- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yalan söyle demiyoruz.. ama özellikle ilk görüşmede bu kdr ayrıntılı anlatmana gerek yoktu.. sorarsa üstü kapalı bi şekilde bahsedip geçiştirmeliydin bence..Neden yalan söyleyeyim ? Yalan söylemenin aldatmaktan ne farkı var ? Yalan söylemek aldatmaktır . Eşler arası birbirini aldatmaktan pek farkı yok yalan konusmanın .
Yaklasık 20 gün önce basımdan gecen olayı yazacagım. Canımı sıkan bir konu . Arkadas vasıtasıyla biri ile tanıstım . İkimizde 25 yaşındayız . Geçmiş ilişkilerden konuştuk. Ben anlattım ilk sevgilim 15-16 yaşlarında oldu bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim sıra buna geldi bunun hiç sevgilisi olmamış. Gayet kibar efendi biriydi . Neden sevgilin olmadı bu yaşa kadar diye sordum. İş güç okul fırsat bulamadım dedi . Yaşımı da buluşmada o gün öğrendi. Hayattaki beklentilerimizden konuştuk. Bana şöyle dedi ; İyi kızsın ama benim kriterlerime uymuyorsun . Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum. Seninle gelecek kuracak olursam ileride sorun yaşayacağımı düşünüyorum hissediyorum dedi .Açıkça söylemek gerekirse ben olumlu bakıyordum ama bu sebeplerle veto yemek beni üzdü .Gayet de olgun gözüküyordu ama bakış açısı pek olgunca gelmedi bana , hiç sevgilisi olmamış biriyle gelecek kurmak istiyormuş .Bilmiyorum canım çok sıkıldı.
Yalan soyle demiyo kimse, yani hic sevgilim olmadi demeni beklemiyoruzda tam sayisini vermeseydin iyiydi.Neden yalan söyleyeyim ? Yalan söylemenin aldatmaktan ne farkı var ? Yalan söylemek aldatmaktır . Eşler arası birbirini aldatmaktan pek farkı yok yalan konusmanın .
Gezip tozluk hic sevgilisi olmayanı ariyolaronunda hiç sevgilisi olmadığına pek inanmadım. erkekler binbir kızla gezer gezer sonra daha önce hiç erkek arkadaşı olmayan kızla evlenmek ister ne saçma . boşver sen onu hiç üzülmede gitsin 5/7 yaş küçük eline erkek eli değmeyen bir kız bulsun.
Boyle oldugu icin sevgilisi yok demekki.. malum piyasada sevgili yapmamis kiz yok :)Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
nasıl bir sıkıntı olabilir sizceGeçmişini karıştıran adamdan uzak dur hele ilk buluşmada soruyorsa ayıp etmiş haddi değil.
O yaşa kadar sevgilisi olmayan insanda vardır bir sıkıntı bence ben kendi sevgilimden biliyorum var yani :)
Akıllılık yapıyor aklınca küçük kız isteyerek erkek arkadaşı olma potansiyeli daha düşük oluyor 18lik kızın ama bu devirde tam tersi o yaşlarda daha çok oluyor.
Sana nezaketen öyle demiş mesele yaş değil kiDürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
kesinlikle niyeti ciddiymis ki ilk bulusmada konusmus. asik olduktan sonra soracak degil ya. Herkesin onceligi kriterleri farklidir saygi duymak gerekir .Saçma değil yani. Kendinden 20 yaş küçük birini istemiyor sonuçta. 5-7 yaş normal. Bir de hiç sevgilisi olmamış. Öyle birini istemesinde de kendince haklı. Yani adam dürüst davranmış aslında. İlk görüşmede netliğe bağlamış. Oyalasa uzatsa falan daha kötü. En azından net
Cinsellik erken boşalma olur penis küçüklüğü olur :) kendine güveni yoktur yanaşmaz kızlara sonra ben kimseyi istemedim seni beklerim ayağı yapar . Evlendiği günde arkasını döner yatar :) Sağlık problemidir olabilir mücadele edilir ama tedaviyi vs hastalığını kabul etmeyen adamla uğraşmak çok zor.nasıl bir sıkıntı olabilir sizce
çapkınlarda da cinsel hastalık riski çok olmaz mı ? hpv gibi mesela , korunmak da fayda etmiyor ki bu hastalık kadında rahim ağzı kanserine bile yol açabiliyorCinsellik erken boşalma olur penis küçüklüğü olur :) kendine güveni yoktur yanaşmaz kızlara sonra ben kimseyi istemedim seni beklerim ayağı yapar . Evlendiği günde arkasını döner yatar :) Sağlık problemidir olabilir mücadele edilir ama tedaviyi vs hastalığını kabul etmeyen adamla uğraşmak çok zor.
Hem düşünsene ya sonra gözü açılsa genelde öyle diyorlar başka kadın peşine düşüyor adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?