Yaş sorunu

tvsever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
11
4
1
34
Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .

Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Bence mantıklı biri dürüst davranmış daha ne istiyorsun.

Bu aldığı karar mantıklı mı sizce gerçeken ?
Evet mantıklı kadınlar erken çöküyor kendine dikkat etmediği sağlıklı beslenip hareket etmediği için yalan mı yani çoluk çocuk kaç kişi var öyle tanıdığım eşinden büyük duran.

6 yıllık ilişkim var aynı yaştayız.

Olgunluk kadınla erkekle alakali bir sey değil. Kimi insan 16 yaşında olgun oluyor. Kimi insan var 30 yaşında hala aklı başında değil . Karakter ve yaşantı meselesi.

Çökmenin de cinsiyetle alakası yok. Tamamen kendine bakma meselesi ve genetik.

Kızlar size şöyle söyleyim, bugüne kadar görüştüklerim arasında en doğru insan o idi. Hiçbir yanlışını görmedim bu 4 ayda. Bir kere kalbimi kırmadı. Sosyal medyası bile yok. Cok degisik biri .

herkes adama hakaret etmeye başlamış da adamın kendi fikrine saygı göstermek bu kadar mı anormal? adam sevgili olmuş, nişan yapmış da nikah masasında terketmiş değil. daha sevgili bile olmadan flört aşamasında kızı oyalamadan dosdoğru söylemiş fikrini. kadınlar nasıl kendinden büyük erkekleri isteyebilir aynı sebeplerle, erkek neden isteyemesin?

herkes adama hakaret etmeye başlamış da adamın kendi fikrine saygı göstermek bu kadar mı anormal? adam sevgili olmuş, nişan yapmış da nikah masasında terketmiş değil. daha sevgili bile olmadan flört aşamasında kızı oyalamadan dosdoğru söylemiş fikrini. kadınlar nasıl kendinden büyük erkekleri isteyebilir aynı sebeplerle, erkek neden isteyemesin?

Kendinden sadece 6 ay küçük bir kadına sen yaşlısın o yüzden gençten yana tercihim demesi normal mi sizce? Başka bir şekilde de ayrılabilirdi.

Onu geçtim sen de 30 yaş üstü düşün demiş. Kadın içinde kararı vermiş. Epey mal diyorum tekrar şahsen.

Ben şahsen ille de büyük erkek diyenlerin, hani böyle +8 yaş altını asla düşünmeyenlerin ya baba ile ilişkilerinin sorunlu olduğuna ya da yaş hikaye mal mülk, iş güç yerinde olsun istediklerini düşünüyorum.

Kendinden sadece 6 ay küçük bir kadına sen yaşlısın o yüzden gençten yana tercihim demesi normal mi sizce? Başka bir şekilde de ayrılabilirdi.

Onu geçtim sen de 30 yaş üstü düşün demiş. Kadın içinde kararı vermiş. Epey mal diyorum tekrar şahsen.

Ben şahsen ille de büyük erkek diyenlerin, hani böyle +8 yaş altını asla düşünmeyenlerin ya baba ile ilişkilerinin sorunlu olduğuna ya da yaş hikaye mal mülk, iş güç yerinde olsun istediklerini düşünüyorum.

adam dürüst olmak istemiş, ne var bunda. ifade ediş biçimi yanlış olabilir ama sen yaşlısın da dememiş. kadınlar erken olgunlaşır demiş. ben sana göre zihnen çocuk kalabilirim demiş.

Geçmişten konuşmuştuk 1.5 ay önce, ilk sevgilisi 23 yaşında olmuş, benim eski sevgililerimi sordu, ilk sevgilim 16 yaşındayken oldu dedim, sonra bu zamana kadar olan sevgililerimi anlattım. 20 yaşıma kadar kendimden 5 -7 yaş arası büyüktü hep sevgililerim bunları da anlattım. Bu yüzden sogumus olabilir mi benden ?

Kendinden 10 yaş büyük kadınlarla evlenen erkekler varken , bu kılıf biraz zorlama olmuş ..

Eşimle aynı yastayız , hiç de ablası gibi durmuyorum . Hatta o benden daha yaşlı görünüyor .. bide fikirler uyustuktan sonra yasin ne önemi var ?

Bence beyin yaşı olarak biraz geriden geliyormuş beyefendi ..üzülme , normaline denk gelmek zor değil ..iyiki de olmamış bu zihniyetle ..

Vay be düşünmüş düşünmüş bulduğu nedene bak . Harika . :KK45: Aman aman çok büyüksünüz ondan buçuk yaş kadar :KK70:

Çok iyi olmuş bence gitmesi . :KK66:

Back
X