Kekler - Pastalar Yas pasta sevenler buyrun lütfen...

ipek_09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
101
0
46
Avusturya
Arkadaslar ben pasta yapmayi cok seviyorum ve sizinlede paylasmak istedim yapmak isteyenlere fikir olur sizde yaptiginiz pastalari paylasabilirsiniz pandispanya tarifi vermiyorum bildiginiz bi pandispanya tarifini yaparak yada hazir pasta tabani kullanarak yapabilirsiniz...

Eklentiler

• $image.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 726
  • $image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 230
  • $image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 156
  • $image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 166
  • $image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 152
  • $image.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 143
  • $image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 154
  • $image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 191
  • $image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 179
  • $image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 132

hepsinden birer dilim alabilirmym...bayılırım yaş pasta yapmayada yemeyede

Titel hinzufügen

Eklentiler

• $image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 137
  • $image.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 153
  • $image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 138
  • $image.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 133
  • $image.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 159
  • $image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 131
  • $image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 146
  • $image.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 128
  • $image.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 146
  • $image.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 155
Bunlarda en son yaptiklarim

Eklentiler

• $image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 146
  • $image.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 158
  • $image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 147
  • $image.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 134
harika, ellerinize sağlık, ticarete dökün işi derim. dükkan olmasa bile, çalışan bayanlara hizmet şeklinde, hafta sonuna siparişler gibisinden pastaneden alacağıma, temiz olduğunu düşündüğüm bir bayandan almayı tercih ederdim ben de.

Alabilirsin tabikide bende cok seviyorum yapmayida yemeyide :)

kesinlilkle arkadaşa katılıyorum işi ticarete dökmelisiniz.bi tanıdığım var oada harika pastalar yapar işi ticarete döktü.face üzerinden gün yapan hanımlara doğum günlerine özel günlere nikahlara pasta yapıyo işleride gayet iyi bildiğim kadarıyla.şansınızı deneyin derim

sagolun arkadaslar bende ticarete dökme asamasindayim aslinda cevremde deneyenler hep siparis üzerine yapsana cok güzel pastalarin dediler tamam dedim siparis olarak isteyenlere yaparim facebookdada var bütün resimler ordada duyurdum siparis üzerine yaptigimi ama henüz siparis almadim bakalim artik ilk siparisi kim verecek bekliyorum merakla...

hayır hayır hayır, olamaz yaa, nefsimle boğuşuyorum
eline koluna sağlık, muhteşem, hazırlardan bi farkı yok, hatta daha da güzel görünüyor. nerde yaşıyordun bu arada

Canım pandispanya tarifi verebilirmisin hepsine aynı pandispanyayımı yapıyosun??? Çok güzeller eline sağlık bayada düzgün yapmışsın

Canım pandispanya tarifi verebilirmisin hepsine aynı pandispanyayımı yapıyosun??? Çok güzeller eline sağlık bayada düzgün yapmışsın

Tesekkür ederim ben genelde sade pandispanya kullaniyorum ama tavsiyem pandispanyayi aksamdan yapip soguyunca sterc filme sarip 1 gece bekletmeniz.
4 yumurta 1 su bardagi seker, bir su bardagi un, 1 cay bardagi bugday nisastasi, yarim paket kabartma tozu ve 1 paket vanilya
Yumurta ve sekeri iyice cirpin mikserin yüksek ayarinda diger malzemeleri bir kaba eleyin sonrada yumurtali tasisima ekleyin bikac dakika daha cirpin yagladiginiz kaliba dökün. Ben 180 derecede yarim saatte pisiriyorumve genelde aksam yapiyorum soguyunca strec filme sarip birakiyorum sabah kalkincada kremami ve meyvelerimi hazirlayip pastami yapiyorum...

Elinize sağlık gerçekten çok güzeller Peki yaptıgınız pandispanyayı sabah mı ortadan ikiye kesiyosunuz ortadan kesmek baya zor oluyor püf noktası varmı canım????

Son düzenleme:
Elinize sağlık gerçekten çok güzeller Peki yaptıgınız pandispanyayı sabah mı ortadan ikiye kesiyosunuz ortadan kesmek baya zor oluyor püf noktası varmı canım????

Evet sabah kesiyorum pastayi yapmaya basladigimda benim kesmek icin bi aparatim var onunla kesiyorum genelde 3 kat oluyor (resim bulabilirsem eklerim) ama kendim bicakla 2 kat yapabiliyordum iple falan kesiyorlar ama ben hic denemedim.

Forumda gördüğüm en iyi süslemeler amator iştah kaçırıcı sunumlar görmekten gına gelmişti
Tebrik ederim sanki pastaneden gelmiş gibiler

Herhangi bir kurs yada okul eğitimi aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…