Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

Dışardan bakıldığında cokta ici dolu ilişki göremedim ben. Sanki biraz ısrarcı gibisiniz. Bir kere görüşme isteginizi olumsuz yanitlarsa ikinciyi karşı taraftan bekleyin bence. Iliskilerde taktigi sevmiyorum ama maalesef isede yarıyor. Adam bana biraz dengesiz geldi eximi hatırlattı bilemiyorum. Yinede zamana bırakın bir tabi siz kendinizi cool kadin mooduna sokun.

Sanki biraz adamın evliliğe niyeti yok gibi.
52 yaşında adam 15sene evvel 2 aylık evlilik yapmış,gemişi çok boş.
Bu şekilde alıştı belki de.
Başkasına "sevgilim" deyip size tam o manada yaklaşmıyor.
Bilemedim.
Yorumlarını beğendiğim bir hanımsınız,mutlu olmanızı dilerim.
Bu adamla olur mu bilmem ama.
Hayırlısı

Bence evlilik gündeminde değil,belkide ciddi bir ilişki,bağlılık istemiyor ,böyle davranarak ilişkiyi kendince istediği konumda tutuyor.
Yanlış anlamayın,eski konularınızdan hatırladığım,yorumlarınızdan anladığım kadarıyla gayet güçlü,ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız. Bu adam bana size uygun gibi gelmedi,yaşı itibariyle böyle davranması tuhaf yani. Hani okulu yeni bitirmiş yada askerden yeni gelmiş gençler olur ya,takılmak isterler,sevgilim olsun ama bana baski kurmasın,sadece takılalım,canım sıkılınca arayayım buluşalim kafası vardır ya o hesap. Öte yandan başka fırsatları da değerlendirirler tabi. Öyle bir tavrı var gibi. Ben daha olgun davranmasını beklerdim. Daha net. Bu hali pek iç açıcı değil. Belirsizlik zaten çok rahatsızlik verici.

O yaştaki bir adamdan beklenti,evlilik yolunda,şeffaf,açıksözlü olacak şekilde uzun uzun sohbetler etmek, kendini tanıtmak, karşı tarafı tanımaya çalışmak...
Bizde böyle beklenti oluşuyor ister istemez.
Böyle kaçamak cevaplar,cinsellik imaları,sevgili mi arkadaş mı belli olmayan tavırlar ergenlikte kalmalıydı.

Tecrübelerin , farkındalıkların , yaşanmışlıkların biriktirdiği kriterler bende 34 yaşında çin seddi halini aldıysa 52 yaşında birinde kim bilir ne durumdadır ayrıca oturmuş bir hayat akışı var bu akışa sinemayla aktiviteyle vs. değil de sohbetine dahil olman lazım çünkü adam belli ki bir konuda kalifiye aranan biri ve etrafında onu sohbetle cezbeden ortamlar çok fazla.

Bana göre bu iliski bu şekilde devam eder ne ilerler ne de geriler neden derseniz siz biraz daha öndesiniz beklenti konusunda ve erkekler isterse 70 yaşında olsunlar kadınlardaki bu beklentiyi hissettikleri anda ya yerinde saymayı ya da uzaklaşmayı tercih ediyorlar.Bence siz bu ayrıntıya dikkat edin beklentileriniz konusunda pek birşey belli etmeyin bakalım o zaman ki yaklaşımı nasıl olacak.

15 yıldır bekar olan bir Ada'm ve yaşını da almış,haliyle bu saatten sonra sorumluluk alıp evlilik düşüneceği biraz akla mantıga aykırı gibi geliyor.Bu kadar ara verince davranışlarında da bir bozukluk seziliyor ister istemez.

Anlattıklarınıza bakılarak pek ciddi ve aklı başında biri gibi degil sanki.Siz de hoşlantı varsa niyetini anlamak için kendinizi geri çekmeniz şart...Sizinle görüşmekte,sizinle vakit geçirmekte ısrarcı olmalı ki o Zaman ciddi oldugunu anlayabilesiniz.

Hakkı'nızda hayırlısı olsun Tabiki ilk önce.

Yanlış anlamayon, sizi sayar severim, yorumlarınızı da dikkatle okur takip ederim ama bu konuyu sizin yazdığınıza inanamadım.
Öncelikle 52 yaş bence sizin için fazla büyük.
Siz 40 lı yaşlarda ama şuanki 20lerin güncelliğinde ve enerjisinde bir kadınsınız.
Karşınızdaki adamdan da beklentileriniz bu yönde.
Hiçbir orta yaşlı adamı kamu çalışanı adamı sevgilisinin fotoğrafını profil fotoğrafı yaparken ya da paylaşırken hayal edemiyorum hele de ülkemiz genelinde.
İstek ve heyecanınızı bu adam karşılayamaz.
Yaş hiçbir şeydir, en güzel örneklerindesiniz ama o adam bayağı yaşının adamı.
Size layık olmadığı ya da umduğunuz mutluluğu bulamayacağınız kanaatindeyim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Adamın yaşı, bulunduğu pozisyon ve yaptıkları, söyledikleri birbiriyle çok uyumsuz.

Sanırım ben onu kafamda bir yere oturttum, orası ile uyumlu olmayınca şaşırıyorum.

Benim yaptığım hata imiş sanırım.

Yaptığı espriye bile şaşırıyorum.
Örnek vereyim siz de gülün: Mesajlaşıyoruz yine. Bir konu açıldı küçük kızımla ilgili. Ben “yok yaa kıyamam” dedim. Cevap şu: Kıyamazsan kıymalı pide var

Eski eşim bendem 11,5 yaş büyüktü. Bu ondan genç aslında. Sadece 10 yaş var :)))

Ama haklısınız. Ben sabah uyanır uyanmaz bana günaydın yazsın istiyorum. Bunun telefonu sabah 10-11 gibi açılıyor. Mesajımı 12’de okuyor, 13-14 gibi tünaydın diye cevap yazıyor.

Olmayacak gibi sanki.

Haddim olmayarak soruyorum belki ama 15 yıldır seks yok mu yani? Bilemedim bilemedim. Tekke ve diyince hayatına imam nikahı ile birileri girmiş ve çıkmış olabilir mi?

Hiç bilemiyorum. Ama benim ağzımı aradığına göre olabilir gibi geliyor bana şu an.
Gerçi bulunduğu ve çalıştığı şehirlerde kaymakam olarak görev yapmış, böyle yapması duyulması durumunda ona zarar vermez mi? Yoksa burası Türkiye, her halükarda erkek işin içinden sıyrılır mı?

Benim ısrarım evlenmek konusunda değil aslında. Daha ben kendim için de o aşamaya gelemedim. Benim de korkularım var çünkü.

Benim istediğim olmayacaksa herkes yoluna gitsin. İkimiz de çok genç değiliz. Zaten etrafımızda çok sayıda alternatif yok. Benimkiler en azından, yaşıtlarımın çoğu evli. Bekarların da eğitim seviyesi, yaşamı, karakteri vs vs derken kimse kalmıyor :)))

Şu anda kapının dibinde bekleyen biri gibi. Ne dışarı çıkıyor, ne içeri giriyor ama başkalarının girip çıkmasını da engelliyor.

Canımı sıkan bu belirsizlik. Yoksa hemen yarın evlenelim delisi değilim.

Bana tam net değil gibi geldi...
Hani sizi de tamamen kaybetmek istemiyor gibi.
Hani dursun o burada yine de diye düşünüyor, ne olur ne olmaz..
Bence seni seviyorum diyen bir adam var ise sizinde ona açıkcası ne yapmak istediğini net bir şekilde sorma hakkına sahipsiniz kesinlikle...
Herkesin vakti saati değerli valla kimse kusura bakmasın..
Net olamayan insanlara her zaman ayar olmuşumdur... GelenKutusu

sıkıntılı erkek tipi
net değil, ne yaptığını bilmiyor. bence uzak durmalısın.
çünkü güzel kurulu bir hayatın iki tane kız çocuğun var. böyle adam ancak huzurunuzu bozar.
bence aradaki saçma sapan muhabbeti bitirin. ne var 52 olmuşsa ne var daire başkanı olmuşsa??
bunlar insani duygulara engel değil ki.
kalkabilirsem gelirim ne demek???
onlar programlı insanlardır. ben de benzer sektördeyim. boş vakitleri bellidir yani.
tabi bir de ego da tavandır onda. bu tuhaf hareketlerinin bir kısmı da bu yüzden.

Oyalıyor gibi görünüyor fakat beceremiyor da olabilir .adam 52 yaşında ,18 yaş performansı bekleyemeyiz. Belki de tarzı budur :) on beş sene bekar kalmış ama boş kalmış mı ? O gelen geçenlerden olmamak ve hayal kırıklığı yaşamamak için yavaş git bence ..

Bir adam için bahaneler üretmek, aslında şöyledir böyledir diye kendini avutmaya başlamak olunca işin içinde genelde pek iyi sonuç vermiyor gibi geliyor bana. Çünkü yaş ilerlese de insanın içi çok değişmiyor ki, ortada bir his varsa illa ki belli ediyor kendisini, insan gizleyemiyor. Flört etmeyi bilmiyor olabilir mi? Bilmiyorum nedense bana 15 sene yalnız ve mutsuz yaşadı tadında bir adam gibi gelmedi. Sizinle tanışması, sohbete başlaması, ustaca ilişkiyi belli bir düzeyde tutması filan hep tecrübeli hareketler gibi.

Kaymakam olarak çalıştı, duyulurdu demişsiniz ama makam sahibi insanlar neler yapıyor, en yakınındaki eşi bile duymuyor. Çevresindeki kişiler güvenilirse sızmaz dışarıya. Okurken ne sevimli diye okudum ama iki hafta görüşmeme meselesi aklımı karıştırdı, yanlış anlaşıldığını düşünüp özür dilemek yerine "ekmek çıkmayacak boşvereyim" diyen bir adam gibi. Ay bilmiyorum çok kötü şeyler yazdım özür dilerim, çok güçlü, sağlam, tatlı bir kadınsınız, mutlu olmanızı isterim, böyle sürüncemede kalmanızı değil. Biraz kendinizi çekin bence, bakalım buluşma teklifi gelecek mi hafta sonu?

Günaydın.
Aslında çok sevindim hayatında birinin olmasına GelenKutusu
Olur ya da olmaz bilemem ama en azından hayatına renk gelmiş diye değerlendirdim ben.
Adamın yanarlı dönerli tavırlarına bakarsak senden değil de kendinden emin olamıyor bence.
Sen de biliyorsun ciddi ilişki zor oluyor gerçekten. Evlilik demiyorum bak. İnsan yıllarca yalnızlığa hatta özgürlüğe öyle bir alışıyor ki çok severek hayatına birini alsa bile çok bocalıyor.
Ben sessizliğe çok alışkındım mesela.
Kocam hayatıma girince,akşamları buluşurduk,bazen beraber kalırdık,3 akşam üstüstte beraber geçirince biran afallardım.O konuşmak,anlatmak hele ki bana saatlerce anlattırmak isterdi,ben de az sessizlik isterdim. Sukunetle beslenirdim. Flörtümüzün ilk 6 ayı çok zor geçti mesela.
Hakkında hayırlı olsun arkadaşım inşallah.
Kızları çok çok öperim.

Merhaba konu sahibi, konuyu baştan sona okudum. Bu adam tipini biliyorum ben. Bak, bu tarz adamın geçmişinde sana söylemediği yaşanmışlıkları vardır, dindar olması veya toplantıda telinden kuran bakması engel değil bunlara nerden biliyorsun çevreye karşı imaj yapmadığını, kuran okuyacak o zamanı mı bulmuş yani...1 kere evlenip 2 ay evli kalmış sonra da hiç evlenmemiş 52 yaşında bir adamdan bahsediyorsun. Adamı 2 hafta aramıyorsun tavşan dağa küsmüş misali ama adamın umru pek te değil...Bu tarz adamlar aklına geldikçe işi düştükçe sana yazar. Kimbilir mesajlaştığı kadınlardan kaçıncısın...Eminim hayatında kimse yok diyorsun, fotolarda hep erkekler var diyorsun. Allah aşkına sen hangi dünyada yaşıyorsun kuzum? Bu erkek o mevkide hayatındaki kadını ya da kadınları afişe edecek hali yok herhalde, herşeyi gizli sürdürür bu tipler...Bu adam imam nikahı bile kıymış olabilir birilerine ya da tamamen boş sohbet meraklısı adamlar oluyor, yazıştığım biri bulunsun 2 güzel laf edelim hesabı...
Ne korkması ne bocalaması allah aşkına, 20 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz. Biraz sert gelebilir yazdıklarım ama inanın biliyorum çevreden...Cimridir bir de bu tipler..

Ben buraya net olarak yazıyorum ki bu adam senle evlenmez...Evlenmek isteyen düzen kurmak isteyen adam seni tanımaya çalışır, sorar ,arar, giriş gelişme kısımları yaşanır...Gelmiş 52 yaşına...Adam için öylesine arada gönlünü eğlediği yazıştığı birisin, evlenmek isteyebilirsin ama bence bu adamla kafa yormana bile değmez...Bi erkeğin dediğin gibi bekar veya çocuksuz olması, iyi konumunun olması malesef uygun eş adayı olduğu anlamına gelmiyor...Kendini kullandırma, böylelerinin can sıkıntısı gidericisi olmayın nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…