdim en sonunda.
Çünkü adam 6 yaşında annesini kaybetmiş. Sonra babası evlenmiş yeniden. Kendisi dahil toplam 14 çocuk. Sevmeyi öğrenememiş bence.
Çocukken seni en çok kim severdi dedim bir defasında. Hani şu sağlıklı bağlanma ihtiyacını kiminle karşıladı diye. Ablalarından biri olabilir belki diye düşünmüştüm. “Beni herkes severdi” diye cevap verdi.
Bir de neden boşanmış
Ha 15 yıl önce boşandı ise ve evlilik kısa süreli ise geç de evlenmiş
Bence bunları da araştırmak lazım
Bana flörtleşmeyi bilmiyor gibi geldi.15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Diğer yandan beni ablasıyla eniştesinin evine kahvaltıya davet etti. Gittim ben de. Ablasına sevgili olduğumuzu söylemiş!!!
15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Adam dindar bir adam olduğu için evlilik dışında bir seçenek olduğunu düşünmedim açıkçası.
Toplantı esnasında masanın altında cep telefonunda kuran sayfası açıktı mesela.
Memleketinde de dini bir pozisyonu var anladığım kadarıyla. Memleketine gidince tekke gibi bir yerde el öpmeye gelenleri misafir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?