27 yaşındayım bi çok imkanım var arabam işim iyi bir gelirim.özgürüm.bu zamana kadar istediğim gibi biriyle karşılaşmadım.bi kaç yıl öncesine göre daha çok inceliyorum her şeyi .bir erkek ben den daha kariyerli ben den daha fazla kazançlı olsun istiyorum bu duygunun önüne geçemiyorum. yanlış mı bu.böyle düşünen var mı
iyi güzel de kadın erkek eşitliğini savunan biz kadınlar , neden hep erkeğin üstün olması gerekliliğini de savunuruz anlamadım demek doğamızda var bu biz yönetilmeyi seviyoruz
Ben de bu fikirdeyim
Artık daha seçiciyim eskıden maddi imkansızlıkları gözümde buyutmezken şimdi benden daha ıyı işi olsun kazancı ıyı olsun ıstıyorum
oysakı ben de calısıyorum durumum ıyı Allaha şükür ama bende de yasım ılerledıkce bu fikir iyice yerıne oturmaya basladı
kesinlikle eğitimi de iyi olsun ıstıyorum
iyi bir ailesi olsun ,,kibar olsun yakısıklı olsun ıyı hulu olsun
hahhaha bulurum insallah ben de az şey istemıyorum hanı
27 yaşındayım bi çok imkanım var arabam işim iyi bir gelirim.özgürüm.bu zamana kadar istediğim gibi biriyle karşılaşmadım.bi kaç yıl öncesine göre daha çok inceliyorum her şeyi .bir erkek ben den daha kariyerli ben den daha fazla kazançlı olsun istiyorum bu duygunun önüne geçemiyorum. yanlış mı bu.böyle düşünen var mı
çok uzun zaman olmuş.seçe seçe bitiremedim hala aynı durumdayım :)) sanırım benden olmaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?