Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar
Direk konuya giriyorum :) Daha once basimdan bi evlilik gecti anlasamadik ve ayrildik. Simdi biri var o da ayni sekilde benim gibi anlasamamis ve ayrilmis. Bi sekilde hayat bizi bi araya getirdi. Kendisi benden 8 yas buyuk biri. Ailesi falan iyi bi problem yok cocuguda yavas yavas tanimaya calisiyorum iyi demek icin bence daha erken sindire sindire ilerlemek istiyorum. Sonucta sutten agzim yandi bi kere. Ama cevremde soyle bisey var ben minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteririm e zaten aramizda 8 yas var cok buyuk duruyo yakismiyosunuz sen guzelsin o guzel degil az da olsa yanina yakisacak tarzi soylemler var bide bunu en yakinlarim soyledigi icin insan ister istemez acaba diyo bi yanimda mutlu etsinde gerisi muhim degil guzellik gelip gecici diyorum ama gercekten benden cok buyuk duruyo bu konuda sizlerden biseyler duymak tavsiyelerinizi okumak isterim. Simdiden tesekkurler kendinize iyi bakin ☺
Merhaba hanımlar
Direk konuya giriyorum :) Daha once basimdan bi evlilik gecti anlasamadik ve ayrildik. Simdi biri var o da ayni sekilde benim gibi anlasamamis ve ayrilmis. Bi sekilde hayat bizi bi araya getirdi. Kendisi benden 8 yas buyuk biri. Ailesi falan iyi bi problem yok cocuguda yavas yavas tanimaya calisiyorum iyi demek icin bence daha erken sindire sindire ilerlemek istiyorum. Sonucta sutten agzim yandi bi kere. Ama cevremde soyle bisey var ben minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteririm e zaten aramizda 8 yas var cok buyuk duruyo yakismiyosunuz sen guzelsin o guzel degil az da olsa yanina yakisacak tarzi soylemler var bide bunu en yakinlarim soyledigi icin insan ister istemez acaba diyo bi yanimda mutlu etsinde gerisi muhim degil guzellik gelip gecici diyorum ama gercekten benden cok buyuk duruyo bu konuda sizlerden biseyler duymak tavsiyelerinizi okumak isterim. Simdiden tesekkurler kendinize iyi bakin ☺
Merhaba hanımlar
esimle aramda 8 yas var. 21 yasimda evlendim. su gibi guzel derler ya oyle guzel bir kizdim.esim emniyette calisiyor, rutbeli memur arabasi vs vardi. cok yakisikli degildi. bende unv sinavina hazirlaniyordum.nisanlanadigimda en yakin akrabalarimiz bir dunya laf etti. maasi ,kariyeri ,parasi iCnmi vs dediler.inanamadik dediler. bende ben onda sizin goremediginizi gordum dedim ki; bana gore gercekten yakisikli. saclari dokulmus diye Oyle dediler saniyorum. simdi aradan 9 sene gecti, ben ogretmen oldum, atandim. 3 defa hamilelikte bebegimizi kaybettik. sonra 2 kizimiz oldu. nereDeyse 30 kilo aldim ilaclar, tedaviler vs. toparlak birsey oldum. esimse hala sporunu vs yapar, bakimlidir, filinta gibi karizmatik. benim o su gibi guzelligim gecti gitti. geriye kalanmi? hala elimi sicak sudan soguk suya sokmayan, gozlerimin icine bakan, 2 kizim var ama beni evde bekleyen aslinda 3 prensesim var diyen, her sabah yeni bir aska uyandigim hayat arkadAsim kaldi.
hmm bu laflari soyleyenler nemi oldu.sulalemize simdiye kadar senin esin gibi damat gelmemis, aranizda bir sorun olsa biliriz ki; Ondan degil senden kaynaklanir, ne kadarda mukemmel bir insanmis diye diye dolaniyorlar.