Kekler - Pastalar Yas pasta sevenler buyrun lütfen...

Bu arada "cake boss" programını izlemeni öneririm
Buddy ve ekibi inanılmaz pastalar yapıyor
Dijitürkün varsa discovery channel

Acilen bu becerinizi ekonomiye dönüştürmelisiniz.

Nefisler...

Ellerinize sağlık.

ellerinize sağlık hepsi muhteşem görünüyor
bende bir dilimcik alabilir miyim

Forumda gördüğüm en iyi süslemeler amator iştah kaçırıcı sunumlar görmekten gına gelmişti
Tebrik ederim sanki pastaneden gelmiş gibiler

Herhangi bir kurs yada okul eğitimi aldınız mı

tesekkür ederim benimki tamamen hobi canim hic bi egitim almadim herhangi bi kursada gitmedim. Hamileyken canim pasta cekti ilk ozaman yaptim sonra bidaha yaptigimda su meyveyle yapayim disina cikolata serpeyim icine sos yapayim derken aldi basini gitti aile ici özel günler genelde bizde kutlanir pastayida hep ben yaparim...

Kesin izle deli olursun
Bende çok meraklıyım tatlı pasta işlerine kursa gitmeyi düşünüyorum hatta

Bu arada devamını bekleriz benim için çikolatalı pasta yaparmısın meyveli sevmiyorum

Anladım canım bundan sanırım türkiyede yok hiç görmedim evt iple yapanlar var ama oda zor bu aparat baya kullanışlı görünüyor. Sonuçta düzgün kesilmesi lazım.

Türkiyede varmi yokmu bende bilmiyorum canim ama bu aparat gercekten harika bunu neden daha önceden almadim diye kendime kizmistim bende...

ipek çok kötüsün sen yap bu pastaları birde bizlerin ağzı sulansın diye sun

bide tarifi vermiyosun

şaka bi yana hepsi birbirinden güzel.ellerine emeğine sağlık.

benim pastalarım , tatlılarımda çok beğenilir hatta sıkça da hazır zannedilir ama ben "hakaret mi ediyosunuz "diye çıkışırım.sonuçta saatlerce emek döküyorum

tarif istiyoruz:) püf noktaları nedir bizimle paylaşır mısın?
ben süsleme yaparken kremalar,krem şantiler akıp gidiyor böyle güzel olmuyor

Süperler.
Tarif verir misin lütfennnn... Ben de bayılıyorum yaş pastalara.

Ask olsun ben sadece fikir vermek amaciyla paylasmistim resimleri :) Tesekkür ederim canim haklisin sonucta ortaya güzel biseyler cikarmak icin emek harciyoruz özeniyoruz ayrica pandispanya tarifini paylastim canim

tarif istiyoruz:) püf noktaları nedir bizimle paylaşır mısın?
ben süsleme yaparken kremalar,krem şantiler akıp gidiyor böyle güzel olmuyor

Pandispanya tarifini vermistim canim 2. sayfada olmasi lazim pandispanyami aksamdan yapip soguyunca strec filme sarip 1 gece bekletiyorum kremsantiyide cirpinca süsleme yapmak icin bi kismini önce sikma torbasina koyup buzluga atiyorum sonra pastayi yapmaya basliyorum kremsantiyle pastayi sivadiktan sonra sikma torbasini buzluktan cikartip süslemesini yapiyorum...

Pastalar harika gözüküyor maşşallah . Ancak benim merak ettiğim bu pastaları nasıl tüketiyorsunuz ev kalabalık mı :)
Gerçi ben bir tanesini bir gece de bitirebilirim de:)

Son düzenleme:
Pastalar harika gözüküyor maşşallah . Ancak benim merak ettiğim bu pastaları nasıl tüketiyorsunuz ev kalabalık mı :)
Gerçi ben bir tanesini bir gece de bitirebilirim de:)

Canim ben bu pastalari 3 senedir yapiyorum ev kalabalik degil 3 kisiyiz ama kayinvalidemlerde burda aile ici özel günlerde yapiyorum yilbasi dogumgünlerinde falan böyle seyler hep bizim evde kutlanir pastayi ben yaparim hep davet ederim onlarda 3 kisi en az 6 kisi oluruz. Esimin dogum gününde 4 tane yaptim 1 tanesi bize 3 tanesini is arkadaslarina götürdü. Türkiyeye gidincede yaptim annemlere götürdüm ikinci gün kesin bitiyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…