Yaş Meselesi

Neden yalan söyleyeyim ? Yalan söylemenin aldatmaktan ne farkı var ? Yalan söylemek aldatmaktır . Eşler arası birbirini aldatmaktan pek farkı yok yalan konusmanın .
Yalan söyle demiyoruz.. ama özellikle ilk görüşmede bu kdr ayrıntılı anlatmana gerek yoktu.. sorarsa üstü kapalı bi şekilde bahsedip geçiştirmeliydin bence..

onunda hiç sevgilisi olmadığına pek inanmadım. erkekler binbir kızla gezer gezer sonra daha önce hiç erkek arkadaşı olmayan kızla evlenmek ister ne saçma . boşver sen onu hiç üzülmede gitsin 5/7 yaş küçük eline erkek eli değmeyen bir kız bulsun.

Hiç sevgilisi olmamışsa böyle bir istekte bulunması bana normal geldi.
İlk görüşmede kaç sevgilin oldu muhabbeti gerçekten hiç olmamış , siz 7 sevgilim oldu deyince oda 7 yaş küçük birini istiyorum demiş aklınca.

Benim de hiç sevgilim olmadı iş güç okul değil sebebi denk getiremedik seven de oldu sevdiğim de ama ikisi hiç aynı kişi olmadı ben bunu birine söylemiştim sormuştu. Olmadı deyince hoşuna gitti sanırım erkeklerde böyle bir düşünce var. Ben hoşuna gitmesinden rahatsız oldum ama. Hiç sevgilisi olmamış birini istemem bir tuhaflık var diye düşünürüm hatta:) o yüzden sıkma canını

Nicelik belirtmeniz olumsuz olmuş ama en azından dürüstlüğü elden bırakmamışsınız. Tecrübe kazanmış oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Neden yalan söyleyeyim ? Yalan söylemenin aldatmaktan ne farkı var ? Yalan söylemek aldatmaktır . Eşler arası birbirini aldatmaktan pek farkı yok yalan konusmanın .
Yalan soyle demiyo kimse, yani hic sevgilim olmadi demeni beklemiyoruzda tam sayisini vermeseydin iyiydi.

Gezip tozluk hic sevgilisi olmayanı ariyolar

Geçmişini karıştıran adamdan uzak dur hele ilk buluşmada soruyorsa ayıp etmiş haddi değil.

O yaşa kadar sevgilisi olmayan insanda vardır bir sıkıntı bence ben kendi sevgilimden biliyorum var yani :)

Akıllılık yapıyor aklınca küçük kız isteyerek erkek arkadaşı olma potansiyeli daha düşük oluyor 18lik kızın ama bu devirde tam tersi o yaşlarda daha çok oluyor.

nasıl bir sıkıntı olabilir sizce

Öncelikle durup dururken "benim 7 sevgilim oldu, al bak faturaları da burada" gibi bir muhabbet açmadığınızı, konunun doğal akışında konuşulduğunu varsayıyorum: kusura bakmayın ama adam resmen ben bakire kız arıyorum adamı, bütün alman felsefesini yalasa yutsa ne çıkar? Ayrıca bir insanın o yaşta 7 tane sevgilisnin olması çok normalken asıl anormal olan koca herifin hiç sevgilisinin olmaması, kendinizi kötü hissetmeyin. Olmaması hayırlı olmuş, karşısındakine saygı duymayı bile beceremeyen bu adamdan bir cacık olmaz. Dürüstlüğünüzü takdir edecek biriyle olmalısınız, çünkü böyle biriyle uyarsınız.

Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
Sana nezaketen öyle demiş mesele yaş değil ki mesele 7 rakamı ve rahatça telaffuz edilebilmesi. Yoksa hiç sevgilim olmadi diyen 30 yaşındaki hoş alımlı bakımlı kadına da hayır demez bu tür :))))

kesinlikle niyeti ciddiymis ki ilk bulusmada konusmus. asik olduktan sonra soracak degil ya. Herkesin onceligi kriterleri farklidir saygi duymak gerekir .

nasıl bir sıkıntı olabilir sizce
Cinsellik erken boşalma olur penis küçüklüğü olur :) kendine güveni yoktur yanaşmaz kızlara sonra ben kimseyi istemedim seni beklerim ayağı yapar . Evlendiği günde arkasını döner yatar :) Sağlık problemidir olabilir mücadele edilir ama tedaviyi vs hastalığını kabul etmeyen adamla uğraşmak çok zor.

Hem düşünsene ya sonra gözü açılsa genelde öyle diyorlar başka kadın peşine düşüyor adam.

çapkınlarda da cinsel hastalık riski çok olmaz mı ? hpv gibi mesela , korunmak da fayda etmiyor ki bu hastalık kadında rahim ağzı kanserine bile yol açabiliyor

Açık açık ortaya dökersen herşeyi kaçar tabiki.Anlatma başkasına bence gereksiz şeyler ve bilmeye hakları yok.Kendisinin de olmuştur mutlaka ya da senin gibi birçok kişiyle görüşüp görüşüp iş ciddiye bindirmeden kısa kesmiş olabilir.Hiç üzülme seni kırmayacak ince ruhlu birini bul .

İstemeyebilir bu onun tercihi.
Şahsen bende 15 yaşında sevgilisi olmuş birisini istemem. Yanlış anlamayın bu size yönelik bişey değil. Fakat 15 yaş bu tür şeyler için çok çok erken.
Ayrıca yani 7 sevgili nedir ya??? Bu şeyler biraz özel olmalı, ruhu olmalı, ne bileyim... 7 kişi, ne gerek var bu kadar kişiye.. Yalnız olun yani illa sevgili şart mı? Şart olsa zaten bu kadar çok sayıda artı bitmiş gitmiş olmazlardı.
Cidden artık insanlar sevgilisiz kalamaz olmuşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…