- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Bence evlilik gündeminde değil,belkide ciddi bir ilişki,bağlılık istemiyor ,böyle davranarak ilişkiyi kendince istediği konumda tutuyor.15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Diğer yandan beni ablasıyla eniştesinin evine kahvaltıya davet etti. Gittim ben de. Ablasına sevgili olduğumuzu söylemiş!!!
Yanlış anlamayon, sizi sayar severim, yorumlarınızı da dikkatle okur takip ederim ama bu konuyu sizin yazdığınıza inanamadım.
Öncelikle 52 yaş bence sizin için fazla büyük.
Siz 40 lı yaşlarda ama şuanki 20lerin güncelliğinde ve enerjisinde bir kadınsınız.
Karşınızdaki adamdan da beklentileriniz bu yönde.
Hiçbir orta yaşlı adamı kamu çalışanı adamı sevgilisinin fotoğrafını profil fotoğrafı yaparken ya da paylaşırken hayal edemiyorum hele de ülkemiz genelinde.
İstek ve heyecanınızı bu adam karşılayamaz.
Yaş hiçbir şeydir, en güzel örneklerindesiniz ama o adam bayağı yaşının adamı.
Size layık olmadığı ya da umduğunuz mutluluğu bulamayacağınız kanaatindeyim.
Haddim olmayarak soruyorum belki ama 15 yıldır seks yok mu yani? Bilemedim bilemedim. Tekke ve diyince hayatına imam nikahı ile birileri girmiş ve çıkmış olabilir mi?
Dışardan bakıldığında cokta ici dolu ilişki göremedim ben. Sanki biraz ısrarcı gibisiniz. Bir kere görüşme isteginizi olumsuz yanitlarsa ikinciyi karşı taraftan bekleyin bence. Iliskilerde taktigi sevmiyorum ama maalesef isede yarıyor. Adam bana biraz dengesiz geldi eximi hatırlattı bilemiyorum. Yinede zamana bırakın bir tabi siz kendinizi cool kadin mooduna sokun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?