• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yas meselesi

L0stwomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
7
1
1
33
Merhaba hanımlar
Direk konuya giriyorum :) Daha once basimdan bi evlilik gecti anlasamadik ve ayrildik. Simdi biri var o da ayni sekilde benim gibi anlasamamis ve ayrilmis. Bi sekilde hayat bizi bi araya getirdi. Kendisi benden 8 yas buyuk biri. Ailesi falan iyi bi problem yok cocuguda yavas yavas tanimaya calisiyorum iyi demek icin bence daha erken sindire sindire ilerlemek istiyorum. Sonucta sutten agzim yandi bi kere. Ama cevremde soyle bisey var ben minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteririm e zaten aramizda 8 yas var cok buyuk duruyo yakismiyosunuz sen guzelsin o guzel degil az da olsa yanina yakisacak tarzi soylemler var bide bunu en yakinlarim soyledigi icin insan ister istemez acaba diyo bi yanimda mutlu etsinde gerisi muhim degil guzellik gelip gecici diyorum ama gercekten benden cok buyuk duruyo bu konuda sizlerden biseyler duymak tavsiyelerinizi okumak isterim. Simdiden tesekkurler kendinize iyi bakin ☺

Merhaba hanımlar
Direk konuya giriyorum :) Daha once basimdan bi evlilik gecti anlasamadik ve ayrildik. Simdi biri var o da ayni sekilde benim gibi anlasamamis ve ayrilmis. Bi sekilde hayat bizi bi araya getirdi. Kendisi benden 8 yas buyuk biri. Ailesi falan iyi bi problem yok cocuguda yavas yavas tanimaya calisiyorum iyi demek icin bence daha erken sindire sindire ilerlemek istiyorum. Sonucta sutten agzim yandi bi kere. Ama cevremde soyle bisey var ben minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteririm e zaten aramizda 8 yas var cok buyuk duruyo yakismiyosunuz sen guzelsin o guzel degil az da olsa yanina yakisacak tarzi soylemler var bide bunu en yakinlarim soyledigi icin insan ister istemez acaba diyo bi yanimda mutlu etsinde gerisi muhim degil guzellik gelip gecici diyorum ama gercekten benden cok buyuk duruyo bu konuda sizlerden biseyler duymak tavsiyelerinizi okumak isterim. Simdiden tesekkurler kendinize iyi bakin ☺

Bence önemli olan anlaşmak ve tabi zamanla ne olacağı.. insan evlenmeden yaşamadan anlamıyor hiçbir şeyi

Merhaba hanımlar

Geçmiş tecrübeniz sizi olgunlaştırmamış diyorum...

Önemli olan sizin beğenmeniz. Siz beğeniyor musunuz o adamı? elini tutmak size keyif veriyor mu? Bunlar tamamsa zaten sorun yok. Ama bunlar yoksa mantık evliliğine girer bana göre. O da bir tercihtir.
Çevrenizdekilerin ne söylediğinin inanın bana bir önemi yok. Ama çevrenizden bu kadar etkileniyorsanız, adamdan pek etkilenmemişsiniz demektir.

esimle aramda 8 yas var. 21 yasimda evlendim. su gibi guzel derler ya oyle guzel bir kizdim.esim emniyette calisiyor, rutbeli memur arabasi vs vardi. cok yakisikli degildi. bende unv sinavina hazirlaniyordum.nisanlanadigimda en yakin akrabalarimiz bir dunya laf etti. maasi ,kariyeri ,parasi iCnmi vs dediler.inanamadik dediler. bende ben onda sizin goremediginizi gordum dedim ki; bana gore gercekten yakisikli. saclari dokulmus diye Oyle dediler saniyorum. simdi aradan 9 sene gecti, ben ogretmen oldum, atandim. 3 defa hamilelikte bebegimizi kaybettik. sonra 2 kizimiz oldu. nereDeyse 30 kilo aldim ilaclar, tedaviler vs. toparlak birsey oldum. esimse hala sporunu vs yapar, bakimlidir, filinta gibi karizmatik. benim o su gibi guzelligim gecti gitti. geriye kalanmi? hala elimi sicak sudan soguk suya sokmayan, gozlerimin icine bakan, 2 kizim var ama beni evde bekleyen aslinda 3 prensesim var diyen, her sabah yeni bir aska uyandigim hayat arkadAsim kaldi.
hmm bu laflari soyleyenler nemi oldu.sulalemize simdiye kadar senin esin gibi damat gelmemis, aranizda bir sorun olsa biliriz ki; Ondan degil senden kaynaklanir, ne kadarda mukemmel bir insanmis diye diye dolaniyorlar.

Benim eşimle aramda da yaş farkı var. Etrafta konuşan çok olur kime göre neye göre yakışmıyor? Huyu güzel olsun insan olsun herşeyden önce. Çevreye kulak asma,yalnız çokta acele etme...

dışardan etkileneceksen devam etme.. herkesin dediği gibi sevince sana güzel görünür zaten kimseyi de umursamazsın. ama şu an sanırım sen de emin değilsin.

Merhaba hanımlar
önemli olan sizin anlasabiliyor olmaniz, birbirinizi sevmeniz... yaş, tip, boy pos vs fasa fiso bunlar. Eğer kafa dengi ise, benzer seylerden keyif aliyorsaniz, ortak noktalariniz varsa, oturup güzelce muabbet edebiliyorsaniz 8 yaşın hiiiic önemi yok. Etrafa aldırış etmeyin. Benim de eşimle aramda 9 yaş var, benzer tereddutleri yasadim ama 5 senedir mutlu bir evliligimiz var cok şükür.

Merhaba hanımlar

Bir adamı gerçekten sevince kimin ne dediği, tipinin nasıl olduğu, yaşının kaç olduğu önemini yitirir.
Gözünüz bunları görüyorsa arada sevgi veya çekim yok demektir.
Karakteriniz mantık evliliği yapmaya uygunsa değerlendirebilirsiniz.

bence bu sözleri ikiniz de hiç evlenmemiş olsa idiniz takmazdınız

ama şimdi ikinci evliliği başkasını bulamamış kocaman adam bulmuş diyecekler diye çekiniyorsunuz

boş verin onu bunu

eşimle aynı yaştayız

arada bozulur ben yaşlandım sen fıstık gibi kaldın diye

ne yapayım şimdi adamı boşayayım mı saçları beyazladı göbeği çıktı vs vs diye

Adam cevrene gore cirkindir ama oyle bir konusur efendidir ki o cirkinligini butun huyu kapatir ve gozun fizigine takilmaz.
Gercekten seversen tipini de hic takilmazsin zaten. Demek ki henuz o kivamda degilsin.

siz beğeniyosanız etrafa kulak tıkamanız lazım. bence beğeniyo olsanız zaten bu lafları duymazdınız.

esimle aramda 8 yas var. 21 yasimda evlendim. su gibi guzel derler ya oyle guzel bir kizdim.esim emniyette calisiyor, rutbeli memur arabasi vs vardi. cok yakisikli degildi. bende unv sinavina hazirlaniyordum.nisanlanadigimda en yakin akrabalarimiz bir dunya laf etti. maasi ,kariyeri ,parasi iCnmi vs dediler.inanamadik dediler. bende ben onda sizin goremediginizi gordum dedim ki; bana gore gercekten yakisikli. saclari dokulmus diye Oyle dediler saniyorum. simdi aradan 9 sene gecti, ben ogretmen oldum, atandim. 3 defa hamilelikte bebegimizi kaybettik. sonra 2 kizimiz oldu. nereDeyse 30 kilo aldim ilaclar, tedaviler vs. toparlak birsey oldum. esimse hala sporunu vs yapar, bakimlidir, filinta gibi karizmatik. benim o su gibi guzelligim gecti gitti. geriye kalanmi? hala elimi sicak sudan soguk suya sokmayan, gozlerimin icine bakan, 2 kizim var ama beni evde bekleyen aslinda 3 prensesim var diyen, her sabah yeni bir aska uyandigim hayat arkadAsim kaldi.
hmm bu laflari soyleyenler nemi oldu.sulalemize simdiye kadar senin esin gibi damat gelmemis, aranizda bir sorun olsa biliriz ki; Ondan degil senden kaynaklanir, ne kadarda mukemmel bir insanmis diye diye dolaniyorlar.
Ay maşallah nazar değmesin tek yastıkta kocayın kuzu

Merhaba hanımlar
Kardeş bence sen kendi içine sindirememişsin kendine sindir bebeğim düşün taşın elektiriğiniz iyiyse olur yaşa yakışıklılığa bakma etrafı dinleme kendi içini hislerini dinle bebişim
Çünkü bir an gelir ki güzellik boşa gider dünya fanidir yani kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz bi hastalığa bakar insanın başına bişi gelmesi bi kazaya bakar Allah korusun evlilik uzun yolculuk öyle iki dakka karşılıklı kafede oturup saçı kel gözü çirkinle olmaz seni sevecekmi koruyacakmı hastalanınca bakacakmı önemlisi bunlar
Boşver kaşı gözü yaşı başı kuzum unutma

Ya ben yaş farkını normal görüyorum yanlış anlaşılmasın ama;
E arada 8 yaş fark varsa elbette sizden büyük duracaktır. Neresi bu kadar garip karşılandı ki? Sanki siz bilmiyormuşsunuz gibi, etrafınızın gözlemi de çok gerekliymiş gibi...

İç ısınmıyorsa olmaz o iş

Bende evlenip ayrıldım. Şuan ki erkek arkadaşım benden 8 yaş büyük ve hiç evlenmemiş. Saçları falan kır mesela kırışıklıkları var ama hiçbir önemi yok bunların. Çok güzel seviyor, saygı duyuyor, önem veriyor. Benden daha canlı daha kıpır kıpır bi adam ben ona yetişemiyorum 25 yaşımda. Hiç takmayın kafanıza mutluluğunuza bakın.

Back
X