Yaş sorunu

Etrafa baktıgımda dogru diyorlar aslında 33 yaşımda 2 kuzenin var erkek ve kadın , erkek olan daha genc duruyor, genel olarak doğru, siz istinasınız

Benim yaşıtım erkekler kel, göbekli, çökmüş. Naomi Campbellın yaşıtı erkekler antikalık.

Sağlıklı beslenmek, spor ve genetik işi genç görünmek; cinsiyetle alakası yok.

Benim kuzenim de çöktü geçerli bir istatistik bunu diyeyim. Bari kadınlar erkeklerin genç kadınlarla takılmak için uydurdukları saçmalıkları desteklemesin!

Cok dogru , 23 yasındayken 30 yasında biri vardı hayatımda kucuk cocuk gibi davranıyordu, gece gezmesi vardı, sosyal medyada cok aktifti ama bu 25 yasındakı kısı ondan cok daha olgun sosyal medyası yok daha beyefendi gece gezmesi yok ama genç sevgili istiyormus sanki ben yaşlıyım

Al bir 40lık amca sen de rahat et sevgilin de rahat etsin:olamaz:

Acaba kendinden 6-7 yaş küçük kız onu isteyecek mi ?O ne özgüven o:işsiz:Küçük aptal:p

herkes adama hakaret etmeye başlamış da adamın kendi fikrine saygı göstermek bu kadar mı anormal? adam sevgili olmuş, nişan yapmış da nikah masasında terketmiş değil. daha sevgili bile olmadan flört aşamasında kızı oyalamadan dosdoğru söylemiş fikrini. kadınlar nasıl kendinden büyük erkekleri isteyebilir aynı sebeplerle, erkek neden isteyemesin?

G.vat olduğu için. Yanındaki kadını başkasına yakıştıran erkek g...t oluyor kısaca:halay:

Evet mantıklı kadınlar erken çöküyor kendine dikkat etmediği sağlıklı beslenip hareket etmediği için yalan mı yani çoluk çocuk kaç kişi var öyle tanıdığım eşinden büyük duran.
Bu da gerçek evet doğum ev işi aynı zamanda çalışma hayatı vs derken kadın erken yaslanıp olgunlaşıyor Erkeğe göre ama bu demek olamaz ki kadın kendinden küçük biriyle anlaşıp mutlu olamaz

Koordinata gerek yok, uzaya gitmek gerekli onun icin. :confused:

Boyle boyle havaya giriyor o hobbit erkekler. :KK70:

Hiçç ya kadınlar erken çöküyomuş da erken olgunlaşıyomuş da bıdı bıdı. Valla 40 ında gayet güzel, taş kadınlar görüyorum da 1 tane off dediğim 40lı yaşlarda türk erkeği görmüş değilim resmen. Hoş yabancı da görmedim de onu imkansızlıktan:)
Hayır çökse de nolur kadın yaşlı gösterince noluyomuş.
Erkek yaşlı gösterse sorun yok ,hiç de bu kadar bunalımlara falan girmez. Ne adam övmeye meraklıymışız.

Geçmişten konuşmuştuk 1.5 ay önce, ilk sevgilisi 23 yaşında olmuş, benim eski sevgililerimi sordu, ilk sevgilim 16 yaşındayken oldu dedim, sonra bu zamana kadar olan sevgililerimi anlattım. 20 yaşıma kadar kendimden 5 -7 yaş arası büyüktü hep sevgililerim bunları da anlattım. Bu yüzden sogumus olabilir mi benden ?
Bu yazıda kendi cevabınızı vermişsiniz. Büyük olasılıkla daha önce çok fazla bir şey yaşamamış bir kız arıyordu. Siz tüm geçmişinizi sayıp dökünce ve sizden büyükleri sectiğinizi anlatınca tam olarak bunu alıp bahane olarak sundu. Yaş farkına falan takılmıyordu yani aslında. Boşuna yaş farkı gibi algılamayın. Kesinlikle daha önce yaşadığınız sevgililik durumlarından dolayı ayrılmıştır. Biraz araştırın erkek söylemlerini bunu göreceksiniz.
Bu arada doğrusunu söylemek gerekirse erkek olsam ben de daha önce sevgililik hayatı yaşamamış birini ararım.

Hiçç ya kadınlar erken çöküyomuş da erken olgunlaşıyomuş da bıdı bıdı. Valla 40 ında gayet güzel, taş kadınlar görüyorum da 1 tane off dediğim 40lı yaşlarda türk erkeği görmüş değilim resmen. Hoş yabancı da görmedim de onu imkansızlıktan:)
Hayır çökse de nolur kadın yaşlı gösterince noluyomuş.
Erkek yaşlı gösterse sorun yok ,hiç de bu kadar bunalımlara falan girmez. Ne adam övmeye meraklıymışız.

Böyle böyle kel göbekli heriflerin kıçlarını kaldırıyor kadınlar işte. Kadınlarımız güzel olsa da akıllı olsa da kariyerli olsa da şu olsa da hiç önemli değil, kendi değerlerini bilmiyorlar. Kadınlarımızın hiç özgüveni yok maalesef.

Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Bahane.. onemli olan anlaşmak değil mi bazen yaşıtın senin kafa dengin olur bazen yaşta büyük biri. Fikirler beklentilerdir önemli olan bakış açısıdır ve bunu kavrayamamış biriyle olmamanız daha hayırlı olmuş

Böyle böyle kel göbekli heriflerin kıçlarını kaldırıyor kadınlar işte. Kadınlarımız güzel olsa da akıllı olsa da kariyerli olsa da şu olsa da hiç önemli değil, kendi değerlerini bilmiyorlar. Kadınlarımızın hiç özgüveni yok maalesef.

İşte böyle böyle delirdim. Adam geliyo hani elle tutulur hiç bi yanı yok da işte tanımaya çalışıyosun falan , kendince şekilcilik yapmiyim diyosun. ay bi başlıyo yok makyajın şöyle, saçın şöyle. O ne özgüven o diyodum ki kaynağı çıktı meydana. Hayır bilmediğim bi meziyetleri var galiba. Toto kılları filan altından heralde.

Ama gençler daha naif ya canlarım benim. Posası çıkmış, kendini nimetten sayan, hevessiz, herşeyi bildiğini , gördüğünü sanan 35+ erkek fobim oldu resmen.

Back
X