Yaş Meselesi

Ben iyi niyetle söyledim dürüst oldum, o 7 ilişki beni bugune getiren süreç böyle düşünmesi gerek

Yıllar önce kendi yaşımdakilere bakmam olgun degiller diyordum sonra böyle oldu büyük konusmamak gerek

Ben iyi niyetle söyledim dürüst oldum, o 7 ilişki beni bugune getiren süreç böyle düşünmesi gerek

Öyle düşünmesi gerek de düşünmüyor demek ki. Şahsen bana bir erkek daha ilk buluşmada 7 ile gelse vay çapkın vay derim ve sinirlenirim.

Hiç sevgilisi olmadığı için mi 5-7 yaş küçük birini istiyor ? Hiç sevgilisi olmamış olması çok saçma , 25 yaşında yakısıklı efendi biri
Hiç sevgilisinin olmamasi saçma değil.yas belirtmesine gerek yok ama kendinden küçük birini isteyebilir.bu normal geldi.7 sevgilini söylemen dürüstlük değil,esas saçma olan 7 diye sayı belirtmen.ikinizde sayısal verilerle muhabbet ediyorsunuz

Bence artik soluklan az oz olsun.Hem yalan soylemek zorunda kalmazsin.Olursa da olmadi dersin.Gerci bunun hic olmamis hakki var oyle istemeye.

Bosver zaten kafalar uyusmazdi, ilişki bakimindan toy bi adam olgun davranamazdi. Ama bi daha 7 medi karistirma,kimseyi ilgilendirmez.daha önce de hayatımda birileri oldu de gec

Vay vay vay felsefeci çıktı desene. Kesin Nietzche okumuştur, onun hiççilik fikrini bundan edindiğini falan öğrenmiştir. Bu kadar deriiiiiiiiiiiin bir abinin de gidip kadınla erkek arasında 5-7 yaş olacak aga muhabbeti yapması da ülkemize özgü . Kendini derin sanan adamlar bile ortadoğulu

Bence yasyan ziyade sevgili meselesine takılmıştır. Kibarlık olsun diye direk onu söyleyememiştir.

Ay adam artistlik yapmış işte anlasana, nietzhce schopanheur falan. Ay valla içim şişti adamın ergenliğinden. Şöyle bir tiple birlikte olacağıma nefes alsın yeter diyen dolapdere kekosuyla birlikte olurum daha iyi. En azından keko olan samimi

Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
Saçma değil yani. Kendinden 20 yaş küçük birini istemiyor sonuçta. 5-7 yaş normal. Bir de hiç sevgilisi olmamış. Öyle birini istemesinde de kendince haklı. Yani adam dürüst davranmış aslında. İlk görüşmede netliğe bağlamış. Oyalasa uzatsa falan daha kötü. En azından net

Nietzsche’nin etkilendiği kişi Alman değil ki Ralph Emerson Amerikalı.

7 sevgilin de olsa, 7 yil 1 kisiyle cikip ayrilsan da yine bu şahis evvelden tecrubesizmis. Sayi vermeseydin yani. Niye sayiyorsun ki, belki 1 2 ay taniyip uygun bulmadigin kisileri bile gecmisten sayma bence bosver

Neden insanların görüşlerine saygı duymayı denemiyosunuz ki? Size saçma gelmiş olabilir, onun kendince bi açıklaması vardır elbet. 7 sevgili muhabbeti de çok yersiz olmuş..

Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
gayet normal. Genelde erkekler cocuk isi icinde yasca daha ufak bayanlar tercih ediyor...
attim bir 40 yasinda erkek 40 yasinda bayanla evlenmez.. gider 30lukla evlenir... genelde böyledir... herkes degil tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…