Yaş sorunu

6 yıllık ilişkim var aynı yaştayız.

Olgunluk kadınla erkekle alakali bir sey değil. Kimi insan 16 yaşında olgun oluyor. Kimi insan var 30 yaşında hala aklı başında değil . Karakter ve yaşantı meselesi.

Çökmenin de cinsiyetle alakası yok. Tamamen kendine bakma meselesi ve genetik.
Cok dogru , 23 yasındayken 30 yasında biri vardı hayatımda kucuk cocuk gibi davranıyordu, gece gezmesi vardı, sosyal medyada cok aktifti ama bu 25 yasındakı kısı ondan cok daha olgun sosyal medyası yok daha beyefendi gece gezmesi yok ama genç sevgili istiyormus sanki ben yaşlıyım

Bence adam çok mantıklı yaklaşmış. Maalesef ki kadınlar erken yaşlanıyor, hamilelik doğum yapmak vs şeyler. Mesela benim sevgilim benden 7 yaş büyük ve hiç sorun olmuyor yaş mevzusu aramızda. Böylesi daha güzel diye düşünüyorum hem erkek büyük olunca senden daha olgun düşünüyor farklı düşünüyor.

Kibarca sizi reddetmis. Ve bahanesi de bNa gore mantikli. 40 yasiniza geldiginizde siz kirisiklarla mucadele ederken o en taş donemini yasayacak. Sonra sizi begenmeyecek aldatacak bir suru sey, adam az cok kendini bilir, dis gorunuse onem veren biri belli ki. Kendi gelecegini dusunmus. Bosver. Zaten cok aşık olsaydiniz yas problemi konunuz olmazdi.

Bazı insanlar detaycıdır böyle ama ondan büyük olduğunuzu düşünüyor demek bi çok yönden ondan olgunsunuz demek ki kendine daha ufak daha yönlendirilebilir birini arıyor olabilir

Avrupada yaşayan arkadaşlarıma soruyorum orada çiftler arası yaş farkı nedir diye
Çoğu dedi ki burada çiftler genelde yaşıt -1 +1 yaş oynuyor. Neden bu ülkede işler böyle? Nasıl bir coğrafya burası ?
Kadının bir raf ömrü mü var? Mal değiliz biz insanız.

Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
bence salakca bir bahane. adam ayrilmakl icin bahanr ariyomuss ayrilmis. uzulmene bile bence

Uzulmeye degmez hatta kurtuldugun icin sevin! Ne sacma bir bahane ya ! Yok kadin erken cokuyormusta bilmem neymis! Ben yeni dogum yapmis sayilirim, dogurdugum hafta butun kilolar gitti (-13) ve hic catlak olmadi yani dogumdan oncesi gibi oldum yani hic cokmedim ya da salmadim ne de 5 yas birden yaslandim. Asil erkekler saliyor evlenir evlenmez ! Beyaz atletleri forma oluyor ve koca gobekleri ile saliniyorlar.

kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi.

Bunu yillar once soyleyen bir erkekmis, dilden dile dolastirmak erkeklerine isine gelmis. Bunun daha kotusu; bunu soyleyen ve buna ciddi ciddi inanan kadinlar(imiz).

Ne yapacaksin, umursamayacaksin. Beyin olgunlasmasi ayri bir sey tabi ki deyip gececeksin.

Üzülerek söylüyorum ki sizi sevmiyor, ayrıca sizi taşıyamıyor. Büyük olasılıkla kendisini sizin kadar evliliğe hazır hissetmeyen birisi. Sizi zaten 4 ay oyalamış, daha fazla zamanınızı almamaya karar vermiş. Size kendinizden büyük birisiyle evlenmenizi tavsiye etmiş çünkü ona göre olgun erkek size istediklerinizi verebilir. Ki zaten sizi başka erkeğe yakıştırandan hayır gelmez. Kendisinin küçük yasta biriyle evlenme isteğinin sebepleri; kızı kolayca idare etmek, geç yaşta baba olmak vs bence. Yoksa yaşlanmanın kadın ve ya erkek olmak ile alakası yok. Kendinizi üzmeyin, unutmaya bakın.

Uzulmeye degmez hatta kurtuldugun icin sevin! Ne sacma bir bahane ya ! Yok kadin erken cokuyormusta bilmem neymis! Ben yeni dogum yapmis sayilirim, dogurdugum hafta butun kilolar gitti (-13) ve hic catlak olmadi yani dogumdan oncesi gibi oldum yani hic cokmedim ya da salmadim ne de 5 yas birden yaslandim. Asil erkekler saliyor evlenir evlenmez ! Beyaz atletleri forma oluyor ve koca gobekleri ile saliniyorlar.
Etrafa baktıgımda dogru diyorlar aslında 33 yaşımda 2 kuzenin var erkek ve kadın , erkek olan daha genc duruyor, genel olarak doğru, siz istinasınız

Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Biri onu dolduruşa getirmiş
Bu kadar kolay dolduruşa geliyorsa bosver in dönmesin

Altında başka sebep var gibi geldi, bu düşünce dört ay sonra mı aklına geldi yani? Bilemiyorum.

Kibarca sizi reddetmis. Ve bahanesi de bNa gore mantikli. 40 yasiniza geldiginizde siz kirisiklarla mucadele ederken o en taş donemini yasayacak. Sonra sizi begenmeyecek aldatacak bir suru sey, adam az cok kendini bilir, dis gorunuse onem veren biri belli ki. Kendi gelecegini dusunmus. Bosver. Zaten cok aşık olsaydiniz yas problemi konunuz olmazdi.

Niye kadın kırışıklıklarla mücadele ederken, erkeğin en taş(!) dönemi?
Kırk yaşında kaç tane taş erkek görebilirsiniz acaba, hele ki bizim ülkemizde? O göbekli, kel adamlar, turistler herhalde :) Üstelikte çoğu kırkına varmadan böyle hemde. Kadınlar bile bu kadar basite indirgiyorsa ilişkileri, erkeklere hiç kızmamak lazım hakkaten.

Niye kadın kırışıklıklarla mücadele ederken, erkeğin en taş(!) dönemi?
Kırk yaşında kaç tane taş erkek görebilirsiniz acaba, hele ki bizim ülkemizde? O göbekli, kel adamlar, turistler herhalde :) Üstelikte çoğu kırkına varmadan böyle hemde. Kadınlar bile bu kadar basite indirgiyorsa ilişkileri, erkeklere hiç kızmamak lazım hakkaten.
:KK70:Hangi ulkeden geliyorlar . :KK53:

Back
X