Yaş ilerledikçe seçici olanlar meslek ayrımı yapanlar

Ben de konunun başındaki yorumunu kendime çok benzettim, sonunu merak ettim acaba ne yaptı diye :)) geç olsun da güç olmasın, aday falan yok mu, ya da geçen zamanda kimse olmadı mı canım

:)))) yok canım bir değişiklik yok.giren çıkan oldu da daimi olan yok malsesef :)) sen ne durumdasın ?

umarım bende senin gibi istediğim kişiyi buldum diyebilirim canım.

evet erkeğin şarap gibi yıllandıkça değerlenmesi bayanın da değer kaybetmesine sinir oluyorum :))))

hayırlı olsun canım umarım bende o cümleleri kurabilirim :)

yaşın genç en azından :))

Ne kadar seçici olursanız olun.
Öyle birisi çıkıyor ki karşınıza , pat diye aşık oluyorsunuz.
3 sene evvel yazdığım yorumu okudum bu konu ile ilgili güldüm kendi kendime :)

Allah herseyin hayırlıısnı versin . Karşınıza çıkacak kişiler öncelikle iyi insan olsun.

İnsanlar yaşamın içinde birçok düşüncesi değişiyor. Yaşlar ilerledikçe seçmek bir yana artık sende seçiliyorsun. Senin yaşındapek bekar kimse kalmıyor. o yüzden evlilik için sayılı kısmetin kalıyor. Ama kısmet-kader olmayınca olmuyor bunun için sabırla beklemk lazım.

Hem seçtim hem seçildim o zaman :))

ben meslek ayrımı yapmıyorum .benim için önemli olan durum "güçlü ve ayakları üzerinde dik" durabilmesi.
hani eskilerin değimiyle "taşı sıksa suyunu çıkaran " bir erkek olması daha mühim.

kariyer,meslek ...kişiliksiz bir adamda çok eğrelti duruyor.kişilikli adama da ne giyse yakışıyor.
tabi ki yine de eğitim ve kendini geliştirmişlik seviyesi belli bir mantıkta olmalı.

6 sene geçmiş hala bekarım. :)))
Bu konuyu açtığım zamana göre daha iyi hissediyorum ama kendimi. O kadar yıkık değilim. Halbu ki daha yaşlıyım:)))

6 sene geçmiş hala bekarım. :)))
Bu konuyu açtığım zamana göre daha iyi hissediyorum ama kendimi. O kadar yıkık değilim. Halbu ki daha yaşlıyım:)))
ben de konuyu okurken acaba evlendi mi konu sahibi dedim, mesajinizla karsilastim..:) hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…