Yas meselesi

Adam adam olsun yakışıklı olup seni üzdükten sonra ne anlamı var

Merhaba hanımlar
Direk konuya giriyorum :) Daha once basimdan bi evlilik gecti anlasamadik ve ayrildik. Simdi biri var o da ayni sekilde benim gibi anlasamamis ve ayrilmis. Bi sekilde hayat bizi bi araya getirdi. Kendisi benden 8 yas buyuk biri. Ailesi falan iyi bi problem yok cocuguda yavas yavas tanimaya calisiyorum iyi demek icin bence daha erken sindire sindire ilerlemek istiyorum. Sonucta sutten agzim yandi bi kere. Ama cevremde soyle bisey var ben minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteririm e zaten aramizda 8 yas var cok buyuk duruyo yakismiyosunuz sen guzelsin o guzel degil az da olsa yanina yakisacak tarzi soylemler var bide bunu en yakinlarim soyledigi icin insan ister istemez acaba diyo bi yanimda mutlu etsinde gerisi muhim degil guzellik gelip gecici diyorum ama gercekten benden cok buyuk duruyo bu konuda sizlerden biseyler duymak tavsiyelerinizi okumak isterim. Simdiden tesekkurler kendinize iyi bakin ☺

esimle aramda 6,5 yas var. erkegin belli olculerde buyuk olmasi gerektigini savunuyorum, elbette ki kasitim 10-1( yas buyukluk degil .
ancak "yakisikli degil, yakismiyorsunuz" ne demek?
yarin onun etrafindan biri de "bakire degil, yakismiyorsunuz" dese ne olacak?
empati kurun biraz, insanlari etiketlerle degil yurekleriyle kendinize uygun bulun yahut bulmayin.

Ay bişey diyeceğim ama olmayacak :)
Bence çevrenin dediklerine kulak asmayın.
Önemli olan tip değil gerçekten karakter. Çok yakışıklı olsa ne olucak anlaşamadıktan sonra? Süs aramıyorsanız yanınızda,takılmayın..

Merhaba hanımlar
Direk konuya giriyorum :) Daha once basimdan bi evlilik gecti anlasamadik ve ayrildik. Simdi biri var o da ayni sekilde benim gibi anlasamamis ve ayrilmis. Bi sekilde hayat bizi bi araya getirdi. Kendisi benden 8 yas buyuk biri. Ailesi falan iyi bi problem yok cocuguda yavas yavas tanimaya calisiyorum iyi demek icin bence daha erken sindire sindire ilerlemek istiyorum. Sonucta sutten agzim yandi bi kere. Ama cevremde soyle bisey var ben minyon tipliyim yasimdan kucuk gosteririm e zaten aramizda 8 yas var cok buyuk duruyo yakismiyosunuz sen guzelsin o guzel degil az da olsa yanina yakisacak tarzi soylemler var bide bunu en yakinlarim soyledigi icin insan ister istemez acaba diyo bi yanimda mutlu etsinde gerisi muhim degil guzellik gelip gecici diyorum ama gercekten benden cok buyuk duruyo bu konuda sizlerden biseyler duymak tavsiyelerinizi okumak isterim. Simdiden tesekkurler kendinize iyi bakin ☺

Iyi akşamlar canım.

Bence aranızdaki yas farkına değil direk en yakınlarını n elestirilerine takılmış kafan .

Sana su kadar diyim. Benimde eşimle aramda yas farkı var.. Ben de minyon minicik bi kadınım. Esimde Allah var tatlı minyonlardan. Yas farkı bizim için sorun olmadığı için dışarıdaki yorumları duymuyoruz. Çünkü dışarıdaki hiç kimse seninle ayni hayati ,ayni yatağı , ayni sevgiyi,ayni evi paylasmicak . kimsenin sıcaklığı isitmicak içini. En yakınların bile olsa mutluluğu yakaladin mi sakin bırakma. Bak bizim 3 senemiz geçti bir ömre bedel. Çok şükür bak bide bebişimiz oluyor Allah'imin izniyle. Milletin gözüne soka soka tutuyorum kocamın ellerini, dışarda zamk gibi yapisiyorum herkese inat. O elleri Allah nasip ettiği surece bırakmayacağım da. Çok şükür mutluyuz.

Sana dicem şu ki bırak insanları . onlar hep konuşur. Sen gönlüne yakisiyorsa, senin adetlerine uyumluysa iyice tanıdıktan sonra Allah yolunuuzu açık eder inşallah :)

Korkma eğer kafanız uyusuyorsa aranızdaki yas farkı sizide etkilemez :KK66: sen yeterki gönlünün sesini dinle. :KK66:

Görünüşü değil huyu karakteri veya davranışlarıyla ilgili gelen yorumları otur düşün ama. Belki senin göremediklerini görüyorlardır.

Yolun bahtin açık olsun canım.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar

Çevrenizde insanları sadece tipiyle yargılayan kim varsa acil uzaklaşın :)

Önemli olan anlaşmanız, birbirinizi sevmeniz ve güvenmeniz. Bunlar varsa ciddi bir ilişki düşünebilirsiniz.

Sizden büyük dursun ne var bunda ? Aynı yaşta görünseydiniz ama size saygı duymayan sevmeyen bir adam olsaydı daha mı mutlu olacaktı yakın çevreniz ?

Bu tarz görüşleri çok sığ ve cahilce buluyorum.

Kalbinizin sesini dinleyin başka kimseyi değil ...

Siz yeni bir iliskiye baslamadan once kendinizi biraz inzivaya cekin kafanizi toparlayin bence.daha saglikli dusunursunuz.
8 yas problem degil ki.
Bende ikinci evliligimi yapacagim ben buyugum.8 yas degil ama buyugum.
Gel gor ki o yanimda daha buyuk duruyor.onemli mi degil.
Cok yakisikli mi hayir ama bence dunyanin en guzel gozlerine sahip.
Birileri gelip iliskim hakkinda fiziksel.ozelliklerimizle alakali yorum yapabilir mi yapamaz.izin vermem zaten cevremde bu tarz insanlarda yok

Benim eski eş de bizim sulaleye gelmis en yakisikli damatti:KK53: Sonuç?:63:
Gozune gonlune guzel gelsin elbet ama bu sadece kaşla gözle olmuyor.. Klişe ama insani cidden huylari, davranislari güzelleştiriyor ya da cirkinlestiriyor..

İt ürür kervan yürür. ..Bırakın ya millet ne demiş demiş. İnanın kimse kusursuz değil ..hem satış temsilcisi mi alcaksiniz ki yakisikliligina bakcaksiniz.uyumlu iki insan olmak yakışıklı ve güzel olmaktan çok çok daha önemlidir

Ben yapılı biri değilim eşim benden 5 yaş büyük hep o cevre bana da dedi sen daha güzelsinler vs hoş eşim de çirkin degil ama 12 yıl geçti biraz kilo aldım ben olgunlaştım ama herüf gencecik duruyo yaf kanıma dokunuyor :)
Tip gelip geçicidir ama önemli olan iyi tanımak her yakışıklı olmayan da güzel huya sahip olmuyor tabi ki.
Kızkardeşim evlendi kendisi gerçekten tahsilli ve güzeldi yalan yok eşi hiç yakışıklı değildi hep kardeşim dedi tipine bakmadım ben diye ne mi oldu yine husram huy da tipsiz çıktı adamın.

esimle aramda 8 yas var. 21 yasimda evlendim. su gibi guzel derler ya oyle guzel bir kizdim.esim emniyette calisiyor, rutbeli memur arabasi vs vardi. cok yakisikli degildi. bende unv sinavina hazirlaniyordum.nisanlanadigimda en yakin akrabalarimiz bir dunya laf etti. maasi ,kariyeri ,parasi iCnmi vs dediler.inanamadik dediler. bende ben onda sizin goremediginizi gordum dedim ki; bana gore gercekten yakisikli. saclari dokulmus diye Oyle dediler saniyorum. simdi aradan 9 sene gecti, ben ogretmen oldum, atandim. 3 defa hamilelikte bebegimizi kaybettik. sonra 2 kizimiz oldu. nereDeyse 30 kilo aldim ilaclar, tedaviler vs. toparlak birsey oldum. esimse hala sporunu vs yapar, bakimlidir, filinta gibi karizmatik. benim o su gibi guzelligim gecti gitti. geriye kalanmi? hala elimi sicak sudan soguk suya sokmayan, gozlerimin icine bakan, 2 kizim var ama beni evde bekleyen aslinda 3 prensesim var diyen, her sabah yeni bir aska uyandigim hayat arkadAsim kaldi.
hmm bu laflari soyleyenler nemi oldu.sulalemize simdiye kadar senin esin gibi damat gelmemis, aranizda bir sorun olsa biliriz ki; Ondan degil senden kaynaklanir, ne kadarda mukemmel bir insanmis diye diye dolaniyorlar.

Ne güzel yazmissiniz. Ben de esimle ilk sevgili oldugumda cevremde herkes hic yakismiyosunuz. Bence asik degilsin, kendine yakisan birini bul filan dedi. Ki bana göre esim cok yakisiklidir sadece kilo fazlasi vardi. İyi ki bana bunu diyenleri dinlememisim. Genelleme yapmak yanlis ama çoğu ya bosandi ya evlenmedi.

Back
X