Arkadaslar ben pasta yapmayi cok seviyorum ve sizinlede paylasmak istedim yapmak isteyenlere fikir olur sizde yaptiginiz pastalari paylasabilirsiniz pandispanya tarifi vermiyorum bildiginiz bi pandispanya tarifini yaparak yada hazir pasta tabani kullanarak yapabilirsiniz...
Alabilirsin tabikide bende cok seviyorum yapmayida yemeyide :)
hayır hayır hayır, olamaz yaa, nefsimle boğuşuyorum
eline koluna sağlık, muhteşem, hazırlardan bi farkı yok, hatta daha da güzel görünüyor. nerde yaşıyordun bu arada
Sagol canim yurt disinda yasiyorum Avusturyada...
Canım pandispanya tarifi verebilirmisin hepsine aynı pandispanyayımı yapıyosun??? Çok güzeller eline sağlık bayada düzgün yapmışsın
Tesekkür ederim ben genelde sade pandispanya kullaniyorum ama tavsiyem pandispanyayi aksamdan yapip soguyunca sterc filme sarip 1 gece bekletmeniz.
4 yumurta 1 su bardagi seker, bir su bardagi un, 1 cay bardagi bugday nisastasi, yarim paket kabartma tozu ve 1 paket vanilya
Yumurta ve sekeri iyice cirpin mikserin yüksek ayarinda diger malzemeleri bir kaba eleyin sonrada yumurtali tasisima ekleyin bikac dakika daha cirpin yagladiginiz kaliba dökün. Ben 180 derecede yarim saatte pisiriyorumve genelde aksam yapiyorum soguyunca strec filme sarip birakiyorum sabah kalkincada kremami ve meyvelerimi hazirlayip pastami yapiyorum...
Elinize sağlık gerçekten çok güzellerPeki yaptıgınız pandispanyayı sabah mı ortadan ikiye kesiyosunuz ortadan kesmek baya zor oluyor püf noktası varmı canım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?