Yaş ilerledikçe seçici olanlar meslek ayrımı yapanlar

zsag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
199
26
118
İstanbul
27 yaşındayım bi çok imkanım var arabam işim iyi bir gelirim.özgürüm.bu zamana kadar istediğim gibi biriyle karşılaşmadım.bi kaç yıl öncesine göre daha çok inceliyorum her şeyi .bir erkek ben den daha kariyerli ben den daha fazla kazançlı olsun istiyorum bu duygunun önüne geçemiyorum. yanlış mı bu.böyle düşünen var mı

Aslında meslek ya da para durumu olarak değil de sen karşında aciz yetersiz biri görmek istemiyorsun. Bu istek bana makul geliyor. Bunun yanında şu var birisini sevdiğinde o özelliklere hiç bakmıyorsun. Önemsemiyorsun ne olduğu ne olacağı vs vs. İşte sevgini hak edecek birini bulman bence daha önemli.

bence mantıklı bir düşünce...
erkeğin pepe olması canımı sıkar
bir kademe senden üstün olması
ilerde yaşanacak ilişki için sağlam bir basamak olur...
dediğim gibi yerinde bir düşünce
inş prensin biran önce cıkar karsına

Son düzenleme:
bazı kadınlar erkek arkadaşının ya da eşinin ondan akıllı olmasını istemez, bazı kadınlarda zeki olsun ister.bende ikinci gruba dahilim, benim erkeğim her sorduğum soruyu yanıtlamalı, iyi bir mesleği olmalı, kültürlü olmalı..allahta gönlüme göre verdi çok şükür.bence istekleriniz normal

bence yas ilerledikce insan duygularinin esiri olmadan,oncelikle mantigiyla secici olabilmeyi ogreniyor sanirim...:97:

Son düzenleme:
Ben de bu fikirdeyim
Artık daha seçiciyim eskıden maddi imkansızlıkları gözümde buyutmezken şimdi benden daha ıyı işi olsun kazancı ıyı olsun ıstıyorum
oysakı ben de calısıyorum durumum ıyı Allaha şükür ama bende de yasım ılerledıkce bu fikir iyice yerıne oturmaya basladı

kesinlikle eğitimi de iyi olsun ıstıyorum

iyi bir ailesi olsun ,,kibar olsun yakısıklı olsun ıyı hulu olsun

hahhaha bulurum insallah ben de az şey istemıyorum hanı

iyi geceler ben de senin gibi düşünüyorum 28 yaşındayım 27 yaşımda evlendi aynen senin gibi arabam vardı ve evleneceğim insanın da benden daha kudretli daha güçlü daha kariyerli olmasını isterdim ve isteklerim çok şükür gerçekleşti bende aşırı seçiciydim.Kendini bilen bir kadın senin gibi düşünür bence .Bu kısaslar bir insanın hayat tarzı,yetiştirilme tarzı,mesleği ile doğru orantılı..

iyi güzel de kadın erkek eşitliğini savunan biz kadınlar , neden hep erkeğin üstün olması gerekliliğini de savunuruz anlamadım demek doğamızda var bu biz yönetilmeyi seviyoruz

Bilmem ki..
Annem de kızar bana,"çok seçicisin" der..
Ama ben meslek ayrımı yapmam!
İlla ki heyecanladırmalı karşımdaki insan beni..
Ne iş yaparsa yapsın yeter ki içinde Allah korkusu olsun,çalışkan ve dürüst olsun!
Yakışıklı olmasına da hiç gerek yok!

iyi güzel de kadın erkek eşitliğini savunan biz kadınlar , neden hep erkeğin üstün olması gerekliliğini de savunuruz anlamadım demek doğamızda var bu biz yönetilmeyi seviyoruz

Bence ikisi çok farklı şeyler.
özellikle kadınların kendilerinden güçlü (her anlamda) erkekleri tercih etmeleride çok iç güdüsel birşey.
Bir yerde okumuştum insanların birlikte olma ihtiyacının altında aslında üreme güdüsü yatıyor ve buyüzden de kadınlar eş seçerken iç güdüsel olarak doğacak çocuğunun güçlü dayanıklı ve sağlıklı olması için eş arayışında güçlü dayanıklı ve sağlıklı erkekleri tercih ediyorlar.(hayvanlarda olduğu gibi)

bu sebeple bence gayet normal bir duygu kendimizden güçlü erkekleri tercih etmemiz.

:)) o halde evde kalma potansiyelimiz fazla.buözelliklere sahip biriyle karşılaşma ihtimalimin hesabını yapamıyorum :)

ayrıca bunları göz önünde bulundurunca geriye pek bi meslek grubu da kalmıo

Aynen kriterler artınca aday sayısı azalıyor.. birde yaş büyüyünce senin şansında azalıyor..

çok ince konular bunlar.. ben aradığım özellikte biriyle karşılaşamadım .. artık hepsi benden küçük... Doğru düzgün adam yok...

ya başka şehirde olur ya nişanlanır... sözlenir... kader bu işler.. bazen gönlüne göre olmuyor herşey..

21 yaşındayım ve bende aynen böyle düşünüyorum.benden her açıdan daha güçlü bi insan istiyorum karşımda,ilerde biri çıkarda gözümü kör ederse bilemem,ama şimdi sanki hiç birine kör kütük bağlanamam gibi geliyo,herşeyi mantıken düşünüyorum:26:

meslek ayrımı değilde kendi ayakları üzerinde duran,şımarık olmayan bi erkek istiyorum
olmuşken limitsiz kredi kartıda olsun

bence erkek her açıdan (meslek,para...) bayandan daha önde olmalı

bende senin gibi düsünüyorum.. çok seçiciyim flörtlerim oldu ama hiç biriyle evliliği düşünmemiştim.. bekledim ve şu an tam istedigim gibi bir adamla beraberim..yakında evleniyoruz.. o çıkmasa karsıma sanırım evlenmezdim..

çok uzun zaman olmuş.seçe seçe bitiremedim hala aynı durumdayım :)) sanırım benden olmaz :))))

çok uzun zaman olmuş.seçe seçe bitiremedim hala aynı durumdayım :)) sanırım benden olmaz :))))

Ben de konunun başındaki yorumunu kendime çok benzettim, sonunu merak ettim acaba ne yaptı diye :)) geç olsun da güç olmasın, aday falan yok mu, ya da geçen zamanda kimse olmadı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…