Yaş meselesi

Ooo kötü bir örnek olmuş.
Çocukların baba tarafını tutması ilginç yalnız

Ooo kötü bir örnek olmuş.
Çocukların baba tarafını tutması ilginç yalnız
Baba büyük olasılıkla eski eşinin geri ona donecegine yönelik beklenti içindeydi ...bu beklentiyi oğulları ile paylaşıyordu .Görünürde "tabi çocukları ben yanınızda yokken annesi olarak görmen mümkün al gezdir " diyordu ama çocuklar ille de yanımızda babamız da olacak bizi sevseydin babamı birakmazdin filan diyorlardi

Ohaaa. Ben 8 yaş büyük sevgilimle anlaşabilir miyiz yaş farkı problem olur mu diye kendime sorun etmiştim.

Saçmalama. Kendine yazık edersin.

Katılıyorum
Bir aile böyle bir saçmalığa nasıl evet der???

Hayır. Kesinlikle.
Bence 5 yaştan sonrası kuşak farkı. Kaldı ki 25-30 yaş. Annenizden babamızdan bile büyük olacak belki. İmkansız . Evlilik Olur ama mutsuz olunur.

Bu kişi ile evlenme amacınızı yazarsanız insanların aklında para vs gibi soru işaretleri oluşmaz, aşığım yada zengin vs bi açıklama gerek

Zaten evlilik benim için yürür olmadıkça çocuk düşünmüyorum

Hadi 15olsunda 25-30nedir ya. Ben dunyaya geldıgımde babam 26yasındaymıs sımdı evlatlık mı arıyor karsı taraf

Sevismenin yetmedigini size mi anlatti? Yoksa siz arkasindan boyle mi dusundunuz?

Zenginse demekki öldükten sonra mirasa konarak güzel yaşamaktan bahsettiniz sanırım.

Sevismenin yetmedigini size mi anlatti? Yoksa siz arkasindan boyle mi dusundunuz?
Evliligini artık onun için kesinlikle geri dönülemez bir surece girdikten sonra bitirdiğini ,"evli bir kadinken eşine yanlış yapmamak için " bosandigini söylediğinde bunu yorumladim

Evliligini artık onun için kesinlikle geri dönülemez bir surece girdikten sonra bitirdiğini ,"evli bir kadinken eşine yanlış yapmamak için " bosandigini söylediğinde bunu yorumladim
Evet simdi anladim bu cumleden bu yorum cikar :))

Evet simdi anladim bu cumleden bu yorum cikar :))
Yalnız böyle bir olayı erkek yaşasa "adam haklı abi...genç adam ne yapacaktı?" denilirken kadına karşı "giydiği önünde giymediği arkasındaydı ,simardi" muamelesi yapılıyor.Kadin aldatmadi gitti boşandı ne yasayacaksa sonra yaşadi,suçlu oldu. Bence cinsellik evliliğin devam etmesi için iki cinsiyet için de çok önemli ...ama toplum nazarında bu önem sadece erkegin ihtiyacıymis gibi atfediliyor.Bu konuda ki arkadaş da benzer şeyler yasamasin diye paylaşıyorum

Adam ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun

Kendini kanıtlama derdinde...Benim şu an boşanmak üzere olduğum eşim 13 yaş büyük benden, ilk zamanlar sabahın 6 sında kalkıp yürüyüşe gelirdi benle, her şeyi seviyor gibi davranırdı; evlendikten sonra çok nadir yürüyüşe çıktık adam sporun her dalından nefret ediyormuş meğerse.

Yapma gülüm kendine bunu Bir kere bak, ortak konunuz yok konuşacak. Bu kişi senin aynı zamanda hayat arkadaşın olacak, ne konuşacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…