Yaş Sendromu

Ben sikayetiniz ne tam olarak anlayamadım ama bana da hiç yasını göstermiyorsun diyorlar her gün illa ki birisi hatta bi kaç kişi 28 olucam ama 17 18diye tahmin ediyorlar iki çocuk annesiyim ve kardeşlerim saniyorlad

30 dan sonra kucultmeye bakiyorsun 20 li yaslarda dogum gunlerimde girdigim yasi soylerdim simdi doldurdugum yasi soyluyorum insan dogdugunda 1 yasinda mi oluyor da ben yasamadigim yili yasimmis gibi soyluycem ne sacma diye kendimi telkin ediyorum

Ben sikayetiniz ne tam olarak anlayamadım ama bana da hiç yazını göstermiyorsun diyorlar her gün illa ki birisi hatta bi kaç kişi 28 olucam ama 17 18diye tahmin ediyorlar iki çocuk annesiyim ve kardeşlerim saniyorlad
Ay sende bendensin bazen sinir bozucu ama yaşımı söylediğimde ki yüz ifadeleri komik oluyor

Ben 30yasindayim 25 26 dediklerinde sevinçten uçuyorum takilmayin 10 sene bekle O zaman da öle derlerse mutlu olursun eminim üzülme

Benim oğlanda da 2 yas sendromu başlamiş..anamm simdikiler dogustan sendromlu biz bölemiydikki )

Benim de bı gözüm sanırım toprağa bakıyor. fosil deme kuzum ya...Deveden büyük fil var...50 yaşındaki bir hatun napsin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…