Yaş Sendromu

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel ve zeki kadınları,ben de yaş sendromu başladı sanırım.Ağustosta 22 olacağım.Yaşımı göstermiyorum ve bundan dolayı kendimi çok bakımsız hissediyorum.Bu yaşıma kadar doğru dürüst sevgilim de olmadı.Konuştuğum oldu ama sevgili aşamasına gelmeden bitti.Biri bana baktığında 20li yaşlarda olduğumu bilmeli diye düşünüyorum,yaşından büyük durmak istemem tabiki ama yaşımdan küçükte durmak istemiyorum.Bu durum sinirimi bozuyor.

10 sene sonra bunu dert ettiğinize güleceksiniz 😄😄 saç, makyaj, kıyafet değiştirir duruşunuzu😉
İnşallah o günler bir an önce gelir.Yaşımı söylerken kötü oluyorum artık.Hem sanki yaşlanıyormuş ama hiçbir şey yaşamamış gibi hissediyorum hem de yaşımı gösteremediğim için üzülüyorum.

Merhaba KK'nın güzel ve zeki kadınları,ben de yaş sendromu başladı sanırım.Ağustosta 22 olacağım.Yaşımı göstermiyorum ve bundan dolayı kendimi çok bakımsız hissediyorum.Bu yaşıma kadar doğru dürüst sevgilim de olmadı.Konuştuğum oldu ama sevgili aşamasına gelmeden bitti.Biri bana baktığında 20li yaşlarda olduğumu bilmeli diye düşünüyorum,yaşından büyük durmak istemem tabiki ama yaşımdan küçükte durmak istemiyorum.Bu durum sinirimi bozuyor.
ben suan kendımı bır fosil gıbı hıssettım 33 yasımdayım
22 yasında ınsan sendroma gırerse ben yasımın farkında olmadan cabucak gecıp gıden yıllarım ıcın napayım soyleyın hım napayım :)

allah ıyılıgınızı versın emı :D

ben suan kendımı bır fosil gıbı hıssettım 33 yasımdayım
22 yasında ınsan sendroma gırerse ben yasımın farkında olmadan cabucak gecıp gıden yıllarım ıcın napayım soyleyın hım napayım :)

allah ıyılıgınızı versın emı :D
😂😂😂Can sıkıntısından sendroma girmesem olmazdı

😂😂😂Can sıkıntısından sendroma girmesem olmazdı
yasınızın tadını cıkarın cok guzel bır yas cok da genc yas 10 sene onceme donup baktıgımda aslında ergen gıbı bırseymısım
kendımı ıspatlamaya toplum ıcınde kabul gormeye calısırdım :KK70: bır konu konusulurken o konuya hakimmişim gıbı bır edalarım vardı

suan bılsemde bılıyorum dıyemem utanırım bılmedıklerımden mesela

tıp olarak da yasını gostermemek sans ısı bıraz da genetık varsınlar yasından kucuk duruyorsun desınler veya buyuksun desınler ıkısıde ayrı guzel

yasınızın tadını cıkarın cok guzel bır yas cok da genc yas 10 sene onceme donup baktıgımda aslında ergen gıbı bırseymısım
kendımı ıspatlamaya toplum ıcınde kabul gormeye calısırdım :KK70: bır konu konusulurken o konuya hakimmişim gıbı bır edalarım vardı

suan bılsemde bılıyorum dıyemem utanırım bılmedıklerımden mesela

tıp olarak da yasını gostermemek sans ısı bıraz da genetık varsınlar yasından kucuk duruyorsun desınler veya buyuksun desınler ıkısıde ayrı guzel
Yaşından küçük durunca kendimi çok bakımsız hissediyorum.Birde sanırım artık sevgilim olsun istiyorum.Bununda etkisi var,benden çok küçüklerin bile sevgilileri var.Benden daha büyük duruyorlar.

Yaşından küçük durunca kendimi çok bakımsız hissediyorum.Birde sanırım artık sevgilim olsun istiyorum.Bununda etkisi var,benden çok küçüklerin bile sevgilileri var.Benden daha büyük duruyorlar.
35 yasdan sonra da nasıl genc dururum derdı baslayacak :D
en guzelı ınsanın yası gıbı durması 22 ısteklerınız ıcın daha yenı zaten anca yanı e oku okul bıtır dıyene kadar ... kucuk yasta hemen sevgılıler edınıp makyajla gıyımle yasından buyuk durmak cokda matah degıl hatta kaba bır goruntu

Peki gününüz Nasıl geçiyor

Yani yaşınız 22 de okul, iş vs yaşamda neredesiniz

22 yaşında üni bitiren bir kadın kendini 18 yaşında okula yeni başlayanlar ile kıyasladığında ilerlediği yolu görür, bu onun haline, tavrına, konuşmasına dahi yansır

Yine iş hayatındaki her gün, kişiye yaşın kattığından fazla yaş katar, duruş katar

22 yaşında görünmek Nasıl olur bilmiyorum zira benim çevremde gördüğüm çoğu genç kız 40 olmak için çaba sarf etmiş gibi

Yaşım 40 kot pantolon basic tişört düz ayakkabı boyasız toplu saçım ile sinemada Aladdin filmini izledim

20 civarı kızlar ise düğüne gelmiş gibi idi

Ama kimse beni 20 sanmadı ya da onları 40

Davranışlar önemlidir yaş değerlendirmesinde çoğu Zaman kişinin dış görünüşünden öte

35 yasdan sonra da nasıl genc dururum derdı baslayacak :D
en guzelı ınsanın yası gıbı durması 22 ısteklerınız ıcın daha yenı zaten anca yanı e oku okul bıtır dıyene kadar ... kucuk yasta hemen sevgılıler edınıp makyajla gıyımle yasından buyuk durmak cokda matah degıl hatta kaba bır goruntu
Seneye okulum bitecek,yaşımı göstersem yeter bana aslında

Peki gününüz Nasıl geçiyor

Yani yaşınız 22 de okul, iş vs yaşamda neredesiniz

22 yaşında üni bitiren bir kadın kendini 18 yaşında okula yeni başlayanlar ile kıyasladığında ilerlediği yolu görür, bu onun haline, tavrına, konuşmasına dahi yansır

Yine iş hayatındaki her gün, kişiye yaşın kattığından fazla yaş katar, duruş katar

22 yaşında görünmek Nasıl olur bilmiyorum zira benim çevremde gördüğüm çoğu genç kız 40 olmak için çaba sarf etmiş gibi

Yaşım 40 kot pantolon basic tişört düz ayakkabı boyasız toplu saçım ile sinemada Aladdin filmini izledim

20 civarı kızlar ise düğüne gelmiş gibi idi

Ama kimse beni 20 sanmadı ya da onları 40

Davranışlar önemlidir yaş değerlendirmesinde çoğu Zaman kişinin dış görünüşünden öte
Benim seneye okulum bitiyor.Yaşım ilerliyor ama ben küçük kalıyorum gibi hissediyorum.Bu da sanki yaşıtlarımdan hep gerideymişim hissi veriyor.

Küçük gösteriyor.
Şu an yazlıktayım az önce sahilde yürümeye çıktım. Altımda şort üzerinde kocaman bol bir tişörtle. Kızları görüyorum nasıl süslüler, özenliler ama yaşları da belli 18-19 yine de ben daha küçük gösteriyorum.

Geçen sene sevgilim yokken de aynı tiple sahildeydim ve bir sürü erkek tavladım 😬😬

Yani diyeceğim nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. Erkekler anlıyor yaş grubunu salak değillerse eğer. Ama istersen öneri verilebilir şöyle giyin vs diye.

Eğer yüz tipin minyonsa yapacak birşey yok canım 27 yaşındayım hala 20 21 gösteriyorsun diyenler var isyerinde müşterilerden stajyer muamelesi gördüğüm oluyor oğlumun okulunda ablası sandılar daha neler neler :D:D alışıyorsun zamanla fazla takılma;)

Back
X