Yaş Meselesi

Herkesin kaderi farklıdır. Onun kaderi böyle benim kaderim böyle . Benim 7 sevgilimin olması onun hiç sevgilisinin olmaması tamamen kader . Bu açıdan bakmak gerek

bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim

Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum.
Sen ona 7 sevgili deyince o zeka da mantik kurmus , 7 yas kucuk biriyle olacagim demis. Bosver erkekler boyle. Hicbirinin sana gelene kadar sevgilisi olmamistir. Onlar sadece nisanliligi , evliligi parmakla sayar.

Valla kompleksli bir tip demek ki. Canını sıktığına değmez. Hatta şükret bence. Ayrıca bana pek inandırıcı gelmedi bu zamana kadar hiç sevgilisi olmamış olması.

Beni etkileyen bir durum daha var, ilişkilerindeki kişiler genellikle senden büyüktü değil mi yaş olarak dedi . Nerden bildin dedim , kahkaha patlattı ben tahmin ederim dedi . çok garip bir buluşmaydı .Yazarlardan konustuk Alman bir yazar seviyormus o onu cok etkilemis düsünce yapısını . Pos bıyıklı bir yazar vardı ismi nietzche olması lazı . bu okudugu alman yazarı nietzche de cok severmis etkilenirmis . Adı ne bu yazarın bilen var mı ? yazarın ismini söyledi ama unuttum garip bir ismi var

Ezik adam. Keşke 'Ben de seni kriterlerime gore bulmadim' deseydiniz.. Bu arada yaşınız çok genç konu sahibi, bu lafa takılmayın bile..

10 senede 7 sevgiliniz olmasını fazla bulmuş olabilir. Ki bana da biri bu cv ile gelse sorgulardım. 1.5 seneye bir kişi düşer. Acaba şıpsevdi mi vs vs vs diye bin türlü şey aklıma gelirdi ve galiba ben de düşünmezdim. Bunda da alınacak bir şey yok, siz dürüst olmuşsunuz o da dürüst olmuş. Kafa yapınız uymamis vesselam.

Herkesin kaderi farklıdır. Onun kaderi böyle benim kaderim böyle . Benim 7 sevgilimin olması onun hiç sevgilisinin olmaması tamamen kader . Bu açıdan bakmak gerek
Kader seçimlerimizden ibarettir. Herkes de seçimlerinin sorumluluğunu taşımak zorunda. Kaderdi demek kolaycilik. Sonuçta ilişkilerinize siz karar verdiniz. Dışardan bir müdahale yok.

Yazının daha sonunu okumadan Yaş meselesinin bahane olduğunu düşünmüştüm ki, beyefendide zaten her sene sevgili değiştiren birini tercih etmediğini söylemiş. Yaş tamamen bahane , keşke geçmişi geçmişte bıraksaydın , hiç açmasaydın mevzusunu.

daha önce sevgilisi olmadıysa öyle birini istemesi garip değil.
tercih meselesi sonuçta, can sıkacak bir durum değil

Hiç ilişki yaşamamış birinin kendisi gibi daha önce ilişki yaşamamış birini tercih etmek istemesi bana anormal gelmiyor.

Nasıl cümle oldu bu ya
Aynen bende böyle düşünüyorum.. bide ilk buluşmada 7 sevgilim oldu diyen biri erkek yada kadın itici bence.. belki adam bu konudan hoşlanmadı bahane olarak yaşı öne sürdü..

aslına bakarsan bunda alınacak bir şey yok çocukta sana karşı dürüst davranmış biraz vakit geçirip takılıp öylede ayrılabilirdi öyle insanlar var ki karşısındakinden faydalanmak için her şeyi yapabiliyor herkesin bu hayatta tercihleri vardır kimseyi yargılayamayız kimi erkek kendinden yaşça büyük kadın tercih eder kimisi kendinden küçük

Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
7iliskin olmuş olabilir ama onlar çocukluk aşkındır bence ciddi evlenmek için görüştüklerini ve uzun sürenleri saymalısın
Sayı belirtmeden daha önce görüştüğüm insanlar oldu anlaşamadık deseydin daha hoş olurdu

Ayrica adam haklı bence erkekler geç olgunlaşıyor ve geç yaşlanıyorlar yani 2 3 yaş farkı iyidir e haliyle sende 7 deyince korkmuş bunda birşey yok

Takılma önüne bak
Bu arada karşımdaki 7 kişi oldu derse bende korkarım halbuki sen dürüst olduğun için var yok hepsini saymışsın

Hiç sevgilisi olmadığı için mi 5-7 yaş küçük birini istiyor ? Hiç sevgilisi olmamış olması çok saçma , 25 yaşında yakısıklı efendi biri

Birde bir daha ki sefere 7 ilişkim oldu falan deme max 2 diyeceksin

Nicelik belirtme kısmı olmamış sanki. Teker teker sayısını tutup da yedi ilişkim oldu demek biraz çocukça olmuş. Bu dürüstlük değil. Eğer geçmiş ilişkilerinizin saçma sapan olduğuna inanıyorsanız bunları neden hatıranıza katarak değer atfediyorsunuz ki? Kıymetsizse silin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…