Karaktere bağlı.
Eşimle aramızda yaş farkı var ama etrafımızdaki insanlar hep ilişkimize imrendiklerini söyler.
Eşim yapısı gereği çocuk gibi,ben ise hayatın erken büyüttüğü çocuklardandım. Fazla olgun bir insanım.
Canan karatay ve Nebahat çehre’de aynı yaşta ama malum:))
Bunun matematiğini en iyi siz ve yakın çevreniz yapabilir.
Yapılan yorumlarda hep katiyyen olmaz diyenler çok olmuş ama ben farklı bakıcam olaya. Kendini güvende hissedeceğin bir ilişki çok çekici geliyor, hem yaşı oturmuş şimdiki yaşıtlarımız gibi laubali değildi, gözü kolay dışarı kaymaz, bilgi birikimi çoktur vs ama şu var. O yaştaki adam sana neden talip olmuş. Bunun cevabı çoğunluk gençliğin verdiği güzellikten kaynaklı. O yaşta kişiliği oturmuşsa bir adam hayat arkadaşının da kendi gibi durgun sularda yüzen biri olsun ister. 23 yaşındaki bir kızdan beklediği şey ne olabilir bence cinsellik. Adam demez mi bu kadının yaşı genç ya ilerde kendi gibi genç biriyle olmak isteyip beni bırakırsa diye. Senin açından bakacak olursak da bu isteğin sebebi ailede eksikliği hissedilen bir figürün yerini tamamlamak olabilir. Çünkü cinsellik için biz kadınlar olmasa da olur desek de erkekler kadar düşkün olmasak da bir süre sonra önem arz ediyor. 30ları bir kadının en güzel yaşları ve o yaşa geldiğinde senin istek ve ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda olabilir. Kendine iyi baksın veya bakmasın kadınlığın zirvede olduğu yaşlarda daha iyisini aramaya başlarsın. Ve bu sefer çok geç olur. İdeal fark 15ten fazla olmamalı bana göre. Bu yazdıklarım önyargı değil benzer şeyleri ben de yaşadım, gözlemlediğim kadarıyla da böyle oluyor.