Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dogru , 23 yasındayken 30 yasında biri vardı hayatımda kucuk cocuk gibi davranıyordu, gece gezmesi vardı, sosyal medyada cok aktifti ama bu 25 yasındakı kısı ondan cok daha olgun sosyal medyası yok daha beyefendi gece gezmesi yok ama genç sevgili istiyormus sanki ben yaşlıyım6 yıllık ilişkim var aynı yaştayız.
Olgunluk kadınla erkekle alakali bir sey değil. Kimi insan 16 yaşında olgun oluyor. Kimi insan var 30 yaşında hala aklı başında değil . Karakter ve yaşantı meselesi.
Çökmenin de cinsiyetle alakası yok. Tamamen kendine bakma meselesi ve genetik.
bence salakca bir bahane. adam ayrilmakl icin bahanr ariyomuss ayrilmis. uzulmene bile benceHerkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.
Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi.
Etrafa baktıgımda dogru diyorlar aslında 33 yaşımda 2 kuzenin var erkek ve kadın , erkek olan daha genc duruyor, genel olarak doğru, siz istinasınızUzulmeye degmez hatta kurtuldugun icin sevin! Ne sacma bir bahane ya ! Yok kadin erken cokuyormusta bilmem neymis! Ben yeni dogum yapmis sayilirim, dogurdugum hafta butun kilolar gitti (-13) ve hic catlak olmadi yani dogumdan oncesi gibi oldum yani hic cokmedim ya da salmadim ne de 5 yas birden yaslandim. Asil erkekler saliyor evlenir evlenmez ! Beyaz atletleri forma oluyor ve koca gobekleri ile saliniyorlar.
Biri onu dolduruşa getirmişHerkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.
Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Kibarca sizi reddetmis. Ve bahanesi de bNa gore mantikli. 40 yasiniza geldiginizde siz kirisiklarla mucadele ederken o en taş donemini yasayacak. Sonra sizi begenmeyecek aldatacak bir suru sey, adam az cok kendini bilir, dis gorunuse onem veren biri belli ki. Kendi gelecegini dusunmus. Bosver. Zaten cok aşık olsaydiniz yas problemi konunuz olmazdi.
Niye kadın kırışıklıklarla mücadele ederken, erkeğin en taş(!) dönemi?
Kırk yaşında kaç tane taş erkek görebilirsiniz acaba, hele ki bizim ülkemizde? O göbekli, kel adamlar, turistler herhalde :) Üstelikte çoğu kırkına varmadan böyle hemde. Kadınlar bile bu kadar basite indirgiyorsa ilişkileri, erkeklere hiç kızmamak lazım hakkaten.