Ooo kötü bir örnek olmuş.Bir velimin eşi ile arasındaki yaş farki sizin kadar miydi bilmiyorum ama epey vardı.. Kiz 20 yaşlarındayken evlenmisler adam gene eli yüzü duzgun ,iyi görünürken karısıyla gezip tozuyormus ama kız 30 yaşına gelince adam bayağı amca modunda olmuş....İki de oğulları var bu arada.Kiza artık yasli bir adamla gezmek ve çocuk yapacak kadar sevismek yetmeyince boşandılar.Velayeti adam aldı .İki oğlu "ya babamla tekrar evlen ya da seninle gorusmeyiz" diyip babanın tarafını tuttular. Kotu bir ruh halindeydi kadın ...Elinde ne çocukları kalmıştı ne de mal mülk .... herkes rahat battı kadına bosandi modunda yorum yapıyordu.
Baba büyük olasılıkla eski eşinin geri ona donecegine yönelik beklenti içindeydi ...bu beklentiyi oğulları ile paylaşıyordu .Görünürde "tabi çocukları ben yanınızda yokken annesi olarak görmen mümkün al gezdir " diyordu ama çocuklar ille de yanımızda babamız da olacak bizi sevseydin babamı birakmazdin filan diyorlardiOoo kötü bir örnek olmuş.
Çocukların baba tarafını tutması ilginç yalnız
Benim bir tanıdığımın eşiyle 30 yaş var arasında. O da sizin gibi rahat ederim diye evlendi. 10 sene geçti adam iyice yaşlandı kız sürekli antidepresanla geziyor. Çok yanlış çok sonra gözünüz yaşıtlarınıza kayıcak. Sizinle evlenmek isteyecek adamı ahlakı çok bozuk yoksa niye evladı yaşında biriyle evlensin. Aileniz de izin veriyorsa diyecek bir şey yok. Sizin gibiler için normal bu durum o zaman.
Katılıyorum
Bir aile böyle bir saçmalığa nasıl evet der???
Ailen de yağlı kapı bulduk verelim mi dediler çok saçmaAilem tanıştırdı zaten kendisiyle
Baba büyük olasılıkla eski eşinin geri ona donecegine yönelik beklenti içindeydi ...bu beklentiyi oğulları ile paylaşıyordu .Görünürde "tabi çocukları ben yanınızda yokken annesi olarak görmen mümkün al gezdir " diyordu ama çocuklar ille de yanımızda babamız da olacak bizi sevseydin babamı birakmazdin filan diyorlardi
Sevismenin yetmedigini size mi anlatti? Yoksa siz arkasindan boyle mi dusundunuz?Bir velimin eşi ile arasındaki yaş farki sizin kadar miydi bilmiyorum ama epey vardı.. Kiz 20 yaşlarındayken evlenmisler adam gene eli yüzü duzgun ,iyi görünürken karısıyla gezip tozuyormus ama kız 30 yaşına gelince adam bayağı amca modunda olmuş....İki de oğulları var bu arada.Kiza artık yasli bir adamla gezmek ve çocuk yapacak kadar sevismek yetmeyince boşandılar.Velayeti adam aldı .İki oğlu "ya babamla tekrar evlen ya da seninle gorusmeyiz" diyip babanın tarafını tuttular. Kotu bir ruh halindeydi kadın ...Elinde ne çocukları kalmıştı ne de mal mülk .... herkes rahat battı kadına bosandi modunda yorum yapıyordu.
Evliligini artık onun için kesinlikle geri dönülemez bir surece girdikten sonra bitirdiğini ,"evli bir kadinken eşine yanlış yapmamak için " bosandigini söylediğinde bunu yorumladimSevismenin yetmedigini size mi anlatti? Yoksa siz arkasindan boyle mi dusundunuz?
Evet simdi anladim bu cumleden bu yorum cikar :))Evliligini artık onun için kesinlikle geri dönülemez bir surece girdikten sonra bitirdiğini ,"evli bir kadinken eşine yanlış yapmamak için " bosandigini söylediğinde bunu yorumladim
Yalnız böyle bir olayı erkek yaşasa "adam haklı abi...genç adam ne yapacaktı?" denilirken kadına karşı "giydiği önünde giymediği arkasındaydı ,simardi" muamelesi yapılıyor.Kadin aldatmadi gitti boşandı ne yasayacaksa sonra yaşadi,suçlu oldu. Bence cinsellik evliliğin devam etmesi için iki cinsiyet için de çok önemli ...ama toplum nazarında bu önem sadece erkegin ihtiyacıymis gibi atfediliyor.Bu konuda ki arkadaş da benzer şeyler yasamasin diye paylaşıyorumEvet simdi anladim bu cumleden bu yorum cikar :))
Valla mirası gibi bir niyetim yok arkadaşlar adam baya sağlıklı zaten miras kalana kadar bende yaşlanırım. Her neyse benim derdim güzel yaşamak güzel bir evlilik neden mirası düşünerek evleneyim yani ne saçma ölümün zamanını kim bilmiş ? Adamın mirası beni ilgilendirmiyor
Yani genç birini alıp da bütün ömrümü ona bakmakla geçirmem de mümkün. benim annem babamı genç almış evlendiği geceden itibaren hastalığı ile uğraşmış . Gencin hastalanmıcak garantisi mi var ya da yaşlı illa hastaneye mi düşecek. Adam benden dinç asla yorulmak ne bilmiyor. Dünyayı bisikletle geziyor falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?