Ben iyi niyetle söyledim dürüst oldum, o 7 ilişki beni bugune getiren süreç böyle düşünmesi gerek
nietzce degil bunun sevdiği yazarı nietzche de seviyormus nietzche de etkilenmis schopoapapa tuhaf bir ismi var bu yazarın o da almanNietzche okuyup ay kızlarla aramda 5-7 yaş olmalı diyen bir tip. Ağır ergen. Kaç kaç
nietzce degil bunun sevdiği yazarı nietzche de seviyormus nietzche de etkilenmis schopoapapa tuhaf bir ismi var bu yazarın o da alman
Hiç sevgilisinin olmamasi saçma değil.yas belirtmesine gerek yok ama kendinden küçük birini isteyebilir.bu normal geldi.7 sevgilini söylemen dürüstlük değil,esas saçma olan 7 diye sayı belirtmen.ikinizde sayısal verilerle muhabbet ediyorsunuzHiç sevgilisi olmadığı için mi 5-7 yaş küçük birini istiyor ? Hiç sevgilisi olmamış olması çok saçma , 25 yaşında yakısıklı efendi biri
bu işte bravo , çok etkilenmiş bundan
Saçma değil yani. Kendinden 20 yaş küçük birini istemiyor sonuçta. 5-7 yaş normal. Bir de hiç sevgilisi olmamış. Öyle birini istemesinde de kendince haklı. Yani adam dürüst davranmış aslında. İlk görüşmede netliğe bağlamış. Oyalasa uzatsa falan daha kötü. En azından netDürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
Nietzsche’nin etkilendiği kişi Alman değil ki Ralph Emerson Amerikalı.Beni etkileyen bir durum daha var, ilişkilerindeki kişiler genellikle senden büyüktü değil mi yaş olarak dedi . Nerden bildin dedim , kahkaha patlattı ben tahmin ederim dedi . çok garip bir buluşmaydı .Yazarlardan konustuk Alman bir yazar seviyormus o onu cok etkilemis düsünce yapısını . Pos bıyıklı bir yazar vardı ismi nietzche olması lazı . bu okudugu alman yazarı nietzche de cok severmis etkilenirmis . Adı ne bu yazarın bilen var mı ? yazarın ismini söyledi ama unuttum garip bir ismi var
gayet normal. Genelde erkekler cocuk isi icinde yasca daha ufak bayanlar tercih ediyor...Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
Kız eskiyi ne karıştırıyorsun, yedi medi. İlk sen oldun de bi dahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?