bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim
Sen ona 7 sevgili deyince o zeka da mantik kurmus , 7 yas kucuk biriyle olacagim demis. Bosver erkekler boyle. Hicbirinin sana gelene kadar sevgilisi olmamistir. Onlar sadece nisanliligi , evliligi parmakla sayar.Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum.
Kader seçimlerimizden ibarettir. Herkes de seçimlerinin sorumluluğunu taşımak zorunda. Kaderdi demek kolaycilik. Sonuçta ilişkilerinize siz karar verdiniz. Dışardan bir müdahale yok.Herkesin kaderi farklıdır. Onun kaderi böyle benim kaderim böyle . Benim 7 sevgilimin olması onun hiç sevgilisinin olmaması tamamen kader . Bu açıdan bakmak gerek
Aynen bende böyle düşünüyorum.. bide ilk buluşmada 7 sevgilim oldu diyen biri erkek yada kadın itici bence.. belki adam bu konudan hoşlanmadı bahane olarak yaşı öne sürdü..Hiç ilişki yaşamamış birinin kendisi gibi daha önce ilişki yaşamamış birini tercih etmek istemesi bana anormal gelmiyor.
Nasıl cümle oldu bu ya
7iliskin olmuş olabilir ama onlar çocukluk aşkındır bence ciddi evlenmek için görüştüklerini ve uzun sürenleri saymalısınDürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?